- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Emzirmekte yeterli iniş ve kalkışta. Maximum 4 saat uçtuk ama 14 saat olsada sorun olmazdı. Uykusu gelince uyut acıkınca emzir vs vs.. Ağlarsada ağlasın bebek bu. Rahatsız olan özel uçak yada daha ucuza kulak tıkacı kullansın :)Emzik almadı malesef ama emzirebilirim. Açıkçası uçakta ağlayıp Yolcuları rahatsız etmesinden korkuyorum siz kaç saatlik uçak yolculuğu yapmıştınız
Elimden geleni yapacağım tabi ki ben aksine kendi rahatsızlığımdan çok etrafı düşünüyorum öyle rahat geniş bi insan değilim2 saatlik tren yolculugu boyunca on koltuktaki kız cocugu cıglık cıglıga agladı. Annesi ne bir oyun, ne bir söz, ne kaldırıp cocugu gezdirme hiç bir sey yapmadı ! ne yaparsa yapsın susmuyormuş, biz de 2 saat boyunca cıglıklarını dinledik.
Zorunlu olmadıkça bizi bu zulme ugratmayın lütfen ya !
Aslında şuan küçük gideceğimiz zaman 8 aylık olacak . İlk çocuğumuz ve 8 aylık bir çocuk nasıl olur sakin mi olur hareketli mi be kadar uyur bi fikrim yok. Ama biletleri de önceden almamız gerekiyor. Ne çıkarsa bahtımıza o zaman:) evet puset olayını duydum deniyeceğim inşallah gidebilirsekAmerika da yaşıyorum . 2.5 aylık gidip 4.5 aylık döndük 10 aylık gidip 12 aylık döndük ve 20 aylık gidip 22 aylık döndükf. Turkiyeye toplam 6 yolculuk yaptı. Buna ek olarak 8 aylık kanadaya 18 aylık Meksika ya gezi yaptık pek bi sorun yaşamadık. Ucak yolculuklarının da bazısı çok rahatti bazısı ağladı bazısı 13 saatin neredeyse 8 saati uçakta dolasmakla geçti . Thy ile gidiyorsanız rahat. Puset kesinlikle isteyin ve ön koltuktan yer ayırın .
Aslında şuan küçük gideceğimiz zaman 8 aylık olacak . İlk çocuğumuz ve 8 aylık bir çocuk nasıl olur sakin mi olur hareketli mi ne kadar uyur bi fikrim yok.Cesaret edemezdim şahsen
benimkini yuvarlanmadan haraket etmeden durabileceğini düşünemiyorum
Jetlag işinden ben kendim için bile şüpheliyim bu kadar saat farkı olan bi uçuş yapmadım en çok 5 saatlikti. Ben de çekiniyorum ama eşim yabancılar nasıl yapıyor biz de yaparız diye cesaret veriyorAvrupa olsa eyvallah derdim ama Amerika uçuşu çok uzun bebek o kadar saat dayanır mı şüpheliyim. Haydi uçuş bir şekilde bitse bile, jetlag işinden şüpheliyim.
Business bizim bütçemizi zorlar sanırım ama puset olayı varmış onu ayarlamaya çalışacağım. Evet rahatsız etme korkusu da çok fazla çünkü biri ters baksa bişe söylese çok kafama takar üzülür bütün yolculuğu kendime zindan edebilirim.Emzirmekte yeterli iniş ve kalkışta. Maximum 4 saat uçtuk ama 14 saat olsada sorun olmazdı. Uykusu gelince uyut acıkınca emzir vs vs.. Ağlarsada ağlasın bebek bu. Rahatsız olan özel uçak yada daha ucuza kulak tıkacı kullansın :)
Durumun müsaitse business class'ta çok rahat edersin. Koltuklar tam yatıyor orda hem sen hem bebek uyursunuz :)
Eşim de çok ısrarcı. Bebeğin bize engel olmadığını kendine ve bana kanıtlamak istiyormuş. çünkü biz çok gezen bi çifttik, bebekten sonra da devem edebileceğini düşünüyor tabi uykusuz geceler geçiren benim o yüzden sanırımVay bee herkes ne cok korkmus bebekle yolculuga. Konu sahibi arkadas siz rahat olursaniz bebeginiz de rahat olur. Stres yapip paniklerseniz bebeginiz de strese girer. Yabancilar bu noktada kazaniyorlar sanirim. Cunku rahatlar. Cocuk onlar icin engel degil. Neyse giderseniz deneyiminizi burdan paylasin.
Benimki 7.5 aylığı geçti...uykusu düzenli 3. saate 1 saat uyuyor bazen 2 saat.onun haricinde hep yerde yuvarlana yuvarlana oyuncaklarla ...bugun ilk defa emekledi...kucakta 5 dakka bile durmuyor...Elimden geleni yapacağım tabi ki ben aksine kendi rahatsızlığımdan çok etrafı düşünüyorum öyle rahat geniş bi insan değilim
Aslında şuan küçük gideceğimiz zaman 8 aylık olacak . İlk çocuğumuz ve 8 aylık bir çocuk nasıl olur sakin mi olur hareketli mi be kadar uyur bi fikrim yok. Ama biletleri de önceden almamız gerekiyor. Ne çıkarsa bahtımıza o zaman:) evet puset olayını duydum deniyeceğim inşallah gidebilirsek
Aslında şuan küçük gideceğimiz zaman 8 aylık olacak . İlk çocuğumuz ve 8 aylık bir çocuk nasıl olur sakin mi olur hareketli mi ne kadar uyur bi fikrim yok.
Jetlag işinden ben kendim için bile şüpheliyim bu kadar saat farkı olan bi uçuş yapmadım en çok 5 saatlikti. Ben de çekiniyorum ama eşim yabancılar nasıl yapıyor biz de yaparız diye cesaret veriyor
Epey pahalı olur amerika için business ama uzun yolculuklarda çok rahat.. Hiç kafana takma kimsenin ters bakma gibi hakkı yok. Rahatsız olan taksın kulaklığını yapacak bişey yok.Business bizim bütçemizi zorlar sanırım ama puset olayı varmış onu ayarlamaya çalışacağım. Evet rahatsız etme korkusu da çok fazla çünkü biri ters baksa bişe söylese çok kafama takar üzülür bütün yolculuğu kendime zindan edebilirim.
Yok mu arkadaşlar hiç amerikaya bebekle giden veya uzun uçak yolculuğu yapan
Benim oğlum 5 aylıktı 1,5 saat uçtum ama hep ağladı yavrum. Üf sesleri falan geliyor ama ne yapalım keyfinden ağlamıyor ya çocuk canı acıyor. Beğenmeyen küçükken kaç kişiyi rahatsız etmiştir hatırlatmak lazım. Olmadı insin uçaktan :)Business bizim bütçemizi zorlar sanırım ama puset olayı varmış onu ayarlamaya çalışacağım. Evet rahatsız etme korkusu da çok fazla çünkü biri ters baksa bişe söylese çok kafama takar üzülür bütün yolculuğu kendime zindan edebilirim.
merhaba arkadaşlar 8 aylık oğlumla batı amerika turu düşünüyoruz. Araba kiralamaya karar verdik. Eşim çok istiyor ama ben kararsızım
Jetlag bebekleri ne kadar etkiliyor. Uzun süre uçakta kalmak Çok zor mu olur bizim için. Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Ayy yazınız beni çok cesaretlendirdi tam vazgeçmeye doğru giderken.teşekkürler.. Çok olumlu yazmışsınız. Açıkçası tam kestiremiyorum. Eşime bir yıl sonra bebişi anneme bırakarak rahat gezelim diyorum o ise onun da bizimle gelmesimi istediğini söylüyor çocuğunu bırakıp gidemezmiş..Biz amerikaya ilk gittiğimizde küçük kızım 9 aylıktı. Amerika seyahati geçirdiğimiz en kolay,en güzel seyahatti. Alışveriş merkazlerinde,restaurantlarda tertemiz bebek odaları var. Hatta aile odalarını tercih etmiştik biz. Ben bebekle uğraşırken eşim büyük kızımı doyurmuş,ilgilenmişti. Tüm marketlerde envayi çeşit mama mevcut. Her gün değişik mama yedirip bir de üstüne bavul bavul yanımızda getirmiştik. Yedirme,içirme ve alt değiştirme sorun değilse hiç sorun olmaz o tatilde bence. Uçak yolculuğuna gelince hiç sorun çıkmamıştı. Uçak iniş ve kalkışlarında emzirmiştim. Yolculuğun çoğunda uyumuş ,geri kalanında da oyalamıştık. Şimdi olsa vallahi gene hiç düşünmeden giderim. Endişelenmeyip rahat olursanız herşey harika olur. Bence mutlaka gidin
Tabi gidersek yazarım sizi de cesaretlendirir umarım. Ben gezelim tozalım istiyordum biraz daha.. Eşim de bebekle de gezeriz vs diye diye ikna etti beni. O yüzden şimdi gezdirmek istiyor sanırımBen de bebekli geziler nasıl oluyor merak edenlerdenim. Umarım gidersiniz. Giderseniz lütfen tecrübelerinizi yazın. Çünkü biz eşimle gezmeyi çok seviyoruz ve bebek planlıyoruz. Onunla da gezmek istiyoruz ama nasıl olur kestiremiyoruz. Eşime kalsa slingoya takıp orta amerika turu yapacak. Ama ben biraz tırsıyorum. Umarım bize örnek olursunuz.
Tabi gidersek yazarım sizi de cesaretlendirir umarım. Ben gezelim tozalım istiyordum biraz daha.. Eşim de bebekle de gezeriz vs diye diye ikna etti beni. O yüzden şimdi gezdirmek istiyor sanırım
Çocuktan çocuğa değişir tepkisi ama bence uyum sağlayacaktır. Yeter ki siz stres yapmayın o sessiz olsun diye paniklemeyin. Ben uçakta otobüste ağlayan çocuğa kızmıyorum ama ailesinin ihmali varsa kızıyorum. mesela 2-3 yaşında oyun çağındaki çocuğa bir boyama kitabı ne bileyim sevdiği bi oyuncağı alıp oyun kurması gerekir annenin. Bunu yapmazsa tabi ki sıkılır ağlar çocuk. Siz de çocuğunuzun oynamaktan hoşlandığı şeyleri yanınıza alın. Hatta hazırlık yapın . Sizin için pratik olabilecek oyuncaklarla onu güldürün eğlendirin . ilgisini çekmeye çalışın, uçakta da o oyuncak yanınızda olsun. Onun uyumadı saatlerde biriniz uyanık olup onun sevdiği şeyleri yaparsınız. sorun çıkarmaz. Mesela cama yapıştırabileceğinz bi oyuncak alabilirsiniz. dikkatini dışarıya çeker. Ben olsam ertelemezdim. Evet zorlukları olabilir
oo 1.5 saatte böyleyse 14 saatte ne yapacağız bilmiyorum. Ya güzel bi tatil olur ya da adına tecrübe deriz artık bilmiyorumBe
Benim oğlum 5 aylıktı 1,5 saat uçtum ama hep ağladı yavrum. Üf sesleri falan geliyor ama ne yapalım keyfinden ağlamıyor ya çocuk canı acıyor. Beğenmeyen küçükken kaç kişiyi rahatsız etmiştir hatırlatmak lazım. Olmadı insin uçaktan :)
ben de çok özeniyorum hatta bir değil bi kaç çocukla geziyorlar gayet de mutlular sanırım işin sırrı rahat olmak.. Ama ben de çok paniğim. Evde bile bazen uyumuyor niye uyumuyor diye krizlere giriyorum:)Ben de tipik Türk annesi olmaktan korkuyorum ama olacağım içimde bir yerlerde var hissediyorum :)
Ama bir yandan da o kadar özeniyorum ki tatilde gördüğüm yabancı ailelere. Yaşlarımız kemale ermese ertelerdik belki ama artık erteleyemeyeceğimiz bir noktaya geldik, hala da görmek istediğimiz yerler var. Umarım ikimiz de başarırız.
ben de çok özeniyorum hatta bir değil bi kaç çocukla geziyorlar gayet de mutlular sanırım işin sırrı rahat olmak.. Ama ben de çok paniğim. Evde bile bazen uyumuyor niye uyumuyor diye krizlere giriyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?