• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leylek nihayet oglumu getirdi :)

çok güzel anlatmıssın canım ve çok sanslısın tr de olsaydın normal dogum için bu kadar ugrasmazlardı sezeryana alırlardı en güzel örnek ben ne suni sancı nede baska sey hiç bişey denenmedi 5 gün gecti sezeryan oldum muhtemelen benimde stresten dogumun gerceklesmedi ama burdaki imkanlar ordaki gibi degil sadece beklememi söyledi dr um buda çok riskliydi zaten 5 gün gecmişti kakasını yapabirlirdi her an gönüllü nerdeyse oynayarak girdim sezeryana ama çok sükür ertesi gün ayaktaydım... çok güzel bi dogum gerceklestirmişsin eşininde seninle doguma girmeside çok güzel sana da güç vermiş oğlusunuzla mutluluklar canım
tskklr cnm..
stresten kaslarim acilmaya izin vermemis..duydugumda sasirdim cunku hic boyle bisey duymamistim ama sakinlestirici igne ise yarayinca demekki dogruymus dedim...
herseyin hayirlisi olsun canm..benimde 4 gun gecmisti 40. haftayi

allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı uzun bi ömür versin evladına sevdikleriyle beraber:ecrin_bebek::nazar:

rabbim acısını göstermesin..minik aşkınızla bi ömür mutlu yaşıyın..ayy bizde görces dimi o günleriiopuyorumnanaktan

SAGLIKLA GULE GULE buyusun oglunuz ınsallah :lepi:

cok tskler arkadasilar iyi dilekleriniz icin..
hepimizin yavrulari saglicakla buyusuna.s.

allah anali babali buyutsun ne guzel cok rahat yapmissin dogumunu tebrik ederim
bende cok istedim normal dogum olmasini ama malesef benim ebelerim seninkiler kadar ilgili olmadi cok ihmalkarlik vardi dogumumda olan ogluma canima oldu 10 gun hastanede yatti kuzum ne acilar cekti ama simdi cok saglikli allaha sukur
ama niye yalan soyleyim cok imrendim allah herkese böyle saglikli dogumlar versin isallah
hep icimde ah kaldi umarim ikinci cocugumda böyle bir dogum yaparim
rabbim olmayanlarada versin isallahh

allah anali babali buyutsun ne guzel cok rahat yapmissin dogumunu tebrik ederim
bende cok istedim normal dogum olmasini ama malesef benim ebelerim seninkiler kadar ilgili olmadi cok ihmalkarlik vardi dogumumda olan ogluma canima oldu 10 gun hastanede yatti kuzum ne acilar cekti ama simdi cok saglikli allaha sukur
ama niye yalan soyleyim cok imrendim allah herkese böyle saglikli dogumlar versin isallah
hep icimde ah kaldi umarim ikinci cocugumda böyle bir dogum yaparim
rabbim olmayanlarada versin isallahh

ins ikincisi gonlune gore olur canm..
oglunun ve senin saglikli olman en guzeli...
almanyada ihmal olacagini hic dusunmezdim orda daha cok ilgilenirler diye biliyordum..
papatya sularinda yatiriyorlarmis falan diye anlatmislardi ama belki eyaletlere gore degisiyor olabilir..
guzel dileklerin icin tskler..a.s.

çok duygulandırdı yazdıkların.Rabbım analı babalı büyütüsün canımmm...mutluluk hep sizinle olsunn sevgilerr

gözün aydın canım bende merak etmiştim seni haziran annelerinden bir sen kalmıstın sanırım allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın :) ömrü uzun talihi acık olsun darısı da bana
inşş..:)

gözlerim dolarak okudum.allah bağışlasın analı babalı büyütsün işallah.darısı benim gibi bebk isteyenlerin başına..

ÖZLEMCİM ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN..ÇOK DUYGULANDIM CANIM.. MAŞHH SİZE.. aLLAH mutluluğunuzu daim etsin canım.

Allah analı babalı büyütsün,ne iyi doktorların varmış:)
tskler canm...
ÖZLEMCİM ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN..ÇOK DUYGULANDIM CANIM.. MAŞHH SİZE.. aLLAH mutluluğunuzu daim etsin canım.
amin canm..hepimizin mutlulugunu daim etsina.s.
gözlerim dolarak okudum.allah bağışlasın analı babalı büyütsün işallah.darısı benim gibi bebk isteyenlerin başına..
saol arkadasim...ins en kisa zamanda meleklerle dolar evin..rabbim gonlune gore versin
gözün aydın canım bende merak etmiştim seni haziran annelerinden bir sen kalmıstın sanırım allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın :) ömrü uzun talihi acık olsun darısı da bana
inşş..:)
tskler canm..sitede tanimadigim bir cok kisiden mesajlar aldim zaten herkes beni merak etmis saolsunlar...sona kalmak gercekten stresli oldu..
ins sende kolay bi dogum yaparsin

çok duygulandırdı yazdıkların.Rabbım analı babalı büyütüsün canımmm...mutluluk hep sizinle olsunn sevgilerr
a.s.a.s.a.s.
tskler arkadaslar...
hamile olan arkadaslara kolay ve saglikli bi dogum diliyorum bende
bebek isteyen arkadaslar sizlerede rabbim biran evvel minik melekler yollasin

canım ya Allah'ım analı babalı buyutsun yavrunuzu,aglayarak okudum.Allah'ım banada nasıp etsın,yavrumu kucagıma alacagım gunu ıple cekıyorum ınsallah kuzum kucucuk daha :CüvCüv:

canım ya Allah'ım analı babalı buyutsun yavrunuzu,aglayarak okudum.Allah'ım banada nasıp etsın,yavrumu kucagıma alacagım gunu ıple cekıyorum ınsallah kuzum kucucuk daha :CüvCüv:

saol canm...
ins sende saglicakla kavusursun yavrunna..a.s.

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşş benim yerimede kokla annesii kıyamamam

sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorum ailenizlee duygulandım çokk ağlıyorum inşş bende normal doğum istiyorum bi aksilik olmassa adı üstünde normal iştee ne güzel bu duyguyu eşinde paylaşmış benimkii çok dayanıksız hayatta giremess tebriklerr tekradan

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşş benim yerimede kokla annesii kıyamamam

sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorum ailenizlee duygulandım çokk ağlıyorum inşş bende normal doğum istiyorum bi aksilik olmassa adı üstünde normal iştee ne güzel bu duyguyu eşinde paylaşmış benimkii çok dayanıksız hayatta giremess tebriklerr tekradan

tum guzel dileklerin icin tskler canm..ins sende normal dogum yaparsin..
normal dogumu kesinlikle tavsiye ediyorum..5 gun sonra hic hamile kalmamis hic dogum yapmamis gibi rahattim..:nazar:a.s.

oğlunuzzz ''ben böyle hayatın içine şey yaparım uleyn ''dıyerek açmış gözlerini dünyaya :)))

ınan cok merak ettım bebegınızı..

bende eşim dogumda yanımda olsun ıstıyorum..eminim inanılmaz bır destegı olur..

Allah analı babalı büyütsün canım ..

Çok güzel yaa.. Allah bağışlasın.. Sağlıkla büyütün İnşaallah...

Back