Gebeliğe Hazırlık Bebek sahibi olmak için uğraşanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde 1 yıl oldu bebek için uğraşıyoruz ama yok ilk aşılamamı oldum 3 günüm kaldı beklemedeyim bizde de Bi sıkıntı yok ama ben 2 defa açık miyom ameliyatı oldum Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar benimde 1 yıl oldu bebek için uğraşıyoruz ama yok ilk aşılamamı oldum 3 günüm kaldı beklemedeyim bizde de Bi sıkıntı yok ama ben 2 defa açık miyom ameliyatı oldum Rabbim herkese nasip etsin inşallah
İnşallah gelir meleğin canım haberlerini bekliyoruz mutlaka bizde de görünürde birşey yok diyolar ama eşim varikosel ameliyatı oldu olur gayet iyi herşey diyolar bakalım

Var hem de bi sürü :) bir tane cikolata kisti 5cm bir tane miyom 1cm ve rahim filmi sonucu rahmimin kalp seklinde oldugunu ogrendim olabilcek her sey var yani rahmimde o hamileligim bi mucizeydi zaten
canım öncelikle üzülme benim bir arkadaşımın rahminde birden çok miyom vardı doktorlar ameliyat olmadan gebe kalamazsın demişler şuanda 7 aylık hamile :) hsg sonucu doktor banada kalp rahim dedi ama gebeliğine engel olmaz çok fazla bir çöküklük yok dedi, kalp rahim gebeliğe engel olan birşey değilmiş.

canım öncelikle üzülme benim bir arkadaşımın rahminde birden çok miyom vardı doktorlar ameliyat olmadan gebe kalamazsın demişler şuanda 7 aylık hamile :) hsg sonucu doktor banada kalp rahim dedi ama gebeliğine engel olmaz çok fazla bir çöküklük yok dedi, kalp rahim gebeliğe engel olan birşey değilmiş.
Benim miyom zaten rahmin dısına buyuyen cinsten bi miyom 1 cm onu çok takmiyorum ama benim en buyuk sorunum cikolata kisti.Aynen bana da oyle dendi ama okuyorum bazi yerlerde gebelige engel degil ama düşük ya da erken dogum olabilir yaziyordu ki bende de düşük oldu ama ondan kaynakli degil sanirim canim oyle guzel haberler okumak umut oluyo ama her adetle tekrar bi umutsuzluk ve kaygi stres basliyo maalesef

Benim miyom zaten rahmin dısına buyuyen cinsten bi miyom 1 cm onu çok takmiyorum ama benim en buyuk sorunum cikolata kisti.Aynen bana da oyle dendi ama okuyorum bazi yerlerde gebelige engel degil ama düşük ya da erken dogum olabilir yaziyordu ki bende de düşük oldu ama ondan kaynakli degil sanirim canim oyle guzel haberler okumak umut oluyo ama her adetle tekrar bi umutsuzluk ve kaygi stres basliyo maalesef
Aynen öyle canım bizim sorunumuzda eşimden kaynaklı şuanda tedavi oluyor 3 aydır ilaç kullanıyor ama hala bir sonuç alamadık bu ay tekrar gidip tets verecek bakalım.

Bizde iki sene olucak evleneli, bir senedir korunmuyorum fakat pko'lu olduğum için yumurtlama günümü bilmiyorum maalesef tedavi gördüm iki ay bıraktım hemen ilaçlar çok rahatsız etti beni. Beklemedeyiz bakalım 😊

İnşallah gelir meleğin canım haberlerini bekliyoruz mutlaka bizde de görünürde birşey yok diyolar ama eşim varikosel ameliyatı oldu olur gayet iyi herşey diyolar bakalım
İnşallah canım hepimiz inşallah. Sizde sorunu çözmüşsünüz gerisi Allaha kalmış ne güzel. İşin Allaha kalmışsa olmuş bil ;)

Insallah canım tek istediğim o ama olmuyor maalesef ovulasyon testiyle gunü gününe ilişki olsa da olmuyo mart25 de doktor randevum var bakalim artik tedavim varsa olsun
Hayırlısı olsun canım haberdar et bizi de benimde kırmızılar geldi dün yine napalim nasip değilmiş

Kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama bel bölgesine yakı yapıştırmakta çok işe yarıyormuş önceden tedavi yerine hep onu uygularlarmış benim yengem yakı yapıştırdıktan 3 ay sonra ablamda hemen sonrasında hamile kalmış

Hayırlısı olsun canım haberdar et bizi de benimde kırmızılar geldi dün yine napalim nasip değilmiş
Umutlar bi dahaki aya insallah bir gun olacak bende yarin ya da ertesi gun adet olmaliyim bakalim olcak miyim yoksa doktor yolları gorunuyor :)) ederim canim neler dicek bakalim doktor

Bizde iki sene olucak evleneli, bir senedir korunmuyorum fakat pko'lu olduğum için yumurtlama günümü bilmiyorum maalesef tedavi gördüm iki ay bıraktım hemen ilaçlar çok rahatsız etti beni. Beklemedeyiz bakalım 😊
Ovulasyon testi senin işine yarayabilir bence denedin mi hiç

Ovulasyon testi senin işine yarayabilir bence denedin mi hiç
Canım denedim ama benim yumurtam ya çok geç başlıyor yada çok erken . Çatlama iğnesi vurulmama rağmen çatlamadı iki gün sonra farklı doktora gittim çatlamış dedi. Bilmiyorum ya doktor bizim gibi hastalarda çok önemli

Back