arkadaslar benim de dun dr kontrolum vardi. kese ve yolk kesesi gorunuyo ama bebek yok ve kalp de yok dogal olarak.panikledim. ya gec dollenme ya da bos gebelik dedi sat a gore 8 haftalik ama doktor 6.hafta icindesin dedi.
bende 5+1 ken dr renkli doppler ile keseyi gördü ama ondan önce 4+3 ken vajinal usg ile görünmüştü 5+1 de gittiğimde dr kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi 20 gün çok değilmi yaaaa nasıl bekleyeceğim ben 20 gün normalde 15 gün sonra belli olur ama olmazsa telaş yaparsın 20 gün sonra gelmen en iyisi dedi gelde sabret şimdi 20 gün (18 gün kaldı bu arada)
Canım bir bekle bakalım ne olacak, bol bol da dua et,
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Kendini strese sokmamaya çalış rahat olmaya çalış lütfen.
Daha yolun başındayız.
bende nasıpse p.tesı gıdıcem doktora..kalp atısı ıcın erken sanırım ama ınsallah hıcbır sorun yasamayız..10 sene sonra gelen mucızemız bızı uzmezsın ınsallahh
cnm benım kesenızı gördunuzmıu ben kalp atlını 6+4 te karından gördum sen tam olarak kaç olucaksın tatlım pazartesı
merhaba arkadaşlar bende 8. haftamdayım tüpbebek yöntemiyle hamile kaldım biz 6. haftada duyduk kalp atışını kişiden kişiye deyişiyor sanırım rabbim herkeze duymayı nasip etsin salıkla kucağımıza almak nasip olsun
merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim dün doktora gittim doktor henüz kalp atışı yok dedi olmayada bilir inşallah olur tarzı şeyler dedi çok moralim bozuldu ama şimdi 8. haftada kalp atışı duyan arkadaşları okuyunca moralim biraz düzeldi. İnşallah duyarım bebişimin kalp atışlarını onun gelişini duyduğumdan beri çok istiyorum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?