• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyibde hamile kalamayanlar burayaaa....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bizde cocuk istiyoruz ama 6 aydır denıyoruz bizim de olmuyor sabırla beklemeye devam ediyorız

Selam kızlar bizde cocuk istiyoruz ama 6 aydır denıyoruz bizim de olmuyor sabırla beklemeye devam ediyorız

Eğer yasınız 30 üzeri ise doktora muayene olmanızı tavsiye ederim. Herhangi bi sıkıntı durumda erken den müdahale ve tedavi olmuş olursunuz

Valla sadece gögüslerim balon gibi ama o benım adet yakınken de oluyor bir de arada kasık agrısı
Benimde hamilelik düşündüğümden beri yanı 6 aydır daha reglim bittikten on gün sonra göğüslerim patlayacak gibi ağrımaya ve şişmeye başlıyordu ama bu ay göğüslerimde tık yok yumoş yumoş sadece göğüs uçlarımda ve kenarlarnda ucu beyaz şişkin beneklenmeler oldu ve kasıklarımda şiddetli bir batma ağrı yan yatamıyorum yüzüstü yatmak yasak sırtüstü de yatmak zulüm

Benimde hamilelik düşündüğümden beri yanı 6 aydır daha reglim bittikten on gün sonra göğüslerim patlayacak gibi ağrımaya ve şişmeye başlıyordu ama bu ay göğüslerimde tık yok yumoş yumoş sadece göğüs uçlarımda ve kenarlarnda ucu beyaz şişkin beneklenmeler oldu ve kasıklarımda şiddetli bir batma ağrı yan yatamıyorum yüzüstü yatmak yasak sırtüstü de yatmak zulüm
Vardır canım o zaman senın inşallah 🥰

7 aydi evliyim ama bi turlu hamile kalamadim. ilk 3 aydan sonar Yarina kullandim 3 ay ama hic bi wey olmadi... sonrasindan Ovitrelle catlatma iynesi vuruldum ondanda bi ses yok... simdi napacagimi bilmiyorum... azeriyim azeri kizlarida gelsin....
Salam kiz
Məndə Gəncədənəm
2il3 aydı evliyəm hamilə qalmamışam heç

yeni gelenler hooow geldiniz... inwaAllah hairli olur bu ay hepimizcinnn... bir birimizi haberdar edelimm benimde bata 3 gun kaldi)) dakika sayiyorummm

Back