- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Linç yiyebilirim ama hiç samimi gelmediniz ne yalan söyleyeyim, bana ne görümcemin çocuğundan. Fikrimi soruyorsa neyse de.
Teyzemin çocuğu aynı bahsettiğiniz gibi, bizde kaldı 3 gün ben defalarca onda kaldım, sabır zorlayan cinsten böyle insan dayanamıyor yani.
Canı gönülden anasına dua ediyorum Allah yardımcın olsun diye.
Anne değilim ama anneler ile çok iyi empati yapabiliyorum.
Benim sürekli ağlayan bir bebeğim olsa, çaresiz bir durumda olsam ve kardesimin nişanlısı böyle bir sitede böyle bir soru sorsa hiç de iyi niyetli demem şahsen.
Analara yazık, 'anne değilim ama anlıyorum' diyenler de bu konuları da düşünüp ona göre kullansın bu cümleyi, ben öyle söylüyorum çünkü.
Ne yalan söyleyeyim sırf bu zorluklarını canı gönülden hissettiğim için çocuk sahibi olma arzum %5lere falan indi.
Eski konularıma bakıp çocuk için ne kadar çırpındığıma bakabilirsiniz.
Sizi ilgilendirmez, bosverin kadını.
Teyzemin çocuğu aynı bahsettiğiniz gibi, bizde kaldı 3 gün ben defalarca onda kaldım, sabır zorlayan cinsten böyle insan dayanamıyor yani.
Canı gönülden anasına dua ediyorum Allah yardımcın olsun diye.
Anne değilim ama anneler ile çok iyi empati yapabiliyorum.
Benim sürekli ağlayan bir bebeğim olsa, çaresiz bir durumda olsam ve kardesimin nişanlısı böyle bir sitede böyle bir soru sorsa hiç de iyi niyetli demem şahsen.
Analara yazık, 'anne değilim ama anlıyorum' diyenler de bu konuları da düşünüp ona göre kullansın bu cümleyi, ben öyle söylüyorum çünkü.
Ne yalan söyleyeyim sırf bu zorluklarını canı gönülden hissettiğim için çocuk sahibi olma arzum %5lere falan indi.
Eski konularıma bakıp çocuk için ne kadar çırpındığıma bakabilirsiniz.
Sizi ilgilendirmez, bosverin kadını.