- 3 Mayıs 2015
- 13.220
- 48.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek odası yaptırırmısınız bilmem ama büyüyen beşikler var onlaara bi gööz atın bence en azından ilk yıl bebek anne yanında olmalı benim giyinme odam var bebegime gardrop alıp onuda o odaya koyacagım beşigi yanımda olacak ama büyüyen beşik almak istiyorumİyi akşamlar beş aylık hamileyim şimdi kafama takılan bişeyler var . Bebek odası yapmak için müsait bir odam var aslında ama ben bebek odasını şimdi yapmayı gereksiz buluyorum okadar hazırlık emek fakat bebeğimi yalnız bırakamam yani benim düşüncem iki yaşına kadar olmasada bi buçuk sene benimle olması .. ee bu kadar zaman zarfında hiç yatmayacağı bir oda hazırlamak sadece güzel görüntü ve o hazzı yaşamak olmuyor mu diye düşünüyorum( yaptıranlara saygım sonsuz) ? Siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz .Birde iki yaşına doğru beşikten ziyade montessori tarzı yataklar ve bebekten ziyade çocuk odası görünümü dizayn edebilirim gibi geliyor
Büyüyen beşik bende dusunuyodum fakat okadar olumsuz yorum vardi ki alanlarin yuzde 90i memnun kalmamis gereksiz görmüş isterseniz bi aratin burda konu acilmisti bakin yorumlara.Bebek odası yaptırırmısınız bilmem ama büyüyen beşikler var onlaara bi gööz atın bence en azından ilk yıl bebek anne yanında olmalı benim giyinme odam var bebegime gardrop alıp onuda o odaya koyacagım beşigi yanımda olacak ama büyüyen beşik almak istiyorum
Bende ayirma ve oda yapma tarafindayim. Nekadar ayirmadan ayni odada devam edilebilir ki. Zaman gectikce cocukta ayrilmak istemiycek belkide. En mantiklisi mümkün olan en erken donemde ayirmaya calismak bencede. Hem sadece gece uykusu icin degil gunduz uykusu oyun odasi giyinme odasi alt değişme vs vs çocuk kendi ozel alani olduğunu bilmeliBen bebek odası yapan tarafım :)
Ama ben 6. Ayında kızımı kendi odasına ayırdım.
Odasına ayırmıcaksanız yapmayın kesinlikle . Büyüyünce çocuğunuzla beraber düzenlersinşz
Bebeğin dünya kadar eşyası oluyor. Kıyaferler, oyuncaklar. Ben beyaz sade bir takım aldım. Genç kız olunca da kullanabilecek yani bebek eşyası değil. Bir de ben bezleri, ıslak mendilleri, pamukları ve alt açma örtülerini toptan alıyorum. Mesela Şubat indiriminden hepsini aldım. Onları koymak için de iyi oluyor. Bebeğin nevresimi, battaniyeleri, süt sağma/ saklama/ temizlik ürünleri derken dünya yer gerekiyor. Dolap, şifonyer ve sandık şu an dolu. Ben almanızı tavsiye ederim. Gündüz uykularına odasında yatırırsınız, odasına alışır. 6 aylıkken de gece odasında yatmaya alıştırmanız faydalı olurİyi akşamlar beş aylık hamileyim şimdi kafama takılan bişeyler var . Bebek odası yapmak için müsait bir odam var aslında ama ben bebek odasını şimdi yapmayı gereksiz buluyorum okadar hazırlık emek fakat bebeğimi yalnız bırakamam yani benim düşüncem iki yaşına kadar olmasada bi buçuk sene benimle olması .. ee bu kadar zaman zarfında hiç yatmayacağı bir oda hazırlamak sadece güzel görüntü ve o hazzı yaşamak olmuyor mu diye düşünüyorum( yaptıranlara saygım sonsuz) ? Siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz .Birde iki yaşına doğru beşikten ziyade montessori tarzı yataklar ve bebekten ziyade çocuk odası görünümü dizayn edebilirim gibi geliyor
Merhaba, matların kullanımı nasıl acaba, temizlik sağlamlık vs memnun musunuz?Bizim de bebeğimiz için ayırdığımız bir odamız var. Şu anda kendisi 10,5 aylık. Bir dolap koyduk. Yerleri kalın bütün matlarla döşedik. Yumuşak ve sıcak oluyor. Minder koyduk. Oyuncakları, top havuzu, kitapları var. Şu anda oyun odası ve vakit geçirmeyi seviyor. Düşecek, kafasını vuracak derdi de yok. Aynen Dediğiniz gibi odasını ayırunca bir yatak alacağız.
tekzenin mobilyasından memnun musunuz? dayanıklılığı veya mobilya kalitesi nasıl acaba. bende bebek odası yapma taraftarı olandanım o yüzden araştırma içerisindeyim.10 yasina kadar kullanabilecekleri yatak olan takimlar var onlari tercih edebilirsiniz tekzenden almistik biz 1700 liraya falan gelmisti dolap alinacak mecbur tek tek daha maliyetli oluyor sanki
Bebek odasini kullanmaya baslamadik henuz ama bekarken dolabini sifonyerini falan almistim ben yillardir kullaniyoruz cogu firmaya nazaran da kalitelitekzenin mobilyasından memnun musunuz? dayanıklılığı veya mobilya kalitesi nasıl acaba. bende bebek odası yapma taraftarı olandanım o yüzden araştırma içerisindeyim.