Bebek İstemeyen Koca

Benim eşim de asla bebek istemezdi. (Hatta bebek için mi evleniliyor diye söylenirdi akrabalarına) Ben çok istiyodum ama hiç belli etmedim o istemiyor diye. Kendisi söylesin diye bekledim ve 4. Yılımızda hadi biz de bebek yapalım bebeğimiz olsun dedi O yüzden bence çok da takma kafana. Ben 27 yaşında anne oldum. Daha yaşında gençmiş senin.

Onu da sorguluyorum zaten, çünkü isteyen eski kafalı ya da kezban bile diyebilir ama sevdiği kadından çocuk istemeyen erkek bana abes geliyor, kusuruma bakmasınlar.
Ben bakarım kusura .
Cocugum olmamış olsaydı asla sevdiğim kocamdan çocuğum olsun istemezdim.
Severek evlendim, seviyorum da.
Ama çocuk benim için olmazsa olmaz değil.

Evliliğin ve insanın dogasinda var çocuk. İstememek tabiki hakkı ama istiyor. İstemeyen bunu belirtmeliydi. Eşi konu sahibinin isteğini bile önemsemiyor.
Ama isteyen de belirtmeliydi. Yani çocuk isteyip/istememek önceden konusulmasi gerek. Hic mi bekarken cocuk hayali kurup söylemedi ? Hiç mi bahsi geçmedi ?

Ama isteyen de belirtmeliydi. Yani çocuk isteyip/istememek önceden konusulmasi gerek. Hic mi bekarken cocuk hayali kurup söylemedi ? Hiç mi bahsi geçmedi ?

Tabii ki onu söylemek istedim bende. Bunlar evlendikten sonra konuşulacak konular değil ki. Evlenmeden konuşulmalı. Alınacak koltuk için bile kaç gün konuşuluyor ama en önemli şeyler konuşulmuyor.

Tabii ki onu söylemek istedim bende. Bunlar evlendikten sonra konuşulacak konular değil ki. Evlenmeden konuşulmalı. Alınacak koltuk için bile kaç gün konuşuluyor ama en önemli şeyler konuşulmuyor.
Sonradan istemezse ne olacak peki? İnsan duygu ve düşünceleri tek bir çizgide ilerlemez ki.

Sonradan istemezse ne olacak peki? İnsan duygu ve düşünceleri tek bir çizgide ilerlemez ki.
Hayır, kesinliklem ve sakınlıklam olabilemez öyle bir şey!
Neden evleniyor bütün insanlık? Sevgi, saygı, paylaşım, yeni yerler ve insanlar keşfetmek için mi? Bu ne cüret!
Tabi ki bebek yapmak için. Cık cık cık.

Evlenirsem yalnız yaşlanmamak icin ülkemizde belli bir yaştan sonra bekar birini bulmak cok zor malum

Evlenirsem yalnız yaşlanmamak icin ülkemizde belli bir yaştan sonra bekar birini bulmak cok zor malum
Olmaz öyle. Yaşlandığında sana bakacak çocuğun bile yok peh.
Ayrıca bebek yapmıyorsan niye evleniyorsun? Bu geçerli bir sebep değil cık cık cık

Çok acımasızca değil mi? Olmayan bir bebek için eşi boşamak.. buna sevgi denir mi?
Olmayan bir Bebek için değil de sevgililik döneminde çocuk istiyorum dedikten sonra evlenince vazgeçtim diyerek sahtekarlık yapan bir eşi boşamak diyelim biz ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…