- Konu Sahibi Melekyldrmm
Aynen canım yapıyoruz herşeyi ama umudunu yitirme sabrın sonu selamet ben biliyorum hepimiz birgün hamileyim diye çığlık atıcaz inşallahValla yapmadigim kalmadı kuzum pek hastaneye de gitmiyorum ben olacağı da yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım yapıyoruz herşeyi ama umudunu yitirme sabrın sonu selamet ben biliyorum hepimiz birgün hamileyim diye çığlık atıcaz inşallahValla yapmadigim kalmadı kuzum pek hastaneye de gitmiyorum ben olacağı da yok![]()
Bende okudum onu canım bende denemeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim bilmiyorumKızlar sayfada enjeksiyonla gebe kalanlar varmis sağlıksız güven olmaz bunu bile bile deneyecem.esinin spermini enjeksiyona ucunda iğne olmadan çekip ileriye bir anda basınçla verip gebelik elde eden çok olmuş.saglikli doğdu mu o çocuklar bilmiyorum ama aklıma takılan sağlıksız sağlıklı sperm bir gidecek ondan korkuyorum .siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
benimkide öyle kuzum sanırım kendilerini suçlu hissediyolar, ben artık mümkün olduğunca bebek konusunu açmıyorum onun yanındaEvet canım aslında onlar bizden daha çok kafaya takıyorlar benim eşim öyle valla
Amin canım bende 4 senede 1 klomen başarısızSelam kızlar bende 2 yıldır bekliyorum hiç gebelik yok eşimdede bendede sıkıntı yok şükür 2 klomen bi aşılama denemem var olumsuz şimdi doktora gitmiyorum beklemedeyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet kuzum aynen ben de hiç açmıyorum ama her ay kırmızılar geldimi yüz ifadesi herşeyi anlatiyobenimkide öyle kuzum sanırım kendilerini suçlu hissediyolar, ben artık mümkün olduğunca bebek konusunu açmıyorum onun yanında
ona yapacak birşey yok canım malesef, saklanacak birşeyde değil ki saklayalım desekEvet kuzum aynen ben de hiç açmıyorum ama her ay kırmızılar geldimi yüz ifadesi herşeyi anlatiyo
Aynen öyle balımona yapacak birşey yok canım malesef, saklanacak birşeyde değil ki saklayalım desek![]()
Başka bişey denemedin mi canımAmin canım bende 4 senede 1 klomen başarısız![]()
Öncelikle umarım en kısa zamanda gelir bebeğiniz rahim filmindedn de korkmayın insanların anlattığı kadar zor birşey değil kendinizi kasmayın yeter sadece ilaç verilirken adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor toplasan hazırlanmakta dahil 10 dk anca sürüyor.Bende 1.5 yıldır gebe kalamıyorum 3.ayım klomen kullanıyorum bu ay olacak mı bakalım bat 28 mart ne eşimde nede bende en ufak bir problem yok ama olmayınca olmuyor iki ay beklemedeyiz nisan adetim den sonra rahim filmi istedi doktorum o da zormuş sanırım tedirgin oldum.
DenemedimBaşka bişey denemedin mi canım
Korkulacak hiçbirşey yok canım bende çekildim sadece rahime ilaç verilirken hafif bi sızlamaBende 1.5 yıldır gebe kalamıyorum 3.ayım klomen kullanıyorum bu ay olacak mı bakalım bat 28 mart ne eşimde nede bende en ufak bir problem yok ama olmayınca olmuyor iki ay beklemedeyiz nisan adetim den sonra rahim filmi istedi doktorum o da zormuş sanırım tedirgin oldum.
Canim ben anestezili yaptım ıns iyi sonuçlar alirsinBende 1.5 yıldır gebe kalamıyorum 3.ayım klomen kullanıyorum bu ay olacak mı bakalım bat 28 mart ne eşimde nede bende en ufak bir problem yok ama olmayınca olmuyor iki ay beklemedeyiz nisan adetim den sonra rahim filmi istedi doktorum o da zormuş sanırım tedirgin oldum.
Öncelikle Allah tez vakitte kucağını doldurur inşallah canım ne kadardır kullanıyor eşim proxeediMerhabalar, ben de 2 buçuk senedir evliyim ve 1 senedir bebek düşünüyoruz. Jinekologa göründüğümde bende olmaması için hiçbir problem olmadığını söyledi ve inofolic vermişti. Daha sonra eşimin de baktırmasını istedim onda da sperm hareketliliği az çıktı ama proxeed plus verdi doktor; bir sonraki testte ise hiçbir sorun olmadı hareket hızlanmış yani. Bu aydan umutluyum ben de şuan olmaması içn hiçbir sorun gözükmüyor. Ne kdr zormuş ya bebek sahibi olmak![]()
Öncelikle Allah tez vakitte kucağını doldurur inşallah canım ne kadardır kullanıyor eşim proxeedi
Aynen öyle canım sabret en güzel şekilde rabbim mükafatlandıracak bizi de inşallah bizde 1 ay kullanabildik proxeed malûm fiyat 180 tl alamıyoruz malesef maddi sıkıntımız oldu birazcıkAmin inşallah teşekkür ederim, daha 2 ay falann oldu kullanmaya başlayalı ama en sonki tahlillerinde baya iyi sonuç çıktı normale dönmüştü sperm hızı. Bu aydan çok umutluydm ama maalesef bu ay da olmadıhenüz vakti değil herhalde diye düşünüyorum napalım vardır Allah’ın bi bildiği doğru zaman herhalde.
Aynen öyle canım sabret en güzel şekilde rabbim mükafatlandıracak bizi de inşallah bizde 1 ay kullanabildik proxeed malûm fiyat 180 tl alamıyoruz malesef maddi sıkıntımız oldu birazcık
[/QUOTE
inşallah cnm teşekkürlerevet maalesef biraz pahalı bir ilaç ama doktor eşime 6 ay boyunca deneme aşamasında kullanmasını söyledi o yuzden mecbur kullanmak zorunda. Ben de inofolic kullanıyorum bakalım kısmet işte..