• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyibde hamile kalamayanlar burayaaa....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
caaan nie ??? Hec yoxlanmisan? Ne sebeb deyirle??
Səbəbsiz di 3-4gun sonra axırıncı bir test var onu edəcəklər postcoital şuvarsky test deyirler onu görək necə olur
1 həftə əvvəl borularimi yoxladılar boru yoxladannan sonrakı 3 ay da şans yüksəkdi

Səbəbsiz di 3-4gun sonra axırıncı bir test var onu edəcəklər postcoital şuvarsky test deyirler onu görək necə olur
1 həftə əvvəl borularimi yoxladılar boru yoxladannan sonrakı 3 ay da şans yüksəkdi
boru yoxlamaq cetin prosesdi?? Birde qiymeti ne qederdi???

Ben 4 ay olucak evleneli 2. Aydan sonra bebek istedik deniyoruz ama 2 aydır belirtiler olmasına rağmen bi türlü olmadi geçen ay adetim gecikti test yaptım negatif cıktı bu ay takvime göre Normal de 5 inde adet görmem gerekirken 30 kasımda peceteye gelicek şekilde pembe kan geldi dün doktora gittim bisey çıkmadı akşamında biraz fazlalaştı ve bugün bitti neden olmuş olabilir kafam çok karıştı

boru yoxlamaq cetin prosesdi?? Birde qiymeti ne qederdi???
100 manatdi məndə keyidiciyle elədilər agrilidi ama dözmək olur yenədə narkozla elətdirmək məsləhətdir çünki əyər borularda bağlılıq varsa daha ağrılı olur

Ben 4 ay olucak evleneli 2. Aydan sonra bebek istedik deniyoruz ama 2 aydır belirtiler olmasına rağmen bi türlü olmadi geçen ay adetim gecikti test yaptım negatif cıktı bu ay takvime göre Normal de 5 inde adet görmem gerekirken 30 kasımda peceteye gelicek şekilde pembe kan geldi dün doktora gittim bisey çıkmadı akşamında biraz fazlalaştı ve bugün bitti neden olmuş olabilir kafam çok karıştı
Evliligin ilk aylarında oluyo oyle hormonlardan sadece bir kac aya normale doner fazla duwunme daha cok yeni

7 aydi evliyim ama bi turlu hamile kalamadim. ilk 3 aydan sonar Yarina kullandim 3 ay ama hic bi wey olmadi... sonrasindan Ovitrelle catlatma iynesi vuruldum ondanda bi ses yok... simdi napacagimi bilmiyorum... azeriyim azeri kizlarida gelsin....
Sen yaxwi hekime getmemisen mence çünki heç bir savadlı həkim bir il tamam olmamış müalicə yazmır nəyinki catlatma iynəsi
Əyər falekulunun partlatmağı da problem varsa incil qurusu ye
Birdə soğan kürü deyirlər onu arawdir elə duzelecek

Esin sadece bir doktora gidip muayne olduysa baska bi doktorada gitsin cnm
Bizede hersey normal demislerdi esimin sperm degerleride iyi cikmisti ama 2 sene olmayinca baska doktora gittik ve esimin sperm tahlilleri cok kotu cikmisti

Sen yaxwi hekime getmemisen mence çünki heç bir savadlı həkim bir il tamam olmamış müalicə yazmır nəyinki catlatma iynəsi
Əyər falekulunun partlatmağı da problem varsa incil qurusu ye
Birdə soğan kürü deyirlər onu arawdir elə duzelecek
Belkede canim mende hekimden wubhe etdim diye dayandirdim yanina getmyi bu ay hecne elemedim.. gorek ne olur 2 gun qaldi aybwina)

Daha coox yeni bedenin degiwime hazirlandigi icin ilk bi kac ay gecikmeler falan oluyo normal yani.. bendede dugunden 1 ay sonra 18 gun gecikdi sonraki ay 1 gun cabuk oldu ama coox az 2 gun kan geldi... doctor normal didi

Kizlaaar yeni haber varmi???? Bata kac gun kaldi??? Belirti falan varmi??? Bende 2 gun kaldi yumurta aki gibi akintim var bide baya qazim oluyo

Rahim filmi cekildim 1.5 yildir olmuyor sogan suyu da denedim ama olmadi esimdede spermler iyi cikti bu ay olmazsa asilama yaptrcam

Evliligin ilk aylarında oluyo oyle hormonlardan sadece bir kac aya normale doner fazla duwunme daha cok yeni
Daha coox yeni bedenin degiwime hazirlandigi icin ilk bi kac ay gecikmeler falan oluyo normal yani.. bendede dugunden 1 ay sonra 18 gun gecikdi sonraki ay 1 gun cabuk oldu ama coox az 2 gun kan geldi... doctor normal didi
Bide ben fmf hastasiyim ondan da korkuyorum çocuğum olmaz diye insan istiyo olsa beklemeye razıyım bi iki ay ama olmama ihtimalini de düşününce bilemiyorum

Canım üç gün var adete acaba kan testi yaptırsam doğru sonuç verir mi gebelik varsa çıkar mı yani
en qarantisi adeti bekle bence... cunki ben cokkk cekdim bu kan testi idrar testinden... her ay onceden belki var diyib para doktum bow yere... insallah vardir bekliyelim bence....

en qarantisi adeti bekle bence... cunki ben cokkk cekdim bu kan testi idrar testinden... her ay onceden belki var diyib para doktum bow yere... insallah vardir bekliyelim bence....
Aslında ben şuan idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum bebek vardır diye de antibiyotik içemiyorum o yuzden biran önce öğrenip yoksa ilaç kullanmak istiyorum

Back