Gebeliğe Hazırlık Bebek sahibi olmak için uğraşanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah cnm teşekkürler 🙏evet maalesef biraz pahalı bir ilaç ama doktor eşime 6 ay boyunca deneme aşamasında kullanmasını söyledi o yuzden mecbur kullanmak zorunda. Ben de inofolic kullanıyorum bakalım kısmet işte..

Kızlar yurttaşındayım bu testten başka bulamadım sizce gebelik var mi? 1.5 yıldır istiyoruz olmadi

Eklentiler

• 20190330_185326.jpg
    20190330_185326.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 39
Benim miyom zaten rahmin dısına buyuyen cinsten bi miyom 1 cm onu çok takmiyorum ama benim en buyuk sorunum cikolata kisti.Aynen bana da oyle dendi ama okuyorum bazi yerlerde gebelige engel degil ama düşük ya da erken dogum olabilir yaziyordu ki bende de düşük oldu ama ondan kaynakli degil sanirim canim oyle guzel haberler okumak umut oluyo ama her adetle tekrar bi umutsuzluk ve kaygi stres basliyo maalesef
Doktor ne dedi 1cm miyomunuz icin aldirdiniz mi yan etkileti neler

Doktor ne dedi 1cm miyomunuz icin aldirdiniz mi yan etkileti neler
Yok canım aldırmadım 1 cmi almaktan kimse bahsetmedi zaten ve şuan 21 haftalık ikizlere hamileyim miyom ne durumda hiç haberim yok bi zararını yaşamadım hamileligimde de başindan beri kimse miyom hakkinda konusmadi 1 kac farkli doktora gittim simdi sen yazana kadar ben unutmuşum bile yeni aklıma geldi miyomum 😊 sizin de 1cmse sorun etmeyin bence

J
Yok canım aldırmadım 1 cmi almaktan kimse bahsetmedi zaten ve şuan 21 haftalık ikizlere hamileyim miyom ne durumda hiç haberim yok bi zararını yaşamadım hamileligimde de başindan beri kimse miyom hakkinda konusmadi 1 kac farkli doktora gittim simdi sen yazana kadar ben unutmuşum bile yeni aklıma geldi miyomum 😊 sizin de 1cmse sorun etmeyin bence
Teşekkür ediyorum evet bugün usg de tesadüf cıktı 1 cm dedi bir yakınımıza sordum takip edelim dedi.demekki gebeliğe engel değil.saglikla kucaginiza alırsınız insallah darısı bana olsun.benim kistlerimde var

J

Teşekkür ediyorum evet bugün usg de tesadüf cıktı 1 cm dedi bir yakınımıza sordum takip edelim dedi.demekki gebeliğe engel değil.saglikla kucaginiza alırsınız insallah darısı bana olsun.benim kistlerimde var
Sanırım miyomun yerine de bağlı ama 1 cm çok ufak bi an once gebe kalmaya bakmak lazım kistin türü ne

Back