- 5 Ocak 2016
- 43
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi buzmavisi2
-
mothercare yahut carter's magazalarindan sik bir body alin. yeterli.Merhaba arkadaşlar
Benim okuldan bir arkadaşım var bu yıl tanıştık, çok samimi değilim ama yine de değer verdiğim bir insan oldu.
Arkadaşım doğum yaptı cumartesi mevlüde gideceğiz. Hamileyken bir kere çağırdığında ben bebek anı defteri götürmüştüm. Herkes bilmiyor, doğar doğmaz yazsın diye. Ayrıca iyi bir bebek kıyafetiyle eşdeğer fiyattaydı. Şimdi mevlüde de bir şey götürmem gerekir mi? Gerekirse alayım ama haziranda ben de doğum yapıcam biz de sıkıştık bu aralar
mothercare yahut carter's magazalarindan sik bir body alin. yeterli.
hmm boş gitmek olmaz yani
Merhaba arkadaşlar
Benim okuldan bir arkadaşım var bu yıl tanıştık, çok samimi değilim ama yine de değer verdiğim bir insan oldu.
Arkadaşım doğum yaptı cumartesi mevlüde gideceğiz. Hamileyken bir kere çağırdığında ben bebek anı defteri götürmüştüm. Herkes bilmiyor, doğar doğmaz yazsın diye. Ayrıca iyi bir bebek kıyafetiyle eşdeğer fiyattaydı. Şimdi mevlüde de bir şey götürmem gerekir mi? Gerekirse alayım ama haziranda ben de doğum yapıcam biz de sıkıştık bu aralar
Almanız gerekir uygun bir takim aliverin bos gitmek olmaz
yani çok sıkışık değilimde ikinci hediyeye gerek var mı bilemedim. teşekkürler herkese ben en iyisi alayım ayıp olmasın
uygun fiyatta bir çocuk yeleği veya benzer bir şey al ,bir de değiştirme kartı koy ver gitsin.Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
ben geçen bir akrabamıza kendi ellerimle bebek figürlü kokulutaş yaptıım. yapımı çok kolay. toza su katıyorsun ve kalıba döküyorsun. maliyeti de 25 lira mı ne tuttu. 30 tane tüle sardığım kokulutaş çıktı. herkes de çok bayıldı. akrabamız deseniz havalara uçtu. eğer sizin de eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?