- 28 Kasım 2019
- 132
- 76
- 13
- 32
- Konu Sahibi CupaCupsss
idrara cikarken yanman oluyomu?Aslında ben şuan idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum bebek vardır diye de antibiyotik içemiyorum o yuzden biran önce öğrenip yoksa ilaç kullanmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrara cikarken yanman oluyomu?Aslında ben şuan idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum bebek vardır diye de antibiyotik içemiyorum o yuzden biran önce öğrenip yoksa ilaç kullanmak istiyorum
Oluyor bitmiyor gibi hissediyorum 10 dakika geçmiyor tuvalete gidiyorum çok canım yanıyor ilaç da kullanamıyorumidrara cikarken yanman oluyomu?
hamilelik zamanida oluyo o ablamdan bilirim.. ismine SISTIT diyolar... FUROGIN ilaci var ama onu hamilelik zamanida icmek oluyor.. 2 tablet gunde 2 kez yemekden sonraOluyor bitmiyor gibi hissediyorum 10 dakika geçmiyor tuvalete gidiyorum çok canım yanıyor ilaç da kullanamıyorum
Öyle mi dersin acaba bu ilacı reçetesiz alabilir miyim[
hamilelik zamanida oluyo o ablamdan bilirim.. ismine SISTIT diyolar... FUROGIN ilaci var ama onu hamilelik zamanida icmek oluyor.. 2 tablet gunde 2 kez yemekden sonra
tabii ki ala bilirsin... bakude oylede pahali diyil .. ben burden recetesiz aliyorum her zaman cantamda bulunuyor biraz rahatsizlik hiss eder etmez 2 tanesini iciyorum ve cook rahat oluyorum.. ismi FURAGIN netde arasdira bilirsinÖyle mi dersin acaba bu ilacı reçetesiz alabilir miyim
Anladım canım teşekkür ederim o zaman ben adetin gecmesini bekleyimtabii ki ala bilirsin... bakude oylede pahali diyil .. ben burden recetesiz aliyorum her zaman cantamda bulunuyor biraz rahatsizlik hiss eder etmez 2 tanesini iciyorum ve cook rahat oluyorum.. ismi FURAGIN netde arasdira bilirsin
inwaALLAH hayirli haberler aliriz...Anladım canım teşekkür ederim o zaman ben adetin gecmesini bekleyim![]()
İnşallah ama nedense hiç olabileceğini düşünemiyorum hep olumsuzluk aklıma geliyorinwaALLAH hayirli haberler aliriz...
yapmaaa olumsuz dusunmee... ben burda hic kimseyle dertlese bilmiyorum... bura olmasa kafayi yiyicemm.. bir birimize moral olalimm..İnşallah ama nedense hiç olabileceğini düşünemiyorum hep olumsuzluk aklıma geliyor![]()
İnşallah öyle olalım tabi hayırlısı olsunyapmaaa olumsuz dusunmee... ben burda hic kimseyle dertlese bilmiyorum... bura olmasa kafayi yiyicemm.. bir birimize moral olalimm..
İnşallah öyle olalım tabi hayırlısı olsun
How geldin... inwaAllah canim .. bu aydan bi beklentin varmi?Canim okadar cok dr gittimki benim genetik tahlil fLan yapildi sebepsiz dusukler Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Sistit seninki bol bol su icmeye çalış ne kadar cok icersen o kadar cabuk gecerOluyor bitmiyor gibi hissediyorum 10 dakika geçmiyor tuvalete gidiyorum çok canım yanıyor ilaç da kullanamıyorum
Bir hafta oldu bugun hala bitmedi su içiyorum ama yok nafile geçmiyorSistit seninki bol bol su icmeye çalış ne kadar cok icersen o kadar cabuk gecer
Bugun ben kan testi verdim sağlık ocağın da bakalım hayırlısımeraba herkese... bata 1 gun kaldi ... test yapmamakcin kendimi zor tutuyorum... sizlerde ne haber?
Eşinde muayene oldu mu?7 aydi evliyim ama bi turlu hamile kalamadim. ilk 3 aydan sonar Yarina kullandim 3 ay ama hic bi wey olmadi... sonrasindan Ovitrelle catlatma iynesi vuruldum ondanda bi ses yok... simdi napacagimi bilmiyorum... azeriyim azeri kizlarida gelsin....
ayy heyecanlandim... cvblar ne zaman ckar?Bugun ben kan testi verdim sağlık ocağın da bakalım hayırlısı
Canım normal de yarın çıkar da doktor cuma gel dedi ben yarın yokum dediayy heyecanlandim... cvblar ne zaman ckar?