Bence sen çok mükemmel bi anne olacaksın, cidden söylüyorum...annenin sana veremediklerini sen fazlasıyla vereceksin emin ol..
Ayrıca bebeğin olunca hayatında bambaşka bi pencere açılıyo, onunla yaşayacağınız öyle anlar olacak ki, bahçede yaptığın kamptan, heryaz yaptığın yurtdışı seyahatlerinden, eşinle izlediğiniz film, beraber yemek yapma vs. etkinliklerinizden aldığın hazdan bambaşka ve tarif edilemez bi mutluluk...onun ilk gülüşü, ilk dişi, ilk anne baba demesi, ilk adımları...hepsi hayatına ayrı bi renk katacak..tabi zorlukları da olacak ama çocuğunun sevgisi hepsini unutturacak..ve keşke daha önce anne olsaydım diyeceksin...
Mesela şuan 14 aylık kızım yerde emekliyor, onun tatlı gülüşünü, bana sarılmasını, anne diye kucağıma atılmasını dünyalara değişmem..
Ayrıca eşinle aranızdaki bağ ve sevgide kuvvetlenecek..öncekinden daha kaliteli ve eğlenceli vakit geçireceksiniz, yine aynı şekilde gezebilir, beraber film izleyebilir, yemek yapabilir, seyahat edebilirsiniz çocuğunuzla birlikte...
Eşinizi anlamaya çalışın, ve bakış açınızı değiştirin, olumlu düşünün derim..