- 15 Haziran 2008
- 8.732
- 36.533
- Konu Sahibi diblerabla
Şu soruyu bı de şoyle çevirelim, "çalışmıyor diye hiç kira , fatura odemesinler mi" ne cevap verirdiniz?Neden normal olsun? Çalışıyorlar diye hiç iş yapmasınlarmı. Kadında evde yoruluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu soruyu bı de şoyle çevirelim, "çalışmıyor diye hiç kira , fatura odemesinler mi" ne cevap verirdiniz?Neden normal olsun? Çalışıyorlar diye hiç iş yapmasınlarmı. Kadında evde yoruluyor.
Şu soruyu bı de şoyle çevirelim, "çalışmıyor diye hiç kira , fatura odemesinler mi" ne cevap verirdiniz?
Aynen, maddi manevi müşterek...Ben de bunu diyorum....Şaka gibisiniz gerçekten.
Hayat müşterek.
Neyi okuyacam hanımefendi ben anneyim zaten bebekle bir gün nasıl geçer biliyorumGerçekten hayretle okudum yorumunuzu. Bir günde neler yaptığımı yazdım yukarıda. Okumanızı rica ediyorum.
Vah vah demek 12 saat bebekle tek başınızasınız oysaki TSK tüm kuvvetleriyle sizin yanınızda olmalıydı, sonuçta kendi doğurduğunuz bebeklesiniz kolay mı12 saat bebeğimle tek başımayım. Açıp da bir hatrımı soran hiçbir yetişkin yok. Tek muhatabım 9.5 aylık bir bebek. O eşimin yaptığı 5-10 dklık pışpışta ben sofra kuruyor oluyorum ki eşim işten aç geliyor yetişmiyor diye üzüldüğüm için. Bazen o 5-10 dakikada yemek yapıyorum. Bunu da ekleyeyim.
Sizin kadar çarpık düşünceli çok az insan tanıdımBoşanmak istemiyorum dedim kafamda kurmadım. Burada ne yazılırsa boşan diyen bir güruh var onlara baştan cvp vermek isredim.
Gerçekten hiç mi sevilme ihtiyacınız ne bileyim bir kez de olsa sırtınızın sıvazlanmasına ihtiyacınız olmuyor? Sizce bunu eşimden beklemek lüks mü? Hani biz severek evlendik ya o sevgiyi görmek gerçekten lüks mü? Neden kocama kaskatı olayım? Karşısında güçlü olmak zorunda kalayım? Ya da neden kocamla konuşup onun derdini dinlemek yerine aramıza mesafelerin girişini izlemeliyim?
Eşim kendi ağzıyla söylediği bugün iş çok rahattı kelimesini duymama rağmen aa yok değildi sen yorgunsundur mu demeliyim mesela? Öğle aralarında uyuyabildiği, iş gelmediyse yatabildiği bir işi var. Peki ben kaç kere uzanabiliyorum günde? Şuan bebeğime yemek yaparken ayakta yazıyorum bu yorumları.
Ben eşimin psikolojik olarak iyi olmadığını zaten fark edebiliyorum. Üzüldüğüm şey eskiden böyle bir durumda birbirimize destek olurken şimdi neden sadece kavgayla geçiyor.
Her zorlukta işi kavgaya mı götürecek? Böyle bitmiyor mu evlilikler?
Minare bı sakin ol bacım Çok haklısın, duygularımiza tercüman oldun ama ilk kez böyle gördüm seni tertemiz patladinVah vah demek 12 saat bebekle tek başınızasınız oysaki TSK tüm kuvvetleriyle sizin yanınızda olmalıydı, sonuçta kendi doğurduğunuz bebeklesiniz kolay mı
Niye bir yetişkin açıp hatrınızı sorsun ya bu bebek vampir mi kanınızı mı emiyor işkence mi ediyor
Hiç mi arkadaşınız yok? Gerçi şaşmam olmamasına
Siz bebek büyütmeyi ne zannediyorsunuz? Bir sizin hayatınız mı böyle sanıyorsunuz?
