- 20 Ağustos 2019
- 1.312
- 1.880
- 133
- Konu Sahibi CupaCupsss
Selam kızlar bizde cocuk istiyoruz ama 6 aydır denıyoruz bizim de olmuyor sabırla beklemeye devam ediyorız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi denediniz mi ? Yumurtlama günlerinizi bilip değerlendirin .Rabbim nasip eder inşallahSelam kızlar bizde cocuk istiyoruz ama 6 aydır denıyoruz bizim de olmuyor sabırla beklemeye devam ediyorız
Selam kızlar bizde cocuk istiyoruz ama 6 aydır denıyoruz bizim de olmuyor sabırla beklemeye devam ediyorız
Bende 6 aydır uğraşıyorum ama bu ay süphelerim varSelam kızlar bizde cocuk istiyoruz ama 6 aydır denıyoruz bizim de olmuyor sabırla beklemeye devam ediyorız
İnşallah vardır o zaman regli tarihi ne zamanBende 6 aydır uğraşıyorum ama bu ay süphelerim var
Bata 4 gün var inşallah hayırlısyla hamileyimdir hamileyizdirİnşallah vardır o zaman regli tarihi ne zaman![]()
İnşallah canım yakınmışBata 4 gün var inşallah hayırlısyla hamileyimdir hamileyizdir
Ama 4 asır gibi geçmiyoİnşallah canım yakınmış![]()
Geçer canım benim de 5 gün varAma 4 asır gibi geçmiyo
Belirtilerin var mı peki mesela benim şu an midem çok kötü bulanıyoGeçer canım benim de 5 gün var![]()
Valla sadece gögüslerim balon gibi ama o benım adet yakınken de oluyor bir de arada kasık agrısıBelirtilerin var mı peki mesela benim şu an midem çok kötü bulanıyo
Benimde hamilelik düşündüğümden beri yanı 6 aydır daha reglim bittikten on gün sonra göğüslerim patlayacak gibi ağrımaya ve şişmeye başlıyordu ama bu ay göğüslerimde tık yok yumoş yumoş sadece göğüs uçlarımda ve kenarlarnda ucu beyaz şişkin beneklenmeler oldu ve kasıklarımda şiddetli bir batma ağrı yan yatamıyorum yüzüstü yatmak yasak sırtüstü de yatmak zulümValla sadece gögüslerim balon gibi ama o benım adet yakınken de oluyor bir de arada kasık agrısı
Vardır canım o zaman senın inşallahBenimde hamilelik düşündüğümden beri yanı 6 aydır daha reglim bittikten on gün sonra göğüslerim patlayacak gibi ağrımaya ve şişmeye başlıyordu ama bu ay göğüslerimde tık yok yumoş yumoş sadece göğüs uçlarımda ve kenarlarnda ucu beyaz şişkin beneklenmeler oldu ve kasıklarımda şiddetli bir batma ağrı yan yatamıyorum yüzüstü yatmak yasak sırtüstü de yatmak zulüm
Amin canım inşallah hepimizde vardırVardır canım o zaman senın inşallah![]()
Salam kiz7 aydi evliyim ama bi turlu hamile kalamadim. ilk 3 aydan sonar Yarina kullandim 3 ay ama hic bi wey olmadi... sonrasindan Ovitrelle catlatma iynesi vuruldum ondanda bi ses yok... simdi napacagimi bilmiyorum... azeriyim azeri kizlarida gelsin....
Benım şuphem yokta yarın adet günüm bakalım inşallah nasıp olmuşturBende 6 aydır uğraşıyorum ama bu ay süphelerim var
İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayıBenım şuphem yokta yarın adet günüm bakalım inşallah nasıp olmuştur![]()
caaan nie ??? Hec yoxlanmisan? Ne sebeb deyirle??Salam kiz
Məndə Gəncədənəm
2il3 aydı evliyəm hamilə qalmamışam heç
Pekı nasıl degerlendırdımız gunlerı pıkı gordukten sonra?15.günü çatladı canim