- 15 Kasım 2016
- 1.482
- 2.644
Evet o emmediği için süt azalıyor zaten bende de öyle oldu . Sana yemin ederim daha 1 hafta önceye kadar ben hala anne sütü arttırıcı çay içiyordum yeni kestim artık . O dönem aç kalıyor kg yavaşladı diye mama takviyesi yapalım dedik 10 cc dahi içmedi piyasadaki tüm mamaları denedim hepsi çöp çöpkesinlikle anne sutu çok onemli, bizimki 4 5 aylikken kesti emmeyi ben sutum cekildi sandim ama hastaymisim sanirim oyuzden icmedi sutu meme reddi de ustune gelince bidaha donduremedim
açım diyen cocuga insan zaten vicdan yapar nasil su versinde yatirsin yatmazda zaten, benim kiz 3 yasinda çok nadir gun icinde az yedigi zamanlar mesela gece arada bi uyaniyo yarim saat donuyo yatakta kendi kendine acıktinmi diyorum evet diyo sut veriyorum icip yatiyo hemenBenim kızımda gece beslenmesini kesmiştim bazı dönemler uyanıp anne mama acım acım derdi allahm ne yapacağımı sasirirdim doktor su ver diyor ama yok artk aklı eriyordu 18 aylık dediğiniz gibi acıkmış uyanmış çocuk bazen mama verirdim bazen şu ayırt ediyordu
Ben yaptırmadım hiç ihtiyaç da duymadım. Yatak odasına bi park yatak aldım. Zaten gece sık sık emmeye kalkıyor yanı başında olması en rahatı. Büyük bir dolabım vardı bir kısmını bebişe ayırdım yetti. Şimdi kızım 17 aylık, kardeşi olacak yakında. Şimdi artık kızıma oda yapacağım inşallah ve montessori tarzı yatak alıcam. Park yatak da kardeşe kalacak.İyi akşamlar beş aylık hamileyim şimdi kafama takılan bişeyler var . Bebek odası yapmak için müsait bir odam var aslında ama ben bebek odasını şimdi yapmayı gereksiz buluyorum okadar hazırlık emek fakat bebeğimi yalnız bırakamam yani benim düşüncem iki yaşına kadar olmasada bi buçuk sene benimle olması .. ee bu kadar zaman zarfında hiç yatmayacağı bir oda hazırlamak sadece güzel görüntü ve o hazzı yaşamak olmuyor mu diye düşünüyorum( yaptıranlara saygım sonsuz) ? Siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz .Birde iki yaşına doğru beşikten ziyade montessori tarzı yataklar ve bebekten ziyade çocuk odası görünümü dizayn edebilirim gibi geliyor
yok ben sutum var saniyordum sıkınca geliyordu cunku az da olsa. aslinda sutum kesilmis ama hasimatodan kaynakli gogsumden sut geliyormus, ben cocuga o sutu icirmeye calisiyormusum, bebekler hasta gogusten sut icmez derler ya dogruymus agzina surmediEvet o emmediği için süt azalıyor zaten bende de öyle oldu . Sana yemin ederim daha 1 hafta önceye kadar ben hala anne sütü arttırıcı çay içiyordum yeni kestim artık . O dönem aç kalıyor kg yavaşladı diye mama takviyesi yapalım dedik 10 cc dahi içmedi piyasadaki tüm mamaları denedim hepsi çöp çöpay çok zordu düzgün emmeye başlayınca süt normale döndü tabi ama korkunç günlerdi
Aaaaa ben ilk kez duydumyok ben sutum var saniyordum sıkınca geliyordu cunku az da olsa. aslinda sutum kesilmis ama hasimatodan kaynakli gogsumden sut geliyormus, ben cocuga o sutu icirmeye calisiyormusum, bebekler hasta gogusten sut icmez derler ya dogruymus agzina surmedi
bebekler emmezmis bir teyzemde emzirirken sol gogsunde kist olmus kansermis yani kuzenim o gogsunu hic emmemis mesela.Aaaaa ben ilk kez duydum
İyi akşamlar beş aylık hamileyim şimdi kafama takılan bişeyler var . Bebek odası yapmak için müsait bir odam var aslında ama ben bebek odasını şimdi yapmayı gereksiz buluyorum okadar hazırlık emek fakat bebeğimi yalnız bırakamam yani benim düşüncem iki yaşına kadar olmasada bi buçuk sene benimle olması .. ee bu kadar zaman zarfında hiç yatmayacağı bir oda hazırlamak sadece güzel görüntü ve o hazzı yaşamak olmuyor mu diye düşünüyorum( yaptıranlara saygım sonsuz) ? Siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz .Birde iki yaşına doğru beşikten ziyade montessori tarzı yataklar ve bebekten ziyade çocuk odası görünümü dizayn edebilirim gibi geliyor
Konu sahibi temizlemez ki.Bebek daha odada yaşamadan sen sürekli o odayı temizlemen gerek. Toz olcak. Ne gerek var. En az iki yaşına kadar beşikte yatar. İki yaştan sonra ya baza yada Montessori yatağı al odasına. Ben baza aldım ama keşke Montessori yatağı alsaydımiçimde kaldı. Bide hani şu süslü sepet beşikler varya. Ondada aklım kaldı. Ama onlar çok kullanışsız. Altı ay belki bı yaşa kadar yatar onda. Sallanır mobilya bı beşik al bence. İki yaşından sonra oda yapın. Birde çocuk odasına kendiniz için de bı divan koltuk falan da alın. Hasta falan olunca çocuk odasında çok sabahladim ben. Lazım oluo. Allah tamamına erdirsin
AhahaaKonu sahibi temizlemez ki.
Kesinlikle, bence de ilk etapta sallanan bir beşik ve şifonyer gayet iş görüyor.