Değil. Çocuk sadece kadının gibi davranan erkekleri eleştirirken, bir kadın olarak bu yorumu nasıl yapabiliyosunuz ya? Anne de baba da aynı şekilde bakabilir çocuğa.
Pardon nesi bencilce? Kadın çocuğu babasının evinden getirmediğine göre ortak çocuklarına bir zahmet babalık yapıversin adam.
Bayılıyosunuz şu erkekleri göklere çıkarmaya gerçekten pes artık. Ben de evliyim benim de 4 aylık bebeğim var ve doğuma 1 ay kala işten ayrıldım şu an bebeğimi büyütüyorum ve malesef ev hanımı oldum bebeğim büyüyene kadar, çünkü bırakabileceğim kimse yok.
Konu sahibi gibi tüm gün akşama kadar ben ilgileniyorum çocuğumla, eşim geldiğinde eğer bebeğim uyumuyosa üst değiştirip temizlenip direkt alıyor oğlumu ben o sırada yapamadıysam yemek yapıyorum yaptıysam sofra hazırlıyorum. Akşama kadar çamaşır bulaşık yemek ve bebek bakımı çok kolay zannediyosunuz herhalde? Bebeğin bir zahmet mamasını verip iki pış pış yapıp biraz ilgilensin babası sonuçta. Alt değiştirmesini uyutmasını da ben yapıyorum geri kalan zamanlarda genelde eşim ilgileniyor evde olduğu sürede. Ama ben de boş oturmuyorum bu arada ne yazık ki. Nerdeyse her gün bebeğin çamaşırı çıkıyor onu yıka kendi çamaşırını yıka kuruyunca topla katla yerleştir bulaşık yemek temizlik ertesi günün yemek hazırlığı vs vs 4 saatlik uykuyla duruyorum çoğu gün… Kadını bir yere vurmadığınız kalmış ayıptır siz böyle yaparsanız erkek milleti neler yapmaz. Çocuk bakımı da ev işleri de kadın çalışsın çalışmasın sadece ona ait değildir hanımlar, yaşadığı evi temiz tutmasını ortak yaptığı çocukla ilgilenmesini istemek de eş ve babalık görevidir erkeğin kadına verdiği bir lütuf değil yani yapması gereken şeyler.
Konu sahibi seni çok iyi anladım ben, bide kendini daha net açıklamak için güncelleme yazmışsın bu duruma daha çok üzüldüm.. Benim eşim çok şükür afra tafra yapmadı bana bu durumlardan dolayı inşallah da böyle devam edebiliriz. Yapsa ben daha çok yapar üste çıkardım muhtemelen çünkü o kadar eminim ki benim ondan daha çok yorulduğuma.. Bir kadın olarak eşinin seninle de ilgilenmesini istemen en doğal hakkın. Eğer eşin yanaşırsa evlilik terapisine gidin. Ailesiyle (istiyorsan) aralarınız düzeltmesine yardımcı ol. Belki buhranı azalır. Allah kolaylık versin