Gebeliğe Hazırlık Bebek sahibi olmak için uğraşanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım denedim ama benim yumurtam ya çok geç başlıyor yada çok erken . Çatlama iğnesi vurulmama rağmen çatlamadı iki gün sonra farklı doktora gittim çatlamış dedi. Bilmiyorum ya doktor bizim gibi hastalarda çok önemli
Aynen bak dedigin cok dogru doktor o kadar onemli ki ben denk geldim oyle kotu doktorlara sevmiyosaniz dogru duzgun yapamicaksaniz secmeyin bu meslegi

Kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama bel bölgesine yakı yapıştırmakta çok işe yarıyormuş önceden tedavi yerine hep onu uygularlarmış benim yengem yakı yapıştırdıktan 3 ay sonra ablamda hemen sonrasında hamile kalmış

Merhaba yakı ne oluyor acaba

Aynen bak dedigin cok dogru doktor o kadar onemli ki ben denk geldim oyle kotu doktorlara sevmiyosaniz dogru duzgun yapamicaksaniz secmeyin bu meslegi
Yumurtam çatlamamıştı ilk gittiğim doktor ameliyatla overleri delmemiz lazım dedi sonra özel bir kliniğe gittim doktor güldü öyle şey olurmu o çok eskide kaldı dedi. Tedaviyi şuan rafa kaldırdım hacamat yaptırdım haftaya bir daha yaptırıcam ve sonrasında belime yakı attırıcam bir umut belki iyi gelir

Yumurtam çatlamamıştı ilk gittiğim doktor ameliyatla overleri delmemiz lazım dedi sonra özel bir kliniğe gittim doktor güldü öyle şey olurmu o çok eskide kaldı dedi. Tedaviyi şuan rafa kaldırdım hacamat yaptırdım haftaya bir daha yaptırıcam ve sonrasında belime yakı attırıcam bir umut belki iyi gelir
Valla insan her yolu deniyor bende bi mudahale olmadan gebe kalmak istiyorum her sey dogal olsun istiyorum o yuzden sogan kürü yaptim internetten bi karışım aldim bu ay da onu kullandim en guzeli dogal yollar bence dene ne kaybedersin

Canım beline birşey atıyorlar biraz yakıyor iki üç gün sırtında kalıyor sonrasında bel açıklığı varsa onu önlüyor ben genel kalmanı kolaylaştırıyor

Değişik bişeymiş teşekkürler açıklama için :)

Geçen ay doktora gittim adetim düzensiz diye bana bir vitamin verdi hem bebek olursa ilerde sorun olmasın diye hemde polikistik hastalarına iyi geliyormuş. Gerçekten kullandım adetim bittikten sonra. Ve ilk defa 14 gün yumurtam çatladı uzayan akıntıdan anladım ben ilk defa gününde adet oldum 😊

Bende bugün adet oldum bitince süt maydanoz buharı yapıcam
Bende 7 senedir uğraşıyorum tüp bebek dışında herşey yapıldı ama olmadı bakalım kısmet süt maydanozla da olmazsa artık tüp bebeği deneyelim diyoruz ama maddiyat sıkıntı onda da kredi çeksem olmazsa o krediyi öderken dünyam biter duygusal anlamda bilmiyorum :KK43::KK42:

Drun biri bana 6-7 sene önce menapoza giriyorsun demişti hala şakır şakır adet oluyorum başka dra gittim ondan sonra dedim ki Prf. Dr... Bana menapoza giriyorsun dedi dedim "o nerden almış profluğu" dedi dr o kadar önemli ki cidden ben depresyona girmiştim o sözde Prf. Dr sayesinde

Drun biri bana 6-7 sene önce menapoza giriyorsun demişti hala şakır şakır adet oluyorum başka dra gittim ondan sonra dedim ki Prf. Dr... Bana menapoza giriyorsun dedi dedim "o nerden almış profluğu" dedi dr o kadar önemli ki cidden ben depresyona girmiştim o sözde Prf. Dr sayesinde
Hasta pskolojisinden de anlamazlar Allah her seyin hayırlısıyla karsilastirsin

Bende bugün adet oldum bitince süt maydanoz buharı yapıcam
Bende 7 senedir uğraşıyorum tüp bebek dışında herşey yapıldı ama olmadı bakalım kısmet süt maydanozla da olmazsa artık tüp bebeği deneyelim diyoruz ama maddiyat sıkıntı onda da kredi çeksem olmazsa o krediyi öderken dünyam biter duygusal anlamda bilmiyorum :KK43::KK42:
Canım nerde oturuyorsun rapor çıkartıp ücretsiz yaptırabilirsin

Ne yazık ki sizinle aynı kaderi paylaşıyorum 4 yıldır. Bu konu çok canımı sıkıyor olmayınca olmuyor .allah hepimizin yardımcısı olsun.o duyguyu hayırlı ise bizede tarttirsin.yapmadigim kür kalmadı. Ise yaramıyor.duydugum her saçma şeyi bile denedim umutsuzluk iste.rabbim nasip etsin hepimize

Teda
Ne yazık ki sizinle aynı kaderi paylaşıyorum 4 yıldır. Bu konu çok canımı sıkıyor olmayınca olmuyor .allah hepimizin yardımcısı olsun.o duyguyu hayırlı ise bizede tarttirsin.yapmadigim kür kalmadı. Ise yaramıyor.duydugum her saçma şeyi bile denedim umutsuzluk iste.rabbim nasip etsin hepimize
oldun mu canım

Nasıl
Canım nerde oturuyorsun rapor çıkartıp ücretsiz yaptırabilirsin
Nasıl oluyor o rapor ne için alınıyor bir hastalık gerekiyorsa eğer bizde sebepsiz infertilite yani olmaması için bir sebep yok çocuğa ama olmuyor

Back