- 28 Kasım 2019
- 132
- 76
- 13
- 32
- Konu Sahibi CupaCupsss
evet canim oldu.. ilk 3 ayda muayene oldu morfoloji zayif oldu 3... sonradan doctor preoxxed plus yazdi 2 ay icdi yeniden yoklandi ve wukur morfoloji 5 olmuwdu...Eşinde muayene oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim oldu.. ilk 3 ayda muayene oldu morfoloji zayif oldu 3... sonradan doctor preoxxed plus yazdi 2 ay icdi yeniden yoklandi ve wukur morfoloji 5 olmuwdu...Eşinde muayene oldu mu?
yine sabretmek kaldi bizee..)) inwaALLAH hayirlisi ile guzel haberini aliriz...Canım normal de yarın çıkar da doktor cuma gel dedi ben yarın yokum dedi
İnşallah canımm yine olumsuzu görmekten korkuyorumyine sabretmek kaldi bizee..)) inwaALLAH hayirlisi ile guzel haberini aliriz...
gormuyuceksin inwaALLAH....İnşallah canımm yine olumsuzu görmekten korkuyorum![]()
Akdeniz ateşi diye geciyo ilaç kullanıyorum senelerdir inşallah olur canımo ne hastaligi ki? kotu dusunme insallah ki olur. allah ol derse olacaq canimmm
insallah hayirlisi... isteyen her kese anne olmak sevincini yasatsin allahimAkdeniz ateşi diye geciyo ilaç kullanıyorum senelerdir inşallah olur canım
İnşallah canımgormuyuceksin inwaALLAH....
Akdeniz ateşi gebeliğe engel mi oluyormuşAkdeniz ateşi diye geciyo ilaç kullanıyorum senelerdir inşallah olur canım
Hosbulduk canim hastaligimin bitmesine 2gun kaldi dr gitmeyi dusunuyorum calismaya devam ..beklemenin yaptigim idrar teslerin umutsuzlugun yilmamanin mucizeninHow geldin... inwaAllah canim .. bu aydan bi beklentin varmi?
insaallah guzel haberler alirsin... tahiller yaptirdinmi?kızlar bizde 4 aydır düşünüyoruz ama benim problemim 30 günde bir düzenli olan adetim 47 hatta 50 günde bire çıktı yumurtlama tarihimide hesaplayamıyorum ne yapıcam![]()
Engel değil de ilaç kullanımına bağlı bazı sorunlar cikiyo tabi kişiden kişiye değişiyo bende öyle bisey mi var diye korkuyorum her ay belirtiler oluyo sonra adet olunca acaba bisey mi var diyorum geçen ay doktor ayaküstü baktı ultrasonla ben belirtiler var diyince yumurtalık rahim iyi görünüyo sorun yok gebelik de yok dedi ıyi bisey dedi heralde iki dakka bankayla anlaşılır mi ki bilmiyorum başka doktora gidicem bütün testlerimi yapım bakın diycem sorun yoksa en azından icim rahatlar beklerimbiraz dahaAkdeniz ateşi gebeliğe engel mi oluyormuş
hamile değilim yeni reglim bitti ama adet döngüm değişti 50 günde bir olmaya basladıminsaallah guzel haberler alirsin... tahiller yaptirdinmi?
bendede adet duzensizligi var sebebini bilmiyorum ama... neden olsun ki bi bilsemmmhamile değilim yeni reglim bitti ama adet döngüm değişti 50 günde bir olmaya basladım
Anlıyorum siz adetin 3. Günü hormanlarınızı baktırın yumurta takibi yaptırırsınızEngel değil de ilaç kullanımına bağlı bazı sorunlar cikiyo tabi kişiden kişiye değişiyo bende öyle bisey mi var diye korkuyorum her ay belirtiler oluyo sonra adet olunca acaba bisey mi var diyorum geçen ay doktor ayaküstü baktı ultrasonla ben belirtiler var diyince yumurtalık rahim iyi görünüyo sorun yok gebelik de yok dedi ıyi bisey dedi heralde iki dakka bankayla anlaşılır mi ki bilmiyorum başka doktora gidicem bütün testlerimi yapım bakın diycem sorun yoksa en azından icim rahatlar beklerimbiraz daha
Ben de bugun sonuç öğrendim negatif ama hala adet de olmadımmerhaba kizlar...... nasilsinizz..?? varmi bi haber ?? bende adetim 1 gun gecikdi ama test yapmaya korkuyorum neqatife gorurum diye
cook uzuldum... neden oyle olsun kii??? bende simdi test yapdim tek cizgiii.......... niye boyle olsunnn???Ben de bugun sonuç öğrendim negatif ama hala adet de olmadım
Valla bilemiyorum ki artık hiç bişey aklım almıyor napalım hayırlısı olsun diyelimcook uzuldum... neden oyle olsun kii??? bende simdi test yapdim tek cizgiii.......... niye boyle olsunnn???