- 16 Ağustos 2016
- 3.566
- 8.825
- 158
- Konu Sahibi coldekisimyaci
-
Şaşkınlıkla okudum. O çocuğun anne sevgisi kadar baba sevgisine de ihtiyacı var. Hadi onu geçtim, doğduktan sonra evladını sevse, tüm sorumluluklarını yerine getirse bile ben olsam o eşe karşı tüm güvenimi yitirirdim. Böyle öneri mi verilir ya.Bu şekilde düşünen arkadaşlara saygı duyuyorum demek istesem de duyamıyorum.
Karşıdaki istemediği halde plan yaparak şırıngayla mırıngayla hamile kalmak ne kadar etik?
Adama haksızlık yapıyor diye kızıyoruz, kadın böyle yaptığında adamı kandırmış olmayacak mı? Haksız konuma bu sefer o düşmeyecek mi? Baba olmak istemeyen birini baba yaparak hem çocuğa hem babaya haksızlık etmeyecek mi?
İleride evladına nasıl hamile kaldığını yüzü kızarmadan açıklayabilecek mi mesela? Yoksa kimseler bilmesin diye hayat boyu bu yaptığını herkesten saklayacak ve bunun vicdan yükünü mü taşıyacak?
Gerçekten ne güzel öneriler.
Sizin düşünme tarzınızı ise takdir ettimcoldekisimyaci
Kocası tarafından, tecavüze uğrayıp hamile kalan kadın görseniz ne hissedersiniz?Ovulosyon test al tam yumurtlama gününden önce ve sonraki günler prezervatifin içindeki spermi şırınga yardımıyla kendine aktarabilirsin
Kesinlikle. Karşıdaki için çok büyük bir güven kaybı. Bir daha hiç güvenmese haklı.Şaşkınlıkla okudum. O çocuğun anne sevgisi kadar baba sevgisine de ihtiyacı var. Hadi onu geçtim, doğduktan sonra evladını sevse, tüm sorumluluklarını yerine getirse bile ben olsam o eşe karşı tüm güvenimi yitirirdim. Böyle öneri mi verilir ya.
Konu sahibi de inşallah sorununuzu çözersiniz..
O yorumu sonradan gördüm. Kesinlikle hiçbir farkı yok iki fikrinde. Konu sahibinin cevabını görünce en azından aklı başında davranacağını düşünüyorum. Özsayıgısı olan biri dediğiniz gibi yapmaz. Şaşırdım yorumlara.Kesinlikle. Karşıdaki için çok büyük bir güven kaybı. Bir daha hiç güvenmese haklı.
Bir yorum daha gördüm, onu önce tahrik et sonra reddet, geri çekilemesin yazmış. Bu şekilde hamile kalacakmış konu sahibi. Güya yanlışlıkla olmuş olacak ama aslında konu sahibinin planı olacak.
Buna da çok şaşırdım.
Bu da karşıdakini kandırmak. Şırınga yorumu dikkat çekmiş ama bunun da şırıngadan pek farkı yok bana göre.
Kimse bilmese bile içten içe sen biliyorsun o bebeğin aslında yanlışlıkla olmadığını, eşinin istemediğini bildiğin halde onu kandırdığını.
Konu sahibi haklı, özsaygısı olan yapmaz.
Yok artık bir de 23 yaşındasınız. Adam haklı bence.Ben 23 yaşındayım. Çoğunluğa göre annelik için erken sayılabilir ama bence bunun yaşı yok, genç anne olmak istiyorum. Enerjimi hevesimi çocuğuma vermek, onunla olgunlaşmak istiyorum.
Helal olsun eşinize ne güzel şeylere teşvik ediyor. 23 yaşında hamile görünce kaçacak kadar bu duruma kafayı takmak normal değil..Onu da yaptım. Çok memnun bu durumdan. Çalışmaya yüksek lisansa teşvik ediyor :)
Beğenmedim ifadesini beğenmediğimiz ve başkasına ya da kendimize yazılmış herhangi bir girdiye bırakabiliyoruz.
İnsanlar sadece çocuk yapmak için evlenmezler. Herkesin odağı çocuk değildir.
Çocuğu olmayan/olamayan çiftlerin nikahı düşmeli bu durumda.
İki taraftan biri istemiyorsa evet boşanabilir. Konu sahibine yaptığım yorumda belirttim diye hatırlıyorum.
Dediğim gibi baskıyla tehditle yapmak istemiyorum bunu. O şekilde gelen hamilelikten ne hayır gelecek ki bana, benim zorumla oldu o istemiyordu diyeceğim
Boşanma sebebi olduğunda mutabıkız hanımefendi bırakın beni gideyim yaEğer iki taraftan biri deli gibi istiyorsa bir digeri de bencil bir şekilde asla istemiyorsa boşanma sebebidir. Çocuğu olamayan çiftlerle aynı durum değil ne alakası var. İnsanlar evlenmeden önce bunları soylemeli. Eğer eşi evlenmeden önce çocuk istemediğini soyleseydi konu sahibi de kabul edip sonra vazgecseydi eşi hakli olurdu. Diğer türlü tamamen bencillik.
Merhaba akıl küpü! yeni üye.Ovulosyon test al tam yumurtlama gününden önce ve sonraki günler prezervatifin içindeki spermi şırınga yardımıyla kendine aktarabilirsin
E yok artık. Taciz edin falan ne ya siz şaka mısınız? İstemiyorsa istemiyordur nasıl kanser bir konu bu.Geri çekilemeyecek kadar istekli hale getirmeniz işe yarar belki.
Yani bir süre reddedin. Taciz edin ama son raddede reddedin.
Belki işe yarar.
+1Bebek seviyor ama benden istemiyor demıssın ya, bosan ozaman.
Neyi bekliyorsun, yasının ve genclıgının gecmesini mi?
Madem bebek istemiyordu en basta soyleseydı resmen kandırmış.
Konu sahibi de istediğini söylememiş ? Bu bencillik değil mi ?Eğer iki taraftan biri deli gibi istiyorsa bir digeri de bencil bir şekilde asla istemiyorsa boşanma sebebidir. Çocuğu olamayan çiftlerle aynı durum değil ne alakası var. İnsanlar evlenmeden önce bunları soylemeli. Eğer eşi evlenmeden önce çocuk istemediğini soyleseydi konu sahibi de kabul edip sonra vazgecseydi eşi hakli olurdu. Diğer türlü tamamen bencillik.
Size açık açık evliliğimden emin değilim diye söyleyeceğini düşünmüyorsunuz herhalde ? Tabi ki hayır diyecek.Nedeni bu mu bilmiyorum ama nedenini mutlaka biliyor ve size söylemiyorBunu da sordum buna da hayır ondan değil diyor. Delireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?