• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leylek nihayet oglumu getirdi :)

hani derler ya son gülen iyi güler diye
sende okadar beklemişsin ama allah sana çok güzel bi doğum nasip etmiş
bahtı açık olsun huzur mutluluk eksik olmasın hiç
allah her isteyene nasip etsin inşallah

canım çok güzel anlatmışsın çok duygulandım okurken :gitme: allah bebeğinizle sağlıklı mutlu uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin :nazar:

eh be zeze şu haziran annelerinde en son sen bı de ben kalmıştık defteri sen kapattın:)) hayırlı uğurlu olsun ne güzel geçmiş doğumun bana kısmet olmadı normal doğum ama bak beklediğine değmiş.

tebrikler, allah bağışlasın yavrunuzu, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun oğlunuz...

tebrik ederim canım Allah analı bablı büyütsün

kaydirigubbakcemile5:asigim:

canım çok güzel anlatmışsın çok duygulandım okurken :gitme: allah bebeğinizle sağlıklı mutlu uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin :nazar:

eh be zeze şu haziran annelerinde en son sen bı de ben kalmıştık defteri sen kapattın:)) hayırlı uğurlu olsun ne güzel geçmiş doğumun bana kısmet olmadı normal doğum ama bak beklediğine değmiş.

a.s.a.s.a.s.
tum iyi dilekleriniz icin tskler kizlar..

tebrik ederim gözünüzaydın
anlatımına hayran kaldım canım çok duygulandım okurken senağlama
allah mutluluğunuzu bozmasın
bebişinize sağlıklı bir uzun ömür diliyorum

