Gebeliğe Hazırlık Bebek sahibi olmak için uğraşanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin insallah kızlar bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine malesef bnde 2.5 yıldır her ay ümitle bekliyorum ama yok olmuyor

Canım Zeynep kamil ücretsiz yapıyor. Önce testleri yapıyorlar sonra aşılama yapıyorlar 3 defa başarısız olursa aynı şekilde ücretsiz tüp bebek yapıyorlar sen sadece ilaçlarını alıyorsun
Nasıl

Nasıl oluyor o rapor ne için alınıyor bir hastalık gerekiyorsa eğer bizde sebepsiz infertilite yani olmaması için bir sebep yok çocuğa ama olmuyor

Ve hiç bir doktorun söylediği diğeriyle uyuşmuyor çok saçma ya .acaba hangisine güvenmek lazim

Allah ol dedi mi olacaktır vakti ve saati geldimi başkada hepsi boş ben bunu anladim .gidiyoruz olur olur diyorlar ama olmuyor sebep ney.sundan tedavi edelim olacak .Tedavi oluyoruz bitiyor ama yine olmuyor.demek ki vakti ve saati gelecek allah ol diyecek ki olsun.sabir kizlar ne yapalim
Aynen öyle canım

Bende bugün adet oldum bitince süt maydanoz buharı yapıcam
Bende 7 senedir uğraşıyorum tüp bebek dışında herşey yapıldı ama olmadı bakalım kısmet süt maydanozla da olmazsa artık tüp bebeği deneyelim diyoruz ama maddiyat sıkıntı onda da kredi çeksem olmazsa o krediyi öderken dünyam biter duygusal anlamda bilmiyorum :KK43::KK42:
Aynen öyle canım 7 sene hiç kolay değil Allah yardımcın olsun canım maddi sıkıntı çok zor

Ben bu konuyu unutmak istiyorum hatta olmazsa da olmasın artık hayatım alt üst oldu kızlar ya
Çevre çok önemli unutmak istiyorsun ama her konuştuğun evli misin diyor evet dedim mi çocuk varmı yok diyince kaç yıllık evlisin sonrasında niye yapmadın niye etmedin birsürü soru unutamıyorsun iştee

Drun biri bana 6-7 sene önce menapoza giriyorsun demişti hala şakır şakır adet oluyorum başka dra gittim ondan sonra dedim ki Prf. Dr... Bana menapoza giriyorsun dedi dedim "o nerden almış profluğu" dedi dr o kadar önemli ki cidden ben depresyona girmiştim o sözde Prf. Dr sayesinde
benim ilk gittiğim doktorda öyleydi test sonuçlarımı doğru düzgün yorumlamadı hsg sonucuma bakıp hiç bir açıklma yapmadan histereskopi yaptır dedi, daha sınra yine aynı hastanede başka bir doktora gittim bütün test sonuçlarımı tek tek değerlendirdi hsg ye baktı diğer doktor histeroskopi istedi dedim, bana hayır hisereskopiye gerek yok zaten sizin sorununuz eşinden kaynaklı önce onun sorununu çözelim eğer düzelmezse tüp bebek aşamasında zaten yapılacak o işlemler neden 2 kere eziyet çekesin dedi.

Ben bir defalıkta olsa devletin eğitim araştırma hastanesine gidip görünmenizi tavsiye ederim. 😊
Ben bu zamana kadar hiç özele gitmedim hep devlet hastanesi ve hiçbir sıkıntı yaşamadım doktor konusunda benim görüşüm özel hastahanelerde doktor bir sıkıntı olmasa da para için ne problemler çıkardıklarını biliyorum bi arkadaşım da çocuk için uğraşıyordu ve arkadaşıma yanlış ameliyat yaptı şimdi evlat edinecekler

Kızlar spermde ileri hareket artırmak için deneyip te olumlu sonuç aldığınız bir kür veya ilaç var mı ? Keçiboynuzu özü veriyorum eşime şuan proxeed plus balım içine polen ve çakşır otu tozu koyup karışım yaptım başka bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Kızlar spermde ileri hareket artırmak için deneyip te olumlu sonuç aldığınız bir kür veya ilaç var mı ? Keçiboynuzu özü veriyorum eşime şuan proxeed plus balım içine polen ve çakşır otu tozu koyup karışım yaptım başka bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim
canım bende keçiboynuzu özü ve çakşır yapıyorum ama bu ay pek yapmadım ilaç olarakta emodex kullanıyoruz

Ben bu zamana kadar hiç özele gitmedim hep devlet hastanesi ve hiçbir sıkıntı yaşamadım doktor konusunda benim görüşüm özel hastahanelerde doktor bir sıkıntı olmasa da para için ne problemler çıkardıklarını biliyorum bi arkadaşım da çocuk için uğraşıyordu ve arkadaşıma yanlış ameliyat yaptı şimdi evlat edinecekler
Üzüldüm ya yazık etmişler kızcağıza. Özeldede iyi doktorlar var canım mesela benim arkadaşımda ileri derecede çikolata kisti vardı bir sene onun tedavisini gördü sonra hemen kredi çekip tüp bebek yaptılar ikincide ikiz tuttu bebeği 2 yaşında şimdide kendiliğinden hamile kaldı bidaha doğuracak

Üzüldüm ya yazık etmişler kızcağıza. Özeldede iyi doktorlar var canım mesela benim arkadaşımda ileri derecede çikolata kisti vardı bir sene onun tedavisini gördü sonra hemen kredi çekip tüp bebek yaptılar ikincide ikiz tuttu bebeği 2 yaşında şimdide kendiliğinden hamile kaldı bidaha doğuracak
Ne güzel tabi benim görüşüm bütün özel doktorları için değil canım aralarında çıkıyo 1 kaç tane

Back