- 28 Kasım 2019
- 132
- 76
- 13
- 32
- Konu Sahibi CupaCupsss
amin canimValla bilemiyorum ki artık hiç bişey aklım almıyor napalım hayırlısı olsun diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canimValla bilemiyorum ki artık hiç bişey aklım almıyor napalım hayırlısı olsun diyelim
Doktora gittinmi canim olmazsa ovulosyon testleri var ondan yap Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahkızlar bizde 4 aydır düşünüyoruz ama benim problemim 30 günde bir düzenli olan adetim 47 hatta 50 günde bire çıktı yumurtlama tarihimide hesaplayamıyorum ne yapıcam![]()
Yarin yap eger varsa silikte olsa cikar zatenmerhaba kizlar...... nasilsinizz..?? varmi bi haber ?? bende adetim 1 gun gecikdi ama test yapmaya korkuyorum neqatife gorurum diye
dun test yapdim negative.... ama hastalanmadimda.. bu Sabah yakinlik oldu peceteye silinirken cook azz pembe bi leke gordum... qaliba kirmizilar geliyooo(((Yarin yap eger varsa silikte olsa cikar zaten
ayniyiz seninle... ama ben erkenden yoklanmak terafdariyim...bi problem varsa erkenden cozulsun... ama doctorlar 1 yil bekleyin diyoKizlar bende 8 aylik evliyim ve hamile kalamadim 2 kere ultrasona girdim normal dedi doktor simdi tekrar gidip detayli muayene olayim diyorum sizce erkenmi bat 9 aralik karnim belim agriyo olacagimi hissediyorum
Evet oyle diyorlar insanda dusunmeden edemiyor bi sorunmu var diyeayniyiz seninle... ama ben erkenden yoklanmak terafdariyim...bi problem varsa erkenden cozulsun... ama doctorlar 1 yil bekleyin diyo
esin muaene olundumu?Evet oyle diyorlar insanda dusunmeden edemiyor bi sorunmu var diye
Yok hayiresin muaene olundumu?
her ihtimal yoklansin... kuzenimin basina gelmiwdi yapmadigi tedavi kalmadi 1 yil... sonda esi muaene oldu ve varioksel cikdi emeliyyat olunandan sonar hamile kaldi... insallah sizde her wey normaldirYok hayir
Insallah siz ve esiniz muayene oldunuzmuher ihtimal yoklansin... kuzenimin basina gelmiwdi yapmadigi tedavi kalmadi 1 yil... sonda esi muaene oldu ve varioksel cikdi emeliyyat olunandan sonar hamile kaldi... insallah sizde her wey normaldir
evet esimde ilk 5 ci ayimizda morfoloji duwuk cikdi 3% --- doctor ilac yazdi 5 gun once yene muaene oldu ve cook wukur morfolojisi 5 cikdiInsallah siz ve esiniz muayene oldunuzmu
evet en azinda bi muaene olunmasi gerekiyo...Tibbi terimleri anlayamamdm canim ne sorun cikmis yanii erkeklerin ürolojiye gitmeleri gerekiyor degilmi
İnsan tedavi sürecinde de ayrı bir stres oluyor birr problem yoksa biraz böyle devam et bakalımMerhaba kızlar bende tedavilere ara verdım ne bende nede esimde bir problem yok sogansuyun içiyorum bu ay
en iyisini yapdin foli tursu icecem.... Allah ne zaman ol derse olur inwaAllahMerhaba kızlar bende tedavilere ara verdım ne bende nede esimde bir problem yok sogansuyun içiyorum bu ay
Aynen cnmİnsan tedavi sürecinde de ayrı bir stres oluyor birr problem yoksa biraz böyle devam et bakalım
Amin inşallah cnm foli tursu neyen iyisini yapdin foli tursu icecem.... Allah ne zaman ol derse olur inwaAllah