canım benim olay karmakarışık ben ilk bebek istemeye başladığımızda rutin kontroller için doktora gitmiştim doktor birkaç test yaptı ve usg ile baktı sonra dalga geçmişti nikahtan önce gelseydiniz gibi bundan üç ay sonra benim kanser ile ilgili bir testim yüksek çıktı cerraha yönlendirildim orada tüm batın usg çekilirken kistlerim olduğu anlaşıldı sonra ben bunlar için 4 ay ayrı doktor sonunda 4. doktora laparoskopi oldum temmuz ayında ardından sunni menopoz için lucrin depot kullandım üç ay 2 ay önce son iğnemi yaptırdım şuan adet olamyı bekliyorum en geç cumartesiye geleceği yönünde umutlarım var bakalım kısmet adet olayım önüzde ki ay doğal yolla deneyeceğiz olmazsa aşılama ve tüp bebek tedavisine geçeciz çünkü biliyorsundur çikolata kistleri çok hızlı tekrarlıyor en iyi çözüm gebe kalmak rabbim hepimize hayırlısını versin
gerçekten karmaşıkmış canım neyseki kötü bişey çıkmamış kistin tedavisi mümkün .... Allah sağlık versin ... insallah bu ay bebeğin seninle olur ... bende bu ay beklicem olmadı doktora gidecem aslında doktor fobim var bi yandan bu yüzden gitmek istemiyorum ama bebekte cok istiyorum bakıcaz artık ...