nereden baslayacagimi bilemedigim bir masal bu...
esimle tanistigim gunun 2gun sonrasi evlenme teklifi aldigim kadar kolay olmadi anne olmak...
evlenir evlenmez hamile kaldigimi ogrenmemle dusuk yaptigimi ogrenmem bir oldu...
daha sonrasinda gelen 2 yil hamile kalamadim..
esim bi bebegimiz olmasini cok istiyordu benden daha cok..
buda dahada stres yapmama neden oluyordu...isteyip hamile kalamamak..sonrasinda esimle oturup beklemeye gerek yok tup bebek yapalim diye karar aldik..
o sirada yaz tatili icin 3 ay turkiyedeydik..son anda tup bebek randevumuzu alip yasadigimiz ulkeye geri donduk..
ekim 17de biletimi alip tr ye gittim..adetimin 3 gunu drda olmam gerekiyordu
17si ise birinci gunu olmaliydi...yolculuk stresi falan diye geciktigini dusundum..
18 ve 19 gunu oldu ama hala adetim baslamadi bir test aldim umutsuzca...aksam uzeriydi yaptim ama sonuc negatifti...
stresten olduguna emin olmustum artik...dahada stres yapmistim..
ertesi gun sabah yine bi test yapmak istedim...yaptim ve inanamadim hamileydimmm
minik bebegimde benimle beraber gelmisti onca yolu..ben onu almak icin onca yolu giderken meger o icimdeymis:asigim:
heyecanla telefona sarildim esimi aradim hamile oldugumu soyledim...sadece gercektenmi diyebildi..kisa bi sok geciriyordu sanirsam..ilk ucakla gelmesini bebegim ve kocamla gezmek istedigimi soyledim ve geldi...
ardindan tup bebek drumu aradim ve hamile oldugumu soyledim kahkaha atti..hala kulaklarimda o kahkaha...delikafadulden
20 gun guzel bi tatil yaptik ucumuz..
ve boylece basladi hic bitmeyecek sandigim 9 ay...
telas,sevinc,endiseyle haziran anneleri topiginde devam etti tup bebek topigiyle basladigim seruven...
27 haziran 2009 oglumun dogacagi gundu sat a gore..gelmedi..28 haziranda aksam saat 7 gibi endiseyle esime hastaneye gidelim dedim..sanci falanda hissetmiyordum..neden gelmiyor diye meraktaydim sadece..
hastaneye gittik ve nstye bagladilar..sancilar bes dkda bir tavan yapiyor gozukuyordu ama bende hic bir agri yoktu..
acilmaya baktilar 2 cm di..
eve gidip eksiklerimi alip 3 saat sonra tekrar donmek uzere ayrildik hastaneden...
eve geldim yemek yedim hazirlandim ve tekrar dondum yine sanci gozukuyordu ama acilma ayniydi..bugun dogum olmaz dediler..ve tekrar eve dondum esyalarimla beraber..
aslinda cok heyecanlanmistim dogacak diye...
2 gun sonra dr kontrolumuz vardi..ve gittik..
drumuz"stresten kaslarin acilmaya izin vermiyor...kendini kasmissin aslinda suyun ve plesentan seni 42 haftaya kadar bekletir ama ben hamile kalmani istemiyorum karnin cok buyuk gozukuyor aci cektigini goruyorum,eve git esyalarini topla aksam saat 9da burada ol sana sakinlestirici bi igne yapip burada sabaha kadar uyutacagiz boylece belki kaslarin rahmin acilmasina izin verir dedi..
kabul edip aksam saat 9da hastaneye gittik esimle..
beni yine nstye bagladilar sanci yoktu..acilma hala 2 cm di..(gunlerdir)
saat 23.00 de igneyi yaptilar..esimi opup gule gule dedikten sonra bulutlarin uzerindeymisim gibi bir uykuya daldim...
sabah saat 07 de odaya giren hemsire uyandirdi...
dusa girdim ciktim esimde gelmisti...
sumuksu bir kanama geldigini gorunce cok heyecanlandim...
vucudum igneye tepki vermisti...
kahvaltimi yaptiktan sonra yine ebeler acilmaya bakti ama acilma sadece 3 cm di..:1shok:
sancimda yoktu..
saat 9 gibi odaya iki ebe ve 55 yaslarinda iri yari bir dr girdi..
tanistik once sonra bebege plesentaya ve suyuna baktilar..
dr simdi suyunu patlatcam boylece sancin baslicak dedi..:1shok:
suyumu patlatacagini soyledigi anda aglamaya basladimmafoldumbenmafoldumben
zaten korkunc bir adamdi..bide kocaman eliyle suyumu patlatinca cok zoruma gitti..
acidan cok uzuntu hissediyordummafoldumben
ama yine sanci baslamadi..yine bir dogum belirtisi yoktu..:bbo:
suyum geldi rahim tikaci acildi hala oglum icerden cikmak istemiyordu...
saat 14.00 de tekrar geldiler ve acilma 4cm olmustu..
drlar olmuyor sunu sanci vericez dediler..ama ne gariptirki suni sanciyida hissetmedimkafamçokkarıştı
ardindan epidural yapip suni sancinin dozunu yukselttiler..zaten hissetmiyordum epiduralle hic hissetmedim ama her yanim kablolar doluydu..buda beni boguyordu ayaga kalkamiyordum zaman ise gecmek bilmiyordu..mafoldumben
saat 18.00da tekrar geldiler acilma 7 cmdi..
saat 19.30 da artik ikinma hissi gelmeye basladi...hemsireye soyledik..bizde bunu duymayi bekliyorduk dediler..
1 saat sonra odaya iki ebe ve kendi drum girdi..
saat 20.30du ve ikinmalar baslamisti..
sanci gelince ikinmaya basliyordum ama kendimi yormadan:kedi:
esim boynumu gogsume dogru itip sirtimdan destekliyor iki ebe ayaklarimdan guc alabilmem icin bellerine baski yapmami istiyorlardi..
her sancida sadece 3 defa ikiniyor ve bekliyordum..sabrim kalmamisti..kesi yapin dedim..
dr neden keselim yapabilirsin dedi..yapamiyorum diyince
dr doga her kadina bunu yapabilme gucu vermis kesmek yok ikin dedi..
tekrar ikinmaya basladim bu sirada sicak su torbalariyla kesi yapmamak icin yumusatmaya calisiyorlardi..o sirada yine bi guclu ikinmayla
ebenin uzerine onluk giyindigini gordum..icimden geliyor dedim..esim kan ter icinde hala beni itiyordu.. esim "askim oglumuzun saclarini goruyorum cok az kaldi devam" diyince daha guclu ikindim ve kafasi cikti drlar dur ikinma artik dediler ama kendimi tutamiyordum ve ikindim...muthis bi ciglik koptu odada..oglum dogmus..dogar dogmaz kakasini yapmisti...
oyle agliyorduki... hemen uzerime koydular..
ve esim plesentayi kesti...alkisalkisalkis
ogluma bakiyordum ama bi yandanda gozlerimi acik tutabilmem uyumamak icin kendimi zor tutuyordum 22.03 de 01 07 2009 da 3550gr 53 cm ve normal dogumla dunyaya gelmisti bebegim
esim bebegimiz ve ben kucaklasirken...o sirada burnundan kan fiskirmaya basladi esimin..oyle stres yapmistiki..:çok üzgünüm:
saat 12de oglumla beni odaya cikardilar esimi ise eve gonderdiler...dus aldim
butun gece ogluma baktim...yanimda yatagindaydi..
sabahta esim gelip bizi evimize getirdi...
bu zor gunumde bana bu kadar destek olan esime olan askim milyonlarca kez artti..
dogumdan sonra hastaneden verdikleri kartta dogurtanlar arasina esimin adinida yazmis olduklarini gorunce mutluluktan agladim...
simdi oglum 9 gunluk..birbirimize asik olduk:asigim:...
allah bu guzel duygulari isteyen herkese yasatsin...
normal dogum hakkinda ise soyleyecegim teksey..yasarken zor cok acili ama birkac gun sonra dusununce o kadarda aci verici deil...:

okudugunuz icin tskkr ederizzzza.s.
[/

CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRADA HERŞEY GÜZEL OLUR AİLE OLARAK MUTLULUK HUZUR SAĞLIK HİÇ PEŞİNİ BIRAKMAZ....BEBEĞİNE SAĞLIKLI HAIYRLI UZUN ÖMÜRLER DİLERİM...YARADAN SİZİ HİÇ AYIRMASIN İNŞALLAH...

tebrik ederim gözünüzaydın
anlatımına hayran kaldım canım çok duygulandım okurken senağlama
allah mutluluğunuzu bozmasın
bebişinize sağlıklı bir uzun ömür diliyorum

CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRADA HERŞEY GÜZEL OLUR AİLE OLARAK MUTLULUK HUZUR SAĞLIK HİÇ PEŞİNİ BIRAKMAZ....BEBEĞİNE SAĞLIKLI HAIYRLI UZUN ÖMÜRLER DİLERİM...YARADAN SİZİ HİÇ AYIRMASIN İNŞALLAH...

a.s.a.s.a.s.a.s.

maşallah özlemcim sana vallahi zoru başarmak diye buna derim ben senin için sancı çekmemen dezavantaj olmuş sancın olsaymış bu kadar beklemicekmişin açılman olucakmış genede helal sana hiç kesi yapmadan doğurdun vallahi burdaki dr lar kolaya kaçıyolar kesiyolar bitiyo iş allah uzun ömürler versin oğluşuna allah analı bablı büyütsün bu arada eşinide tebrik ederim çok cesaretli, valla

maşallah özlemcim sana vallahi zoru başarmak diye buna derim ben senin için sancı çekmemen dezavantaj olmuş sancın olsaymış bu kadar beklemicekmişin açılman olucakmış genede helal sana hiç kesi yapmadan doğurdun vallahi burdaki dr lar kolaya kaçıyolar kesiyolar bitiyo iş allah uzun ömürler versin oğluşuna allah analı bablı büyütsün bu arada eşinide tebrik ederim çok cesaretli, valla

canm cook tskler guzel dileklerin yorumun icin..
zoru basardim gercekten..13 gun oldu ama hala inanamiyorum dogum geldi ve gecti...
hikayemdede yazdigim gibi birkac gun sonra insan hic yasamamis gibi oluyor...sadece o an zordu..
allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin...
esim adinada tskler..o olmasa gercekten basaramazdim..:kedi:a.s.

zezecim allah analı babalı büyüksün çok güzel bir hikayeniz vvar allahım ömür boyu evinizden huzuru eksik etmesin ...

özlemim harika anlatmışsın allah sizi birbirinizden ayırmasın hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olun canım arkadasım nazar değmesin size :nazar::nazar::nazar:

zezecim allah analı babalı büyüksün çok güzel bir hikayeniz vvar allahım ömür boyu evinizden huzuru eksik etmesin ...

özlemim harika anlatmışsın allah sizi birbirinizden ayırmasın hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olun canım arkadasım nazar değmesin size :nazar::nazar::nazar:

cook tskler iyi dilekler icin..allah hicbirimizi ayirmasin sevdiklerimizdena.s.

Özlemcim ,
cok güzel anlatmissin yasadiklarini...
o gün aksama kadar hep seni düsündüm, haber alamayinca epeyi panik yaptim...
En sonunda cesaretimi toplayip sana bir sms attim ve bir kac saat sonra dogum yaptigini duyunca cok sevindim ve rahatladim...
Hayatta herseyin oglunuz ve sizin icin mükemmel olmasini diliyorum...

canımya allah analı babalı büyütsün,sağlıkla mutlulukla büyüsün
çok güzel anlatmışsın
saol canm...tum guzel dileklerin icin tskler...a.s.
Özlemcim ,
cok güzel anlatmissin yasadiklarini...
o gün aksama kadar hep seni düsündüm, haber alamayinca epeyi panik yaptim...
En sonunda cesaretimi toplayip sana bir sms attim ve bir kac saat sonra dogum yaptigini duyunca cok sevindim ve rahatladim...
Hayatta herseyin oglunuz ve sizin icin mükemmel olmasini diliyorum...

canim yaaa:1hug:
olaylarin saskinligi ve ne yasayacagimin belli olmayisi yuzunden hersey kafamdan silindi..
planlarima gore seni doguma girer girmez haberdar edecektim...
dogurur dogurmaz hbrdar ettim..senin mesajindan sonra..a.s.
guzel dileklerin icin sonsuz tskler canm..umarim hersey sizin ve kiziniz icinde mukemmel olur

canım benim sağlıkla büyüt oğlunu.
darısı benim ve diğer tüm hamile arkadaşların başına inşallah

Back