- Konu Sahibi Melekyldrmm
Ne kadardır kullanıyo eşin canım test yaptırdınız mı varmı bi faydasıcanım bende keçiboynuzu özü ve çakşır yapıyorum ama bu ay pek yapmadım ilaç olarakta emodex kullanıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadardır kullanıyo eşin canım test yaptırdınız mı varmı bi faydasıcanım bende keçiboynuzu özü ve çakşır yapıyorum ama bu ay pek yapmadım ilaç olarakta emodex kullanıyoruz
3 ay oldu canım bu ay yaptırması lazım ama iş yoğunluğum var diyor gitmedi dahaNe kadardır kullanıyo eşin canım test yaptırdınız mı varmı bi faydası
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte kavuşuruz bizde bebişlerimize Rabbim isteyen ve gerçekten iyi anne baba olacakların kucağını boş bırakmasınbenim ilk gittiğim doktorda öyleydi test sonuçlarımı doğru düzgün yorumlamadı hsg sonucuma bakıp hiç bir açıklma yapmadan histereskopi yaptır dedi, daha sınra yine aynı hastanede başka bir doktora gittim bütün test sonuçlarımı tek tek değerlendirdi hsg ye baktı diğer doktor histeroskopi istedi dedim, bana hayır hisereskopiye gerek yok zaten sizin sorununuz eşinden kaynaklı önce onun sorununu çözelim eğer düzelmezse tüp bebek aşamasında zaten yapılacak o işlemler neden 2 kere eziyet çekesin dedi.
Evet canım aynı kaderi paylaşıyoruz sadece bende pko yok Allah yardımcımız olsun valla ben aşılama denemedim hiç denemekte istiyorum açıkçası ama bir problem yokken de pek de aşılama taraftarı da değilimSanırım aynı durumdayız canım benimde 4. YıLım bitti 5e dogru gidiyorum 3 ay önce varikoseL soLdan ameLiyat geçirdi eşim banada oyLe bi sorun var diyen yok sadece pcosum var ama oLmadi hiç birde negatif asiLamam mevcut![]()
Benimki de yaptırması gerek en son 10. Ayda yaptırdı bende bekliyorum gitsin diye ama ben randevu almasam gideceği yok3 ay oldu canım bu ay yaptırması lazım ama iş yoğunluğum var diyor gitmedi daha
valla benimkide her hafta gidicem diyor ama gitmiyor canım, sanırım yine kötü sonuç almaktan çekiniyor.Benimki de yaptırması gerek en son 10. Ayda yaptırdı bende bekliyorum gitsin diye ama ben randevu almasam gideceği yok![]()
Evet canım aynı kaderi paylaşıyoruz sadece bende pko yok Allah yardımcımız olsun valla ben aşılama denemedim hiç denemekte istiyorum açıkçası ama bir problem yokken de pek de aşılama taraftarı da değilim![]()
aminnnn canım benim sabır ve duayla beklicez başka yapcak birşeyimiz yok malesef çok şükürki sorunlarımız tedavi edilebilir sorunlar Rabbim drmansız dert vermesinÇok geçmiş olsun inşallah tez vakitte kavuşuruz bizde bebişlerimize Rabbim isteyen ve gerçekten iyi anne baba olacakların kucağını boş bırakmasın![]()
Amin canım çok doğru söylüyorsun ki bizde dertte yok adetiö düzenli bende bir sorun yok eşimde de yok çok şükür olmuyor demekki daha vakti gelmemiş ama yine de ben süt maydanoz buharı deniyecem bu ay adetim bitsin de belki drlarında göremediği bir soruna iyi gelir vesile olur diyeaminnnn canım benim sabır ve duayla beklicez başka yapcak birşeyimiz yok malesef çok şükürki sorunlarımız tedavi edilebilir sorunlar Rabbim drmansız dert vermesin![]()
denemekte fayda var canım ama dikkat et kendine bir zarar vermeAmin canım çok doğru söylüyorsun ki bizde dertte yok adetiö düzenli bende bir sorun yok eşimde de yok çok şükür olmuyor demekki daha vakti gelmemiş ama yine de ben süt maydanoz buharı deniyecem bu ay adetim bitsin de belki drlarında göremediği bir soruna iyi gelir vesile olur diye
Aynen deneyip olumlu sonuç alan çok fazla demek ki var bir faydası teşekkür ederim canım sonuçları yazacam burayadenemekte fayda var canım ama dikkat et kendine bir zarar verme
bekliyoruz tatlımAynen deneyip olumlu sonuç alan çok fazla demek ki var bir faydası teşekkür ederim canım sonuçları yazacam buraya
Amin inşallahSelam kızlar bende 2 yıldır bekliyorum hiç gebelik yok eşimdede bendede sıkıntı yok şükür 2 klomen bi aşılama denemem var olumsuz şimdi doktora gitmiyorum beklemedeyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallahSelam kızlar bende 2 yıldır bekliyorum hiç gebelik yok eşimdede bendede sıkıntı yok şükür 2 klomen bi aşılama denemem var olumsuz şimdi doktora gitmiyorum beklemedeyim Allah isteyen herkese nasip etsin
normal yolla boşalmada bir sorun yoksa ben doğru bulmuyorum canım güvenilir bir yöntem değil benceKızlar sayfada enjeksiyonla gebe kalanlar varmis sağlıksız güven olmaz bunu bile bile deneyecem.esinin spermini enjeksiyona ucunda iğne olmadan çekip ileriye bir anda basınçla verip gebelik elde eden çok olmuş.saglikli doğdu mu o çocuklar bilmiyorum ama aklıma takılan sağlıksız sağlıklı sperm bir gidecek ondan korkuyorum .siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Evet canım aslında onlar bizden daha çok kafaya takıyorlar benim eşim öyle vallavalla benimkide her hafta gidicem diyor ama gitmiyor canım, sanırım yine kötü sonuç almaktan çekiniyor.