- 17 Aralık 2014
- 309
- 194
- 48
- Konu Sahibi greengirll
Bende haftaiçi 7bde cumartesileri 6 da giriyorum eve.arkadaş bakıcı tuttu ,ne kadar veriyorsunuz dedim 1500 tl imiş vede bakıcı zaten 7 ye kadar beklemiyormuş.6 da fidiyormuş o saatten sonra kv bakıyormuş.
Kara kara düşünüyorum bizimkine kim bakar diye.sonuçta hep bebek olmıcak yarın birgün okula gidecek illaki birinin götürmesi akşam alması gerekecek.hadi servisle gitsin gelsin ama bu çocuk evde yalnız mı duracak
Taş kalpli kv bunlar, torunu olacak sonuçta sokaktaki çocuk değilki .bizim düşündüğümğz kadar düşünemiyorlar mı?
Hep diyorum içimden şimdi ben ona muhtacım onun yüzünden erteliyorum ama o da bana muhtaç olacak ve aynı ilgisizliği ben yapıcam. Parayla değil sırayla
Kara kara düşünüyorum bizimkine kim bakar diye.sonuçta hep bebek olmıcak yarın birgün okula gidecek illaki birinin götürmesi akşam alması gerekecek.hadi servisle gitsin gelsin ama bu çocuk evde yalnız mı duracak
Taş kalpli kv bunlar, torunu olacak sonuçta sokaktaki çocuk değilki .bizim düşündüğümğz kadar düşünemiyorlar mı?
Hep diyorum içimden şimdi ben ona muhtacım onun yüzünden erteliyorum ama o da bana muhtaç olacak ve aynı ilgisizliği ben yapıcam. Parayla değil sırayla
aynu durumdayız canım...gezmesine ara veremezmiş birebir aynı vallahi :) hayır nereyi geziyor anlamadım senelerdir aynı şehir aynı sokaklar caddeler. öğretmenlik gibi yarım zamanlı bir işim olsa minnet dahi etmem zaten ama eve en erken 7 gibi giriyorum