tskklr cnm..çok güzel anlatmıssın canım ve çok sanslısın tr de olsaydın normal dogum için bu kadar ugrasmazlardı sezeryana alırlardı en güzel örnek ben ne suni sancı nede baska sey hiç bişey denenmedi 5 gün gecti sezeryan oldum muhtemelen benimde stresten dogumun gerceklesmedi ama burdaki imkanlar ordaki gibi degil sadece beklememi söyledi dr um buda çok riskliydi zaten 5 gün gecmişti kakasını yapabirlirdi her an gönüllü nerdeyse oynayarak girdim sezeryana ama çok sükür ertesi gün ayaktaydım... çok güzel bi dogum gerceklestirmişsin eşininde seninle doguma girmeside çok güzel sana da güç vermiş oğlusunuzla mutluluklar canım
stresten kaslarim acilmaya izin vermemis..duydugumda sasirdim cunku hic boyle bisey duymamistim ama sakinlestirici igne ise yarayinca demekki dogruymus dedim...
herseyin hayirlisi olsun canm..benimde 4 gun gecmisti 40. haftayi
allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı uzun bi ömür versin evladına sevdikleriyle beraber:ecrin_bebek:
rabbim acısını göstermesin..minik aşkınızla bi ömür mutlu yaşıyın..ayy bizde görces dimi o günleriiopuyorumnanaktan
SAGLIKLA GULE GULE buyusun oglunuz ınsallah :lepi:
cok tskler arkadasilar iyi dilekleriniz icin..
hepimizin yavrulari saglicakla buyusuna.s.