• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leylek nihayet oglumu getirdi :)

bu8 bölümde daha fazla doğum öyküsü okumak istemıyorum ağla ağla mahvoldum ya ayy neden ağlıorm acaba yaa mafoldumben

ay_she cim hiç kendine kabahat bulma bende ağla ağla içim çıktı okurken. Eline diline kalemine sağlık güle güle büyüt evladını inşallah. çok güzel anlatmışsın hikayeni.

sağlıkla büyütün inşallah,allah analı babalı büyütsün..

bu8 bölümde daha fazla doğum öyküsü okumak istemıyorum ağla ağla mahvoldum ya ayy neden ağlıorm acaba yaa mafoldumben

ay_she cim hiç kendine kabahat bulma bende ağla ağla içim çıktı okurken. Eline diline kalemine sağlık güle güle büyüt evladını inşallah. çok güzel anlatmışsın hikayeni.
bende okudukca aglamak istiyorum yasamis olmama ragmen..
la.s.a.s.

doğum hikayen çok güzel cnm oğlunun hayatıda en az o kadar güzel olsun tebrik ederim

tskkler arkadaslar..tum iyi dilekleriniz icin saolun..
a.s.a.s.

gerçekten çok güzel anlatmışsın bu mucizevi olayı canım bebeğinle ve eşinle mutlu güzel günlere inş.

allah analı babalı büyütsün canım.hikayen beni çok etkiledi içim bir tuhaf oldu okurken.ağlattın beni oğluma sarılmak istiyorumsenağlama

:nazar:Allah nazarlardan saklasın minik Armini Özlemcim.. mutluluğunuz daim olsun inşallahopuyorumnanaktan

allah analı babalı büyütsün canım.hikayen beni çok etkiledi içim bir tuhaf oldu okurken.ağlattın beni oğluma sarılmak istiyorumsenağlama
aglama canim..cok mutlu bir hikaye bu ne kadar zor olsada oyle dusun...
ogluna sarilmissindir ins..tum guzel dileklerin icin tskler..

:nazar:Allah nazarlardan saklasın minik Armini Özlemcim.. mutluluğunuz daim olsun inşallahopuyorumnanaktan

tskler canmcim...
allah hepimizi ve yavrularimizi korusun..nazar degmesin

Back