Burdaki insan ilişkilerine çok şaşırıyorum ben ya. Cidden hayatınızda hiç çay koy geliyorum, kek çırp yarım saate sendeyim diyebilecek ya da diyebileceğiniz teklifsiz samimiyetinizin olduğu insanlar yok mu?
Konu sahibine gelenler kimler bilmiyorum ama bu şekilde asla gelemezler, ilk defa görüyorum falan gibi tepkileri de ben ilk kez bu forumda görüyorum. Çok ilginç gerçekten.
insanlarda bi kusursuz olma çabası var galiba
aman evimin dağınıklığına laf etmesin, aman az çeşit yemek çıkardım diye ayıp olmasın
aman şuyum eksik aman buyum eksik kaygısı olabilir
bu kadar kasmaya gerek yok
işin yoksa 1 saate sana geleyim diyen insan da evde ne varsa onu yer
ille de önüne mükemmel şeyler koymak zorunda değiliz
bi çay yapılır ya da kahve
hakikaten şey samimiyeti yok galiba, ya ortalık da dağıldı biraz toplama fırsatım olmadı deme samimiyeti yok
karşılıklı çat kapı gidip geldiğim insanların ya yemeği, keki, atıştırmalığı olmaz ya da evi dağınık olur falan genelde
çalışan insanlarız, eve ayırdığımız zamanlar kısıtlı
bir gün bile sorun etmedim arkasından konuşmadım, ayy evi de toplamamış veya temizlememiş demedim
rakısı, viskisi ya da çayı kahvesi olması yeterli benim için
yoksa da ben gelirken alırım ya da beraber yaparız . benim için önemli olan sohbet, muhabbet
bana ne yani evin durumundan
insanlık hali
bazen gittiğimde beraber temizlik yaptığımız bile oluyor ya da çamaşır falan astığımız ahaha
sonuçta arkadaşım, dostum yani en özelimizi biliriz, kraliyet ailesinden değiliz hiçbirimiz