Bebek heyecanı

Görümcenize böyle yaklaşmayın lütfen. Bırakın miniği sahiplensin ve çok sevsin. Siz o bebeğin annesisiniz bunu hiç kimse hiçbir şey değiştiremez ama 40’lı yaşlardaki çocuksuz görümcenizin bunu yapmasına ne olur kızmayın. Ben ailedeki ilk torundum. Dayım, teyzem, halam, amcam hep üzerime titrerdi. Anne ve babamın beni sahiplendiği kadar sahiplendiler hatta ben teyzeme de anne dedim anneannem ile birlikte bana baktıkları için. teyzem de görümceniz gibi bekardı ve yaşı büyüktü sonradan evlendi. Annem bir gün bile şikayet etmedi bu durumdan; çocuğunun böyle sevilmesi hep hoşuna gitmiştir. Empati yapın, miniğinizi herkesin sevmesine, onun iyiliğini istemesine izin verin. korkmayın o sizin ve hep sizin kalacak.

edit: bu arada bana babaannem kendi adını vermek istemiş fakat annem ve babam izin vermemiş modern güzel bir adım var.
ayrıca kardeşimin adını dayımın eşi verdi fikir olarak bizim de çok hoşumuza gitti koyduk.

Yani önyargılı olmayın; Size fikir versinler bırakın eğer beğenmezseniz aklınıza yatmazsa isim koymak zorunda değilsiniz, eşinizin de bu konuda size destek olması gerek tabi

İstanbul'da da kurtulamam. Görümce ay Allah korusun siz gitseniz ben bebeği görmeden dayanamam işi bırakır gelirim heralde diyo
Ay şaka gibiler, sen net olarak tepkini gostermelisin, kıyafet falan çok önemli degil onlarda hafif hafif istediklerini yap ama kesinlikle isim konusunda, annene gitme konusunda taviz verme, sacmalamasinlar artık ya ! Eşin ne diyor bu duruma

Bence burada ne kadar kalacaksam annemde de o kadar kalacagız deyin ve öyle yapın, diğer türlüsü ne münasebet.
Annenizin eşi çok da katlanılmayacak gibi değilse sırf es ailesine inat annemde kalırdım keza kv tarafı da bal kaymak değil.

Ayrıca tamamen taşınırsanız her akşam her gün birlikte olmanızı isterler. Bence bir an önce evinize yuvanıza dönün uzakta yaşayın. Aynı şehirde iyice sınırları aşarlar.

Eşim doğma büyüme onların bu hallerine alışkın olduğu için ona göre normal olmayan bi durum yok. Görümce zaten Instagram'da da fenomen bebekleri falan sapık gibi takip ediyor sürekli. Gel gör ki bu kadar bebek hastası birinin asla evlenmeye niyeti yok

Annemin eşi gerçekten çok katlanilmayacak gibi anlatılmaz yaşanır. Biz orda kalsak eşim o adamla ilk gün birbirine girer daha büyük kaos olur. Taşınma kalma işi iki ucu b.klu değnek dönmek de beni kurtarmicak.

Beni sizin aksinize mutlu etti ailesinin tavırları ne güzel heyecanlılar,mutlular,sevgi gösteriyorlar çok hoşuma gitti valla. Ama isim konusu hoşuma gitmedi o konuda tavrınızı belli edin ve fikir sormayın kimseye aklımda bir iki isim var belli olsun eşimle konuşup karar veririz de. O isimleride sorarlarsa totem yaptim belli olana kadar söylemeyecegim büyüsü bozulmasin falan gibi şeyler söyleyebilirsin kılıf bollll

Ben sanırım herşeyin normal olması gerektiğine inanıyorum bunların ki hiç normal değil çok uçlarda. Bu şekilde çocuk çok şımartılacak ben ondan korkuyorum en çok.

Eve dönmek bi seçenek bile değil eşim hayatta buna ikna olmaz. Zaten bi şekilde dönsek bile kv yalnız kalamazsin diyip bizimle gelir doğumdan sonrada baya kalır öyle sürer gider. Karışmasından kurtuluşum yok yani.

2 kızımın 3 halası var.Üçündende bu kadar ilgi sevgi hissetmedim.
severler ederler ama normal yani.
Ne güzel işte bir dayanagi olacak çocugunuzun.
Yarın birgün bebeğiniz doğduğunda büyüdüğünde işleriniz olacak,bırakacak kapı ararsınız sonra.
Aranızı bozmayin

Bu kadar abartılı duygular çocuğun şımarık olmasına sebep olcak çok büyük ihtimalle sonra yine ben ugrascam. Arayı bozmadan bi çözüm arıyorum zaten ama zor

Bu kadar abartılı duygular çocuğun şımarık olmasına sebep olcak çok büyük ihtimalle sonra yine ben ugrascam. Arayı bozmadan bi çözüm arıyorum zaten ama zor
İnsan olmayan henüz zamanı gelmeyen birşeyin heyecanını daha yoğun yaşayabilir.
Bebek doğduğunda bu kadar abartılı olmaz, insanoğlu herşeye alışıyor.

Buldum mayoral ve Ralph Lauren

O zaman neden orta yolu bulamadığınız bir adamla ortak bir çocuk yapıyorsunuz?
Konular değişir ama tavır değişmez çünkü.
Konu burada eşiniz ve eşinizle olan ilişkiniz. Sorunu burada arayın ve çözmeye çalışın he bana kalırsa bunu çocuktan önce yapabilirdiniz tabi.

Kocanız ailesine biz idare ediyoruz gerektiği kadar kaldık tekrar gerekirse ben sizi çağırırım o saate kadar biz hallediyoruz daha da uzatmayın der anne de höt diyemez bunun üzerine. Ama sorun eşiniz böyle bir adam değil ve siz bu adamdan bile isteye çocuk yaptınız.
Mