bebek isteyenler için faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı

Kızlar adetım yenı bıttı bır ıkıgün sonra ilişki oldu. Nezaman test yapıym sızce ,ne zaman cıkar ıdrar testınde?daha adetıme var

adetin gecikmeden yapma bekle bir sonraki adetinin 1 hafta felan gecmesini bekle bekleyemem diyorsan ilişkiden en az 10gün sonra kan testi yap onda cıkar

kızlarrrrrrrrrrrr burdamısnız????? bu ayda reglim gecikti dün regl günümdü test negatifff adet olcam gibiyim ama olmadım delirmeye ceyrek kaldı siz ne durumdasınız???

yettimm canım sakın ümitlenmee geçen ki gibi hüsran olmasını bende istemiyorum bak balım sakın tamam mı akışına bırakk gelmezsen gelmee dee çünkü sende biraz düzensizlik var geçiyoo sende bılıyosun o yüzden
sadece kendınee zaman verr varsaa da bırak sevınmesı sonrayaa kalsın kaç gün geçiktin

canım zaten gecen ay aklıma geldikçe tamam sakin ol bişey yok gene üzüleceksin sende biliyorsun diyorum kendi kendime ve geçiyor gibi . adetim cok düzenliydi benim gecen ay ve bu ay bi terslik oldu gibi dün regl günüm olmadım

tamam aynen bırak geçsin salı gibi felan tekrar test yaparsın zaten negatıfı gördün

tamam aynen bırak geçsin salı gibi felan tekrar test yaparsın zaten negatıfı gördün

evet canım gördüm valla çok berbattı :s olmazsam yine yapacam aslında adım gibi biliyorum negatif cıkacagını gene o kadar cok gördümki negatifi artık diğer ihtimale inanasım gelmiyor ...

evet canım gördüm valla çok berbattı :s olmazsam yine yapacam aslında adım gibi biliyorum negatif cıkacagını gene o kadar cok gördümki negatifi artık diğer ihtimale inanasım gelmiyor ...

acelee etmee lütfen bu ayda olmazsaa eşinlee bebek için beraber olmayı bırak yanidüşünmee normal istediin için olsun bu ayda geçsinde inş hamilesindirr :)

acelee etmee lütfen bu ayda olmazsaa eşinlee bebek için beraber olmayı bırak yanidüşünmee normal istediin için olsun bu ayda geçsinde inş hamilesindirr :)

aslında bunu bu ay yaptım bebek için beraber olmadım ciddi anlamda ... ama bilemiyorum insan kendini tutmak heveslenmemk istiyor ama olmuyor regl olsaydım belkide üzülmicektim cnkü düşünmedim bunu bu ay olmamam kafamı karıştırıyor sadece bi iki gün sonra tekrarlıycam insallah hamileyimdir

inan canım senı ne kadar tesellı etmeye calışsaam da ben olsamm aynını düşnürdüm insan geçikince şüpheleniyorr hakkaaten ama ne bileyimm bide degılsen üzülmesii dde kötüü dedıgım gibi iki gün daha geçsin de bakalımm gerçekten bu sefer hamılede olabılırsın inşş hamilesindır bu sefer tutmusturr bebegn :)

kızlarrrrrrrrrrrr burdamısnız????? bu ayda reglim gecikti dün regl günümdü test negatifff adet olcam gibiyim ama olmadım delirmeye ceyrek kaldı siz ne durumdasınız???

canımm dur hemen test yapma sonra hayal kırıklıgıyla karsılasıyoruz bılıyorsun. bende bı kac gun daha bekle ve sonra test yap. hevesımız kursagımızda kalmasın.

zaten bızı bu hayal kırıklıkları bıtırıyor

canımm dur hemen test yapma sonra hayal kırıklıgıyla karsılasıyoruz bılıyorsun. bende bı kac gun daha bekle ve sonra test yap. hevesımız kursagımızda kalmasın.

hafta içi tekrarlicam canım testi delircem valla aklım karman çorman :S ne düşüncem bilemiyorum tam regl oluyorum glba diyorum ama olmuyorum agrılarım war ama tık yok eşime bile söylemedim heveslenmesin diye soruyo daha regle var diyorum bana şans dileyin stres yapmamak elde değil inanın kızlar :S

elinde değil canım hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi ya hep buna bağlayası geliyor insanın bilemiyorum umarım hamileyimdir dua edin (

hadi yaa inşallah bebiş vardır bende dün adet oldum artık önümde sadece 24 gn var ya oldu ya tüp bebek :18:

minam canım sters yapma canım olmuşsa zaten olmuştur olmadıysada kısmet deriz zaten daha çok başındasın inşallah olacak ben tüp bebek için araştırmalar yaparken neler okudum biri 9. tüp bebek denemesinde tutmuş olay istemekte ve sabretmekte ben o kadar sabırlı olaamazdım herhalde diyorum gerçi bilmiyorumda önümde upuzun bir yol var inşallah köşe başında bekliyordur bebeğim
birde negatif yaa kafana çok takma neden adet olmuyorum diye stresten dahada geçikir yoksa şunu düşün geç yumurtlamışsındır diye tamam bak bende cuma günü kandan baktırdım negatifti normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama dün geldi erken oldum yani

haklısın canım biliyorum ama o kadar tuhaf birşey ki bu kafama takmıcam dedikçe takıyorum sanki insallah benimledir diyorum insallah bir yandan da boşa ümitlenmişim gibi geliyor saçmalıyorsun sonunda üzüleceksin sende biliyorsun diyorum .. evet daha cok basındayım biliyorum 2 kayıp yaşadım yakın bi zamanda belkide bu yüzden bi bebeğe ihtiyacım war ve de olmasını bu kadar çok istiyorum beni güldürecek bi nedene ihtiyacım var kocama bu hediyeyi vermeliyim diyorum sonra tüm inancım gidiyor olmadı yanılıyosun diyo bi his içimden ne yapacagımı bilmiyorum bende (

Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?

Kizlar gecen aydan hatirlarsiniz belki test yapmistim hafif silik cikmisti ve adetim 3 gun gecikmisti. Sanirim kimyasal gebelikti. Bu ay da 1hafta gecti ve yeni test yaptim sonuc pozitif cok sukur ... bende her an adet olucam gibi karnim agriyodu o yuzden umitlenmek istemedim ama bugun yaptim sonunda onemli olan teksey hic bi sekilde kafaya takmamakmis onu anladim

Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?

canim 8 gun cok erken degilmi daha bebis rahime bile inmemistir. bide adet ve hamileligin belirtileri ayni oluyor genelde biraz daha beklemen lazim bence adetin gecmeden test yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…