Bebek ve misafir sorunları sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Ay çok mutlu ettiniz beni Şimdi hemen sabahtan alıştırmaya başlayacağım. Olursa olur olmazsa alıştım Bu arada bazen geceleri yarım saatte bir kalkıp ağlar da.. Ama her zaman değil :) Saatleri oturtursam kendime de belki biraz zaman ayırabilirim. Çok teşekkür ederim

Canımsın böyle alışacak ama birşey söyleyeyim sana pes etme çabala yanlız ben bunları yaptım çocuk alıştı iyi güzel ama bak geceleri deliksiz asla uyumuyor 4 yaşında gece 2 kere filan beni çağırıp temas istiyor bende bundan kurtulamadım

Bebeğinize tek başınıza bakmanız zaten normal bi durum bence ama misafir konusuda çok iyi yapmışsınız, ben o hatayı çok yaptım çok misafir gelirdi en az 6/7 çeşit yapardım, şimdi ki aklım olsa asla yapmam. Gelmeyi çok isteyen yapsın kendi getirsin hiç uğraşmayın bütün zamanınızı enerjinizi evladınıza ve kendinize ayırın.
İsteyen darılsın kafanıza takmayın bile.

Analar çeker yükü resmen Canları sağolsun da bir kaç seneye uyku konusunda problemleri kalmayacak inşallah

Durumumdan bi şikayetim yok açıklayıcı olsun diye yazmıştım sadece.kahvaltı yerine kahve içmeye çağırdım ama gelmediler kahveye de

E keyifleri bilir, yapın kahvenizi için ohh afiyet olsun. Bebişinize ve kendinize ayırın zamanınızı
Öyle yaptık canım bebişi banyo yaptırdık bende yapıp hazırlandım onlar gelmeyecekleri için dışarı çıktık bizde.Herkes bencil ve kendi keyfini düşünüyor o yüzden bende kendimi düşünüyorum artık

Ben de bir anımı anlatayım mı? Bir arkadaşım sürekli bebekli olduğu halde hayatının çok değişmediginden gezmesinden falan eksik kalmadığından bahsediyordu. Birgün bizi kahvaltıya davet etti. Dedikleri saatte gittik ama ortada kahvaltı yok kadın dolaptan peynir zeytini çıkardi kocasını da simit almaya gönderdi biz de kahvaltı ettik. Güzel de oldu aslında, ama benim birini kahvaltıya çağırma anlayışım böyle değildi bunu ben yapamadım benim.hazirladigim kahvaltıda çok çeşit olmali efso bir sunum olmalıydı ve bunlar bebekle çok zordu. Kişiden kişiye değişecek meseleler bunlar aslında kiminin eli çok hızlıdır bebesi akıllıdır uykusuzluga dayanıklıdır yapabilir. Ben misarif geleceğinde çok yorgun ve mutsuz hissediyordum kızım bebekken.

Aynı ben benim de yorgunluğum hemen yüzüme yansıyor çok yoruluyordum gerçi hala öyleyim ben . Çocuktan önce haftada 3 misafir ağırlar çeşit çeşit yapardım . Şimdi asla yapmak ağırlamak davet etmek istemiyorum. Ben eğer böyle şeylerle uğraşırsam çok yorulup çocukla ilgilenemiyorum çocuk huzursuz oluyor ben geriliyorum sesim yükseliyor vs vs . Akşam çocuk uyuduktan sonra dinlenmek istiyorum. Okula bırakmadan birlikte oyun oynamak ödevlerini yapmak bırakınca da ya alışverişimi yapmak ya temizliğimi ütümü yapıp kendime bakım yapıp okuldan almaya gitmek istiyorum. Bende mi gariplik var anlamıyorum

Yo sizde bir sorun yok. Olması gereken bu hatta. Sürekli misafir ağırlayıp misafirliğe giden insanların, eğer enerjisi çok yüksek değilse çocukları ilgisiz kalıyor zaten. Ödev, banyo, beraber etkinlik, temizlik, ütü, kendine zaman ayırma, bir de çalışıyorsa zaten gün bitiyor hatta yetmiyor. Hafta sonu dışarı çıkıp hava almak istiyor insan. Ya da evde dinlenmek.

