• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyibde hamile kalamayanlar burayaaa....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
How geldin... inwaAllah canim .. bu aydan bi beklentin varmi?
Hosbulduk canim hastaligimin bitmesine 2gun kaldi dr gitmeyi dusunuyorum calismaya devam ..beklemenin yaptigim idrar teslerin umutsuzlugun yilmamanin mucizenin
ne demek oldugunu en iyi ben bilrim cok suku iki kizim var darosi tum isteyenlere ve bana

kızlar bizde 4 aydır düşünüyoruz ama benim problemim 30 günde bir düzenli olan adetim 47 hatta 50 günde bire çıktı yumurtlama tarihimide hesaplayamıyorum ne yapıcam :110:

merhaba her kese bugun hastalanmaliydim ama tik yoookkk..... ilk idrarda tested yapdim ama neqatif....(( sizlerden ne haber?

Akdeniz ateşi gebeliğe engel mi oluyormuş
Engel değil de ilaç kullanımına bağlı bazı sorunlar cikiyo tabi kişiden kişiye değişiyo bende öyle bisey mi var diye korkuyorum her ay belirtiler oluyo sonra adet olunca acaba bisey mi var diyorum geçen ay doktor ayaküstü baktı ultrasonla ben belirtiler var diyince yumurtalık rahim iyi görünüyo sorun yok gebelik de yok dedi ıyi bisey dedi heralde iki dakka bankayla anlaşılır mi ki bilmiyorum başka doktora gidicem bütün testlerimi yapım bakın diycem sorun yoksa en azından icim rahatlar beklerimbiraz daha

Engel değil de ilaç kullanımına bağlı bazı sorunlar cikiyo tabi kişiden kişiye değişiyo bende öyle bisey mi var diye korkuyorum her ay belirtiler oluyo sonra adet olunca acaba bisey mi var diyorum geçen ay doktor ayaküstü baktı ultrasonla ben belirtiler var diyince yumurtalık rahim iyi görünüyo sorun yok gebelik de yok dedi ıyi bisey dedi heralde iki dakka bankayla anlaşılır mi ki bilmiyorum başka doktora gidicem bütün testlerimi yapım bakın diycem sorun yoksa en azından icim rahatlar beklerimbiraz daha
Anlıyorum siz adetin 3. Günü hormanlarınızı baktırın yumurta takibi yaptırırsınız

Back