Güzel arkadaşım kadın bebeğini külfet görüyor yaMinare bı sakin ol bacım Çok haklısın, duygularımiza tercüman oldun ama ilk kez böyle gördüm seni tertemiz patladin
Kocası da böyle böyle depresyona girdi bence
Tek başına bebek büyütmenin büyütüldüğüne katılmıyorum. Hiç bitmeyen bir uykusuzluk, kendini unutmak, ihtiyaçlarını bile zoraki karşılamak büyütülmeyecek gibi değil.Bende bu yoruma katılıyorum bebeğinizin gece boyu uyuduğunu yazmışsınız bu çok büyük bir nimet tek başına bebek büyütme işini de çok fazla büyütüyor insanlar artık evet yorucu ama eşiniz çok yardımcı oluyormus sonuçta ise de gidiyor adam yoruluyor ve gergin oluyor haliyle
Bende tek başıma iki çocuk büyütüyorum çalışıyorum da ve gerçekten de ikisi de çok hareketli küçük oldukları için gecem gubduzum birbirine girdi evet kabul çok zor ama ben istediğim için var bu çocuklar çok şükür ki varlar o zorluğunu kabul ediyorum ama çocuk bakmanın yükmüş gibi anlatılmasından ah vah edilmesinden hoşlanmıyorum ve doğru bulmuyorum sonuçta herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşıyor çocuk sahibi olmak da biz anne babalarin seçimiTek başına bebek büyütmenin büyütüldüğüne katılmıyorum. Hiç bitmeyen bir uykusuzluk, kendini unutmak, ihtiyaçlarını bile zoraki karşılamak büyütülmeyecek gibi değil.
Ps. Konu sahibi hakkında bir yorum değil, tek başına bebek bakmakla alakalı:)
Yani çocuk hem bir nimet hemde külfetTek başına bebek büyütmenin büyütüldüğüne katılmıyorum. Hiç bitmeyen bir uykusuzluk, kendini unutmak, ihtiyaçlarını bile zoraki karşılamak büyütülmeyecek gibi değil.
Ps. Konu sahibi hakkında bir yorum değil, tek başına bebek bakmakla alakalı
Aynen, maddi manevi müşterek...Ben de bunu diyorum....
Bunu söylediğiniz anda domestic hizmeti de tamamen devraldiginizin farkındasınız değil mi?Ben öyle düşünmüyorum.
Tabiki gerçekten olmuyorsa kadında katkıda bulunabilir ama maddi olarak yükün erkek kadar kadındada eşit olmasına karşıyım.
Bence bi kadın kendini maddi anlamda evin yükünü taşımak konusunda zorunlu hissetmemeli.
evet orası öyle. İyi ki de varlar. Ama çok büyük özveri istiyor ondan bu işin küçümsenmesini doğru bulmuyorum ben de. Özellikle 7/24 evdeysen hiç kafa da dağıtamıyorsun. Ev dışı çalıştığında belki bir süre uzak kalmak iyi geliyordur diye de düşünüyorum. Her şeyin artısı eksisi o kadar çok ki. Anne olduktan sonra kendi ihtiyaçlarımın daha çok farkına vardım. İhtiyaçlarımı karşılarsam daha sabırlıyım.Bende tek başıma iki çocuk büyütüyorum çalışıyorum da ve gerçekten de ikisi de çok hareketli küçük oldukları için gecem gubduzum birbirine girdi evet kabul çok zor ama ben istediğim için var bu çocuklar çok şükür ki varlar o zorluğunu kabul ediyorum ama çocuk bakmanın yükmüş gibi anlatılmasından ah vah edilmesinden hoşlanmıyorum ve doğru bulmuyorum sonuçta herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşıyor çocuk sahibi olmak da biz anne babalarin seçimi
Kesinlikle. İyi ki varlar.Yani çocuk hem bir nimet hemde külfet
Şaka gibisiniz gerçekten.
Hayat müşterek.
Sizin kafanız biraz karışık sankiBen öyle düşünmüyorum.
maddi olarak yükün erkek kadar kadındada eşit olmasına karşıyım..
Bunu söylediğiniz anda domestic hizmeti de tamamen devraldiginizin farkındasınız değil mi?