Ben de artık samimi olmadıklarım, keyif almadığım insanları istemiyorum evimde, gitmiyorum da. İlginç olan istemedikçe ısrarla bunaltan tipler türedi. Bu kişiler kendileri almıyor ama. Kendi de davet edenlere sözüm yok tabi.

Louder mesajınızı geç gördüm. Benim kızlarla göz teması kurmam için yukarı bakmam gerekiyor, kazık kadar oldular. Şimdi tam tersiyle uğraşıyorum. Dürterek uyandırmakla mücadele veriyorum artık. Bebekken uyku satılan bir şey olsa her şeyimi satar alırdım o derece. 15 senede çok şey değişmiştir, yeni yöntemler çıkmıştır ben eski moda kaldım. Yalnız şundan eminim, kademeli olarak arttırıp azaltacaksın. Mesela uyku saatini öne mi çekmek istiyorsun 5 dk öne al. Yani bir günde 1 saat erken uyutmak yerine haftaya yaymak.

Sabah 6 da uyuyunca öğlene kadar yatırmazdım ben heralde. Uyanınca giydirir dışarı çıkartırdım. Karanlık olsun farketmez gün aydınlanana kadar dışarıda tutardım. Etrafta okula işe giden insanlar arabalar otobüsler... çok uyaran olur uyanık kalabilir belki. Benimkiler öğlen 12.30 14.00 arası uyurlardı en fazla. Daha uyutmazdım ses yapar öper gıdıklar kaldırırdım. Akşamı bana zehir edeceğini bildiğimden mızmızlığı öğlen çekmeyi yeğlerdim.

Ne kadar saçma bir yorum.Yorum mu yaptınız şimdi.Bu kafalara bu bakışlara inanamıyorum gerçekten.Biraz okuyun donanım sahibi olun.Kestirip atmayın hemen tek bir cümle üzerinden.Ayrıca bırakın bana yorum yapmayı da kendinizi geliştirin.

Kendini geliştir dediğiniz kadını tanısanız ağzınız açık kalırdı, kendimi geliştirdiğim için çok iyi biliyorum ki ağlayan bir bebek kaderine terk edilmemeli. Ben de bunun doğru olduğunu düşünen annelerin varlığına inanamıyorum. Size iyi akşamlar.

canım çok iyi anlıyorum seni eşinin de bu tür durumlarda sana destek olmasını beklerim ben açıkçası pazar günü çalışmıyorsa mesela en basitinden sana yardımcı olmalı sonuçta çocuk da onun çocuğu evet o da işten yorgun geliyor ama evde dinlenebiiliyor sen 7/24 dinlenmeden çalışıyosun sürekli bunu bi düşünmek lazım

İmzamı atarım buna

insanlarda bi kusursuz olma çabası var galiba
aman evimin dağınıklığına laf etmesin, aman az çeşit yemek çıkardım diye ayıp olmasın
aman şuyum eksik aman buyum eksik kaygısı olabilir
bu kadar kasmaya gerek yok
işin yoksa 1 saate sana geleyim diyen insan da evde ne varsa onu yer
ille de önüne mükemmel şeyler koymak zorunda değiliz
bi çay yapılır ya da kahve
hakikaten şey samimiyeti yok galiba, ya ortalık da dağıldı biraz toplama fırsatım olmadı deme samimiyeti yok
karşılıklı çat kapı gidip geldiğim insanların ya yemeği, keki, atıştırmalığı olmaz ya da evi dağınık olur falan genelde
çalışan insanlarız, eve ayırdığımız zamanlar kısıtlı
bir gün bile sorun etmedim arkasından konuşmadım, ayy evi de toplamamış veya temizlememiş demedim
rakısı, viskisi ya da çayı kahvesi olması yeterli benim için
yoksa da ben gelirken alırım ya da beraber yaparız . benim için önemli olan sohbet, muhabbet
bana ne yani evin durumundan
insanlık hali
bazen gittiğimde beraber temizlik yaptığımız bile oluyor ya da çamaşır falan astığımız ahaha
sonuçta arkadaşım, dostum yani en özelimizi biliriz, kraliyet ailesinden değiliz hiçbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…