- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 28
- Konu Sahibi coldekisimyaci
-
Adam sonra çocuğu kabul etmezse ne olacak peki ? Sperm bankasından almak daha mantıklı şu dediğinizdenOvulosyon test al tam yumurtlama gününden önce ve sonraki günler prezervatifin içindeki spermi şırınga yardımıyla kendine aktarabilirsin
Ben bakarım kusura .Onu da sorguluyorum zaten, çünkü isteyen eski kafalı ya da kezban bile diyebilir ama sevdiği kadından çocuk istemeyen erkek bana abes geliyor, kusuruma bakmasınlar.
Konu sahibi de istediğini söylememiş ? Bu bencillik değil mi ?
Tacizden kastım işve cilve yahu.E yok artık. Taciz edin falan ne ya siz şaka mısınız? İstemiyorsa istemiyordur nasıl kanser bir konu bu.
Ama isteyen de belirtmeliydi. Yani çocuk isteyip/istememek önceden konusulmasi gerek. Hic mi bekarken cocuk hayali kurup söylemedi ? Hiç mi bahsi geçmedi ?Evliliğin ve insanın dogasinda var çocuk. İstememek tabiki hakkı ama istiyor. İstemeyen bunu belirtmeliydi. Eşi konu sahibinin isteğini bile önemsemiyor.
Ama isteyen de belirtmeliydi. Yani çocuk isteyip/istememek önceden konusulmasi gerek. Hic mi bekarken cocuk hayali kurup söylemedi ? Hiç mi bahsi geçmedi ?
Sonradan istemezse ne olacak peki? İnsan duygu ve düşünceleri tek bir çizgide ilerlemez ki.Tabii ki onu söylemek istedim bende. Bunlar evlendikten sonra konuşulacak konular değil ki. Evlenmeden konuşulmalı. Alınacak koltuk için bile kaç gün konuşuluyor ama en önemli şeyler konuşulmuyor.
O da sahtekarlığa giriyor yaSonradan istemezse ne olacak peki? İnsan duygu ve düşünceleri tek bir çizgide ilerlemez ki.
Hayır, kesinliklem ve sakınlıklam olabilemez öyle bir şey!Sonradan istemezse ne olacak peki? İnsan duygu ve düşünceleri tek bir çizgide ilerlemez ki.
Sonradan istemezse ne olacak peki? İnsan duygu ve düşünceleri tek bir çizgide ilerlemez ki.
Sonradan istemezse bunu açık açık söylemeli karşıdakine.Sonradan istemezse ne olacak peki? İnsan duygu ve düşünceleri tek bir çizgide ilerlemez ki.
Evlenirsem yalnız yaşlanmamak icin ülkemizde belli bir yaştan sonra bekar birini bulmak cok zor malumHayır, kesinliklem ve sakınlıklam olabilemez öyle bir şey!
Neden evleniyor bütün insanlık? Sevgi, saygı, paylaşım, yeni yerler ve insanlar keşfetmek için mi? Bu ne cüret!
Tabi ki bebek yapmak için. Cık cık cık.
Çok acımasızca değil mi? Olmayan bir bebek için eşi boşamak.. buna sevgi denir mi?Yani o zaman herkes kendi yolunu çizer. Haklı bir boşanma sebebidir bu. Dünyanın sonu değil.
Olmaz öyle. Yaşlandığında sana bakacak çocuğun bile yok peh.Evlenirsem yalnız yaşlanmamak icin ülkemizde belli bir yaştan sonra bekar birini bulmak cok zor malum
söylüyormuş işte istemiyorum diyeSonradan istemezse bunu açık açık söylemeli karşıdakine.
Resmen evrakta sahtecilik buOvulosyon test al tam yumurtlama gününden önce ve sonraki günler prezervatifin içindeki spermi şırınga yardımıyla kendine aktarabilirsin
Ona pr
ona prezervatif kullandıranilirmisin peki
Olmayan bir Bebek için değil de sevgililik döneminde çocuk istiyorum dedikten sonra evlenince vazgeçtim diyerek sahtekarlık yapan bir eşi boşamak diyelim biz onaÇok acımasızca değil mi? Olmayan bir bebek için eşi boşamak.. buna sevgi denir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?