merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim dün doktora gittim doktor henüz kalp atışı yok dedi olmayada bilir inşallah olur tarzı şeyler dedi çok moralim bozuldu ama şimdi 8. haftada kalp atışı duyan arkadaşları okuyunca moralim biraz düzeldi. İnşallah duyarım bebişimin kalp atışlarını onun gelişini duyduğumdan beri çok istiyorum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.
merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim dün doktora gittim doktor henüz kalp atışı yok dedi olmayada bilir inşallah olur tarzı şeyler dedi çok moralim bozuldu ama şimdi 8. haftada kalp atışı duyan arkadaşları okuyunca moralim biraz düzeldi. İnşallah duyarım bebişimin kalp atışlarını onun gelişini duyduğumdan beri çok istiyorum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.
bende ilk 5+1 de gitmiştim doktora keseyi gördü. 6+1 de kalp atışlarının olmadıgını 7+0 da tekrar gelmemi kalp atışı olmazsa alacağını söyledi. tarif edilemez bir yıkım yaşadım. çok ağladım. burda yazılanmaları okuyunca çok rahatladı içim. 2 -3 doktora daha gidicem. inşallah duyulur bebeğimin kalp atışları. lütfen dua edin benim için((
bende ilk 5+1 de gitmiştim doktora keseyi gördü. 6+1 de kalp atışlarının olmadıgını 7+0 da tekrar gelmemi kalp atışı olmazsa alacağını söyledi. tarif edilemez bir yıkım yaşadım. çok ağladım. burda yazılanmaları okuyunca çok rahatladı içim. 2 -3 doktora daha gidicem. inşallah duyulur bebeğimin kalp atışları. lütfen dua edin benim için((
6+0 da bende göremedim kalp atışlarını benim doktorum 2 hafta sonra gel bu boyutlarda normal dedi ultrasonda haftası ddaha küçük görünüyor. doktorunu degiştir muhakkak.
bende moral bozukluğu yaşadım ama inanıyorrum 10 gün sonra görücem
Canım bende senin gibiyim. Dün gittim normal ultrasyonda kalp atışı yok dedi sonra alttan baktı biraz gördüm dedi hatta bende gördüm ama içim rahat etmedi başka doktora gittim özele orası hiç yaşamıyor kalp atışı yok dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Senin ultrasyonda kaç mm yazıyor bende 6.5mm yazıyor nasıl normalmi acaba gelişmesi.
canımcım ben ilk 5 haftalıkken gittim. o zamn keseyi görmüştü. ama ikinci gidişimde yani 6+1 de kalp atışını duymayınca hiç bir ölçüm yapmadan çıktı odadan kalp atışı yok olmazsa alıcaz dedi salak doktor neyseki başka hastaneye gittim. boyut olayına çok takılma. hepsi gelişiyo allahın izniyle. çokta acele etme doktora gitmek için. konuş bebişinle ve bol bol dua et. benim mucizem bırakmadı beni. seninkide bırakmaz inşallah.
İnşallah canım bende yarın başka bir doktora gidicem orda da göremezlerse salı kendi doktoruma randevum var Allaha kaldı işimiz artık. Senin adına çok sevindim inşallah bende senin gibi mucizeyle karşılaşırım...
yaaa ne saçma ben 6+4 de gittiğimde kalp atışını sormuştum dr atmıyor ama geç döllenme olmuş olabilir bebk oluşmuş sonuçta kalbi niye oluşmasın 10 gün sonra gel dedi 10gün sonra gittiğimde mucizemin kalp atışlarını duymuştum.. sende duyarsın inşallah.. çok negatif bir drmuş hamilelelere daha pozitif yaklaşılmalı!
Ama ben bu gün başka bir doktora gittim oda öyle söyledi hem 7 haftalığı bile geçmesine rağmen 3.5 mm normal değil malesef kürtaj olucam
Ama ben bu gün başka bir doktora gittim oda öyle söyledi hem 7 haftalığı bile geçmesine rağmen 3.5 mm normal değil malesef kürtaj olucam
bende bebeğimin kalp atışı olmadığı için onu aldırmak zorunda kaldım. çok ağladım üzüldüm hemşireler bile teselli etti. bu kadar üzülme daha gençsin diye. şimdi bekleme aşamasındayım. bazı tahliller yapılıyor hemde korunmamızı söyledi doktor 3 ay.
kürtajdan korkma ben hiç acı duymadım. önce düşük yapmam için bir ilaç verildi canın yanabilir ağrın olacak dendi ama hiçbir şey duymadım. bebeğim canımı cıtmadı hiç. allah büyük umudunu yitirme kendini toparlamaya çalış
yaa(
hakkında hayırrlısı neyse o olmuştur canım.. bu tür gebelikler kendi kendilerine duruyor çünkü kromozom bozukluğu oluyıor.. yaşayanlarda zaten özürlü veya hastalıklı doğuyor.. doğal denge kendi kendine bunu görüyor ve durduruyor.. öyle bişe yaşamış olma ihtimalin yüksek.. benimde ilk gebeliğim boş gebelik oluştu dünya başıma yıkıldı heralde bir dah aqolmaz dedim ama 5. ayın sonunda hamileydim..
gene olur.. mutlaka olur.. ümidini yitirme sen..
Sanada çok geçmiş olsun canım üzülsekte Allah en hayırlısını bilendiir tek tesellimiz bu zaten. İlacı aldığında düşük mü oldu yoksa kürtajmı oldun orasını anlamadım. Biraz bilgilendirirmisin. sgk da mı oldun yoksa özeldemi. Korkuyorum açıkcası...
Sanada çok geçmiş olsun canım üzülsekte Allah en hayırlısını bilendiir tek tesellimiz bu zaten. İlacı aldığında düşük mü oldu yoksa kürtajmı oldun orasını anlamadım. Biraz bilgilendirirmisin. sgk da mı oldun yoksa özeldemi. Korkuyorum açıkcası...
İlk muaneye gittiğimde 4+4 haftalık hamile idim. 5+4 te kalp atışlarını almamız gerekiyor dedi doktor büyük heyecanla gittik fakat alamadık.. karalar bağladım ağladım. 6+3 başka doktora gittik oda duyamadı.. iki gün sonra bir daha gittik duyduu fakat çok az çırpınırcasına.. alınması gerekli dedi bir yeni doktor derken dün 9+2 iken 3mm de kalan bebeğim benden alındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?