- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Ben de yabancılara şaşırıyorum zaten çocuklar sırtlarında her yere gidiyorlar ama 14 saatlik uçak yolculuğu beni düşündürenolur olur hemde bal gibi olur millet küçücük çocuklarıyla dünya turuna çıkıyor.Bi biz böyle aman bişey mi olur ki bilmem ne diye düşünüyoruz.
Dipnot:Çocuğum yok :) Ama olsaydı da gezmekten alıkoymazdı
Emzik almadı malesef ama emzirebilirim. Açıkçası uçakta ağlayıp Yolcuları rahatsız etmesinden korkuyorum siz kaç saatlik uçak yolculuğu yapmıştınız8 aylık kızım var,defalarca uçağa bindik. Emzirmek ve emzik kurtarıcı. Ben olsam giderdim,rahat olun. Hava değişimi,hastalık vs çok şükür hiç olmadı.
Doktora sordum büyüdüğü için basınç rahatsız etmez dedi Ama hiç tecrübe etmedik hava değişimi gerçekten etkileyebilir kararsız kaldımBen 1.5 saatlik uçak yolculuğu yapıyordum oğlumla.. senede 4 kez.. şimdi 7 yaşında. . Kulakları basınçtan çok ağrıyor. İlk zamanlar iyi sonlara doğru çığlık çığlığa.. daha yeni 1 senedir geçti. Ben olsam cesaret edemem ama kendinize güveniyorsanız siz bilirsiniz.
Bu arada annemlere gidiyorduk hava değişikliğinden 1 hafta hasta geçiriyorduk.
Canım inan istanbula gidiyorum hem beklerken hem uçakta hemde hava değişikliğinden çok zor oluyor. . Bilmediğin memleket . Çocuğun hasta olsa napacağını bilmezsin.. bence 1 yıl ertele..Yok mu arkadaşlar hiç amerikaya bebekle giden veya uzun uçak yolculuğu yapan
Amerika da yaşıyorum . 2.5 aylık gidip 4.5 aylık döndük 10 aylık gidip 12 aylık döndük ve 20 aylık gidip 22 aylık döndükf. Turkiyeye toplam 6 yolculuk yaptı. Buna ek olarak 8 aylık kanadaya 18 aylık Meksika ya gezi yaptık pek bi sorun yaşamadık. Ucak yolculuklarının da bazısı çok rahatti bazısı ağladı bazısı 13 saatin neredeyse 8 saati uçakta dolasmakla geçti . Thy ile gidiyorsanız rahat. Puset kesinlikle isteyin ve ön koltuktan yer ayırın .merhaba arkadaşlar 8 aylık oğlumla batı amerika turu düşünüyoruz. Araba kiralamaya karar verdik. Eşim çok istiyor ama ben kararsızım
Jetlag bebekleri ne kadar etkiliyor. Uzun süre uçakta kalmak Çok zor mu olur bizim için. Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?