• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyibde hamile kalamayanlar burayaaa....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bizde 4 aydır düşünüyoruz ama benim problemim 30 günde bir düzenli olan adetim 47 hatta 50 günde bire çıktı yumurtlama tarihimide hesaplayamıyorum ne yapıcam :110:
Doktora gittinmi canim olmazsa ovulosyon testleri var ondan yap Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kizlar bende 8 aylik evliyim ve hamile kalamadim 2 kere ultrasona girdim normal dedi doktor simdi tekrar gidip detayli muayene olayim diyorum sizce erkenmi bat 9 aralik karnim belim agriyo olacagimi hissediyorum

Kizlar bende 8 aylik evliyim ve hamile kalamadim 2 kere ultrasona girdim normal dedi doktor simdi tekrar gidip detayli muayene olayim diyorum sizce erkenmi bat 9 aralik karnim belim agriyo olacagimi hissediyorum
ayniyiz seninle... ama ben erkenden yoklanmak terafdariyim...bi problem varsa erkenden cozulsun... ama doctorlar 1 yil bekleyin diyo

her ihtimal yoklansin... kuzenimin basina gelmiwdi yapmadigi tedavi kalmadi 1 yil... sonda esi muaene oldu ve varioksel cikdi emeliyyat olunandan sonar hamile kaldi... insallah sizde her wey normaldir
Insallah siz ve esiniz muayene oldunuzmu

Tibbi terimleri anlayamamdm canim ne sorun cikmis yanii erkeklerin ürolojiye gitmeleri gerekiyor degilmi

Back