- 14 Haziran 2019
- 14.871
- 72.771
- 598
- Konu Sahibi bilirbilmezbirkimse
-
Deniz bir derece olabilir ama diğerleri solcu ismi değil bence bir miktar seküler olabilir ama asla solcu değil.Bu isimler buram buram sol kokuyor söyleyeyim sana ..ama ağır isme bende karşıyım. Her çocuk ismi taşıyamıyor.
Efendim
OkBu isimlerden solu nasıl çıkardınız gerçekten merak ettim.
İsimlerin aurası var ise bu isim kombinasyonu hakkında en az 17s suç kaydı olan otopark mafyası olabilirdi. Kimse kusura bakmasın ama ben şimdiye kadar böyle kombinasyonda adı olan akıllı, uslu, eğitimli ve lafı dinlenebilir insan görmedim.
HaklısınızDeniz bir derece olabilir ama diğerleri solcu ismi değil bence bir miktar seküler olabilir ama asla solcu değil.
Solcu olarak ben ulaş, deniz ve mahiri görürüm. Kalanlar siyasetten uzak isimler bence
Bence çokzellFatih Mehmet
Yavuz Selim
Kanuni Süleyman
Gıyaseddin Keyhüsrev
Alaeddin Keykubat
Rükneddin Mesud
İzzettin Keykavus
Celaleddin Harezmşah
Satuk Buğra Han
Auuuuuuu
HshshsFatih Mehmet
Yavuz Selim
Kanuni Süleyman
Gıyaseddin Keyhüsrev
Alaeddin Keykubat
Rükneddin Mesud
İzzettin Keykavus
Celaleddin Harezmşah
Satuk Buğra Han
Auuuuuuu
Bizim sitede bir Cengizhan var. Gerçekten gerçek bir Cengizhan mesela. Böyle laf anlamaz, saldırgan, ciyak ciyak bir çocuk görmedim. İflahımızı kesiyor. Annesi de sabahtan akşama sağolsun cingiz haaaan diye inletir her yaz.Bu isimlerden solu nasıl çıkardınız gerçekten merak ettim.
İsimlerin aurası var ise bu isim kombinasyonu hakkında en az 17s suç kaydı olan otopark mafyası olabilirdi. Kimse kusura bakmasın ama ben şimdiye kadar böyle kombinasyonda adı olan akıllı, uslu, eğitimli ve lafı dinlenebilir insan görmedim.
Mehmet aslan, Mehmet ertuğrul falan ve ya ahmet aslan ama ağır isimler ya bebeğeHerkese merhaba iyi geceler kızlar.
2.bebeğime hamileyim, yaklaşık 7,5 aylık. Büyük oğlumun adı Muhammed Alparslan. Bu bebeğim de erkek ve henüz bir isim bulamadım. Abisinin ismiyle uyumlu bir isim bulmak istiyorum, güzel öneriler çalacağını düşünüyorum.
Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?