Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde 6 haftalık hamileyim 42 günlük ve kalp atışı yok bebegimin 15 gün sonra gel dedi içim hiç rahat degl
öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar,
bende doktorun söylediği kadarıyla 6 haftalık hamileymişim fakat ultrasonda kalp atışlarını duyamadık ama.
7. 8. haftadan sonra dinleyebilirsin. ben cihaz aldım sürekli dinliyorum kayıtta ediyor hıçkırğını tekmelemesini mükemmel bir duygu
valla süper fikirmiş gecen ablamla konusuyoruz keske boyle bır cıhaz olsa herkesın evınde kımse doktora gıtmek zorunda kalmasa diye bu mesajı okuyunca sasırdım müthiş birşey bence :)
arkadşlar 6 haftalık hamileyim cuma günü doktora gittim bebek var ama kalp atışlarını duyamadık ve doktor doblere gitmemi söyledi doblerdede kalp atışını duyamadık çok üzüldüm. bebeğin boyu 3.4 mm çok küçükmüş dobler sonucunu doktora gösterdiğimde doktorun ilk söylediği kelime bebeğin yaşamaz ben gelişiceğini düşünmüyorum ama 2-3 gün bekleyelim oldu o an yıkıldım bu ne demek yaa ilk gebeliğim düşük olmuştu bu ikinci yaşadığın soruna bakarmısınz... sizce normal mi böle bişy yaşayan var mı yarmcı olrsanz sevnrm berbat durumdayım.... birde benm sat göre 7 haftalık olmam gerek ama 6 hftalık şuan geç döllenme olmuş..
ne kötü bi durum bu sözleri duymak seni çok iyi anlıyorum.bende daha dün duydum benzerlerini
nasıl eve geldin desen inan hatırlaıyorum
ama üzülme hakkımızda hayırlısı olsun bekleyeceğiz :s
ben bugün doktora kontrole gittim son iki kontrolde kese göründü bebek görünmedi ben de alttan muayene istedim ben boş gebelikten korkarken 6+1 haftalık dedi bebek görünüyo ama kalp atışları yok dedi pazartesiye kadar bekleyeceğiz eğer hala atmazsa düşük olma ihtimali çok yüksek dedi, ilk gebeliğim çok cnm sıkkın
arkadaşım bende de benzer bir durum olmuştu, kese görünmüş ama kalp atışı duyulmamıştı, dr 6+5 idim , dr.um duyulması gerekiyor ama bazen böyle durumlar olabiliyor, geç döllenme de olabilir demişti, şuan ne senin ne de benim beklemek dışında yapabileceğimiz bir şey yok demişti bir hafta bekleyelim diyerek beni rahatlatmıştı ama ben yine de çok üzülmüştüm, birkaç gün çok sıkıntılıydım, bir sürü yorum okudum , daha da kötü oldum, sonra içimi ferah tuttum ve dua ettim çok şükür bir hafta sonra kuzucuğun kalp atışlarını duyduk... umarım bu sevinci sen de yaşarsın, şuan neler hissettiğini bildiğim için yorum yapayım dedim durumuna, canını sıkma bol bol dua et , inşallah sen de o kalp atışlarını duyarsın , sevgilerle
ben bugün doktora kontrole gittim son iki kontrolde kese göründü bebek görünmedi ben de alttan muayene istedim ben boş gebelikten korkarken 6+1 haftalık dedi bebek görünüyo ama kalp atışları yok dedi pazartesiye kadar bekleyeceğiz eğer hala atmazsa düşük olma ihtimali çok yüksek dedi, ilk gebeliğim çok cnm sıkkın