- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi CupaCupsss
15.günü çatladı canimAdetin kaçıncı günü çatladı yumurtan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15.günü çatladı canimAdetin kaçıncı günü çatladı yumurtan
Anladım benim yumurtam da geç gelişti bu ay hatta doktor çatlama olmayacak falan dedi adetin 17. Günü yumurta 12 mm sonra ben adetin 21.günü gittim 19 mm olmuştu doktor bugun yarın çatlar dedi sonra gitmedim zatenn15.günü çatladı canim
Siz şuan da hamile misiniz15.günü çatladı canim
Acaba doktor kontrolünde devam mı etseniz çünkü benm çatlama iğnesi ile hamile kalan çok arkadaşım var bende iki kere oldum ama olmadıbendede adet duzensizliyi vardi doctor 3 ay Yarrina ic dedi.. 3 ay ayni saatda icdim 3 ay duznli oldu.. sonradan yine 3 4 gun gecikdi. anladigim kadariyla bende adet 35 gunden bir oluyo. gecen ayi 21 ci gunde 22 mm olmusdu yumurta iyne vuruldum ovitrelle 24 cu gun catlamisdi ama tutmadi yine husrannn((
bu ayi bos burakdim... 4 gunu beklemek zor erkendede test yapmak istemiyorum.. cunki tek cizgi moralimi bozuyo... inwaallah bu ay hamiss oluruzzz....doctor his bi hormone tahlili boru tahlili falanda istemiyo o yuzden iyi doctormu kotu doktormu diye biraz kafam kariwiyor....Acaba doktor kontrolünde devam mı etseniz çünkü benm çatlama iğnesi ile hamile kalan çok arkadaşım var bende iki kere oldum ama olmadı
Bir yıl olmadığı için istememiştir hormon tahlili ama tahlil istemeden de yumurta takibi yapıp çatlama iğnesi tuhaf yani siz o zaman önce doktoru değiştirin ya da aynı doktora tahlil yaptırmak istediğinizi söyleyinbu ayi bos burakdim... 4 gunu beklemek zor erkendede test yapmak istemiyorum.. cunki tek cizgi moralimi bozuyo... inwaallah bu ay hamiss oluruzzz....doctor his bi hormone tahlili boru tahlili falanda istemiyo o yuzden iyi doctormu kotu doktormu diye biraz kafam kariwiyor....
aslinda bi bilgim yokdu bu konuda saolsun bu site nerdeyse her topigi okudum)) o yuzden doctora karsi wubhe oldu.... umarim bu ay olumlu olur olmazsada doctor deyiwmek fikrindeyim...Bir yıl olmadığı için istememiştir hormon tahlili ama tahlil istemeden de yumurta takibi yapıp çatlama iğnesi tuhaf yani siz o zaman önce doktoru değiştirin ya da aynı doktora tahlil yaptırmak istediğinizi söyleyin
Evet inşallah hayırlısı olsunaslinda bi bilgim yokdu bu konuda saolsun bu site nerdeyse her topigi okudum)) o yuzden doctora karsi wubhe oldu.... umarim bu ay olumlu olur olmazsada doctor deyiwmek fikrindeyim...
Amin inwaAllah... hepimiz icin... Senin bu aydan unmidin varmi????Evet inşallah hayırlısı olsun![]()
Hiç bilemiyorum ki yumurtam ayın 22 sinde 19 mm sadce o gun ilişki oldu eğer ki o gun veya ertesi gün yumurta çatladı ise hamile olabilirim belki değilsem de daha adete 5 gün var bilmiyorum yaniAmin inwaAllah... hepimiz icin... Senin bu aydan unmidin varmi????
Gun aşırı mi ilişki olduKızlar ovulasyon testiyle hamile kaldım çatlaması 10. Günü öğrendim dün adete 4 gün var hala
ay insaallah hamilesindir... bir birimizi haberdar edelimHiç bilemiyorum ki yumurtam ayın 22 sinde 19 mm sadce o gun ilişki oldu eğer ki o gun veya ertesi gün yumurta çatladı ise hamile olabilirim belki değilsem de daha adete 5 gün var bilmiyorum yani
İnşallah bakalım haber ederim Tabiki iki yıldır o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki inan olmuş olsa da inanamam Heraldeay insaallah hamilesindir... bir birimizi haberdar edelim
iyi olucak olumlu duwun...İnşallah bakalım haber ederim Tabiki iki yıldır o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki inan olmuş olsa da inanamam Heralde
İnşallah canım inşallahiyi olucak olumlu duwun...
Kan pıhtılaşması mı var acabaMeraba arkadaslar hikayem okadar uzunki 7 dusukten sonra cok sukur iki kizim var simdi 3. Istiyoruz hamile kalamiyorum beklemesi ne kadar zormus kan tahlillerimde bi problem cikmadi ama bir dogumcuya gitmem gerekiyo cesaretimi toplayabilirsem Rabbim herkesin gonlune gore versin
insallah rabbim sizide sevindirir bu ay ... dusuklerin sebebini biliyomusun?Meraba arkadaslar hikayem okadar uzunki 7 dusukten sonra cok sukur iki kizim var simdi 3. Istiyoruz hamile kalamiyorum beklemesi ne kadar zormus kan tahlillerimde bi problem cikmadi ama bir dogumcuya gitmem gerekiyo cesaretimi toplayabilirsem Rabbim herkesin gonlune gore versin