Bebekle uzun uçak yolculuğu ve gezi

Valla bebek olunca uykusuzluğa alışıyorsun korkutmak istemem ama Jetlag bana vız gelir şuan

Merhaba.. Öncelikle vazgeçmediğinize sevindim. Biz her türlü tatilimizi çocuklarımızla yapıyoruz. İnan tatil onlarla keyifli. Ayrıca nasıl alıştırırsanız öyle gider. İkiside 3 aylıktan itibaren sayısız kez uzun uçak yolculuğu yaptı. Hiç sorun olmuyor emin olun. Uçakta oyalamak için ufak bikaç oyuncak almıştık. Asıl oyuncakları amerikadan alacağınız için yanınıza çok yük etmeyin derim biz 2 sefer amerika tatili yaptık. Birinde san diego,Los angeles,san francisco gezisi yaptık toplam 14 günlük. Havaalanından araç kiaraladık. Her yere arabayla gittik.2 .gidişimizde Los angeles,Las vegas,miami,orlando ve chicago yaptık.21 gün sürdü. . Tatilin yarısını uçakla yarısını araba yolculuğu şeklinde tamamladık.Çoook keyifliydi. İlk gidişimizde büyük kızım5,5 yaşında küçüğü 9 aylıktı.2. Gidişimizde büyüğü 8 küçüğü 3 yaşındaydı.. Size en büyük tavsiyem yanınıza minimum eşya alın. Çünlü oradan çok şey alacaksınız.biz bir bavulla gidip 6 bavul ve bir büyük koli ile dönmüştük düşünün artık:) 2. Tavsiyemde eğer uzun seyahat planlıyorsanız oto koltuğunu günlük kiralamak yerine satın alın daha uygun oluyor. Günlüğü 20 dolardan kiralamak yerine 50 dolara harika koltuk alırsınız. Üstelik tertemizdir ve giderken yanınızda götürürsünüz. Bebek arabasını mümkünse baston puset tercih edin. Bana güvenin harika bir deneyim olacak. Şimdiden iyi tatiller,iyi eğlenceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…