- 29 Ağustos 2011
- 2.272
- 9.712
E gerçekten yuh diyorum başka da bir şey demiyorum. Devlet bahçelinin 40. Yıl hesabı gibiSiz elaleme cahil diyen birisisiniz, neden? çünkü çocuğuna bağırmış. Eeee siz de başlığa konu yöntemi çocuğunuza uygulamışsınız? Alanında uzman psikiyatriste danışarak mı bu yöntemi uyguladınız? Cevap hayırsa siz de cahilsiniz. Ne yapalım şimdi? Aile ve sosyal güvenlik bakanlığı'nı mı arayayım cahil bir annenin eline düşmüş geleceğine travma eklenmiş bir çocuk, lütfen devlet baksın diye? Herkes kendi kapısının önünü süpürse, akıl istenmeden akıl verilmese en iyisi. Ayrıca "al sen bak" o zaman dendiğinde yan çizecekseniz, iyi kötü bakana da karışmayacaksınız. Ha inanılmaz bir durum olur, sistematik bir psikolojik ya da fiziksel şiddet vardır çocuğa karşı o zaman şikayet edilir. Yoksa ay böyle mi çocuk bakılır demenin sonu yok, size göre öyle başkasına göre böyle.
Ferber yöntemi de adını bir doktordan alır. Yani evet alanında uzman biri. Daha bunu bile bilmiyorsunuz, bana cahil diyebilmek için saçma sapan ispat yöntemleriyle kendinizi rezil ediyorsunuz.
Ve diyorum ki; Çoluğuna çocuğuna psikolojik ve fizyolojik şiddet uygulayan cahildir. Hatta size çok enteresan bir şey söyleyeceğim; bunu savunan da, sinirlenince böyle bir şeyin olacağını savunan da cahildir.