- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi Melekyldrmm
en güzeli kuzumAynen öyle canım valla ben aldırış etmiyorum duymamazlıktan geliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzeli kuzumAynen öyle canım valla ben aldırış etmiyorum duymamazlıktan geliyorum
olur inşallah hayırlısıyla muayeneye gittinizmi bir sorun var mı acaba?Temmuzda 2 yıl olcak benim de bu sürede 1 kez gebelik gecirdim kısa sürdü maalesef ondan sonrada olmadı bi daha da olacak gibi durmuyor sanki
İnşallah gelir meleğin canım haberlerini bekliyoruz mutlaka bizde de görünürde birşey yok diyolar ama eşim varikosel ameliyatı oldu olur gayet iyi herşey diyolar bakalımMerhaba kızlar benimde 1 yıl oldu bebek için uğraşıyoruz ama yok ilk aşılamamı oldum 3 günüm kaldı beklemedeyim bizde de Bi sıkıntı yok ama ben 2 defa açık miyom ameliyatı oldum Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Var hem de bi sürü :) bir tane cikolata kisti 5cm bir tane miyom 1cm ve rahim filmi sonucu rahmimin kalp seklinde oldugunu ogrendim olabilcek her sey var yani rahmimde o hamileligim bi mucizeydi zatenolur inşallah hayırlısıyla muayeneye gittinizmi bir sorun var mı acaba?
umutsuz olma canım olur inşallahTemmuzda 2 yıl olcak benim de bu sürede 1 kez gebelik gecirdim kısa sürdü maalesef ondan sonrada olmadı bi daha da olacak gibi durmuyor sanki
canım öncelikle üzülme benim bir arkadaşımın rahminde birden çok miyom vardı doktorlar ameliyat olmadan gebe kalamazsın demişler şuanda 7 aylık hamile :) hsg sonucu doktor banada kalp rahim dedi ama gebeliğine engel olmaz çok fazla bir çöküklük yok dedi, kalp rahim gebeliğe engel olan birşey değilmiş.Var hem de bi sürü :) bir tane cikolata kisti 5cm bir tane miyom 1cm ve rahim filmi sonucu rahmimin kalp seklinde oldugunu ogrendim olabilcek her sey var yani rahmimde o hamileligim bi mucizeydi zaten
Insallah canım tek istediğim o ama olmuyor maalesef ovulasyon testiyle gunü gününe ilişki olsa da olmuyo mart25 de doktor randevum var bakalim artik tedavim varsa olsunumutsuz olma canım olur inşallah
Benim miyom zaten rahmin dısına buyuyen cinsten bi miyom 1 cm onu çok takmiyorum ama benim en buyuk sorunum cikolata kisti.Aynen bana da oyle dendi ama okuyorum bazi yerlerde gebelige engel degil ama düşük ya da erken dogum olabilir yaziyordu ki bende de düşük oldu ama ondan kaynakli degil sanirim canim oyle guzel haberler okumak umut oluyo ama her adetle tekrar bi umutsuzluk ve kaygi stres basliyo maalesefcanım öncelikle üzülme benim bir arkadaşımın rahminde birden çok miyom vardı doktorlar ameliyat olmadan gebe kalamazsın demişler şuanda 7 aylık hamile :) hsg sonucu doktor banada kalp rahim dedi ama gebeliğine engel olmaz çok fazla bir çöküklük yok dedi, kalp rahim gebeliğe engel olan birşey değilmiş.
Aynen öyle canım bizim sorunumuzda eşimden kaynaklı şuanda tedavi oluyor 3 aydır ilaç kullanıyor ama hala bir sonuç alamadık bu ay tekrar gidip tets verecek bakalım.Benim miyom zaten rahmin dısına buyuyen cinsten bi miyom 1 cm onu çok takmiyorum ama benim en buyuk sorunum cikolata kisti.Aynen bana da oyle dendi ama okuyorum bazi yerlerde gebelige engel degil ama düşük ya da erken dogum olabilir yaziyordu ki bende de düşük oldu ama ondan kaynakli degil sanirim canim oyle guzel haberler okumak umut oluyo ama her adetle tekrar bi umutsuzluk ve kaygi stres basliyo maalesef
İnşallah canım hepimiz inşallah. Sizde sorunu çözmüşsünüz gerisi Allaha kalmış ne güzel. İşin Allaha kalmışsa olmuş bilİnşallah gelir meleğin canım haberlerini bekliyoruz mutlaka bizde de görünürde birşey yok diyolar ama eşim varikosel ameliyatı oldu olur gayet iyi herşey diyolar bakalım
Hayırlısı olsun canım haberdar et bizi de benimde kırmızılar geldi dün yine napalim nasip değilmişInsallah canım tek istediğim o ama olmuyor maalesef ovulasyon testiyle gunü gününe ilişki olsa da olmuyo mart25 de doktor randevum var bakalim artik tedavim varsa olsun
Hayırlısı canımBizde iki sene olucak evleneli, bir senedir korunmuyorum fakat pko'lu olduğum için yumurtlama günümü bilmiyorum maalesef tedavi gördüm iki ay bıraktım hemen ilaçlar çok rahatsız etti beni. Beklemedeyiz bakalım![]()
Aynen öyle canım diyorum ki bu kadar bekleten rabbim en güzeliyle verecek inşallahİnşallah canım hepimiz inşallah. Sizde sorunu çözmüşsünüz gerisi Allaha kalmış ne güzel. İşin Allaha kalmışsa olmuş bil![]()
insallah olumlu sonuclar alirsiniz tedavisi varsa korkma olur insallahAynen öyle canım bizim sorunumuzda eşimden kaynaklı şuanda tedavi oluyor 3 aydır ilaç kullanıyor ama hala bir sonuç alamadık bu ay tekrar gidip tets verecek bakalım.
Umutlar bi dahaki aya insallah bir gun olacak bende yarin ya da ertesi gun adet olmaliyim bakalim olcak miyim yoksa doktor yolları gorunuyor :)) ederim canim neler dicek bakalim doktorHayırlısı olsun canım haberdar et bizi de benimde kırmızılar geldi dün yine napalim nasip değilmiş
Ovulasyon testi senin işine yarayabilir bence denedin mi hiçBizde iki sene olucak evleneli, bir senedir korunmuyorum fakat pko'lu olduğum için yumurtlama günümü bilmiyorum maalesef tedavi gördüm iki ay bıraktım hemen ilaçlar çok rahatsız etti beni. Beklemedeyiz bakalım![]()
Canım denedim ama benim yumurtam ya çok geç başlıyor yada çok erken . Çatlama iğnesi vurulmama rağmen çatlamadı iki gün sonra farklı doktora gittim çatlamış dedi. Bilmiyorum ya doktor bizim gibi hastalarda çok önemliOvulasyon testi senin işine yarayabilir bence denedin mi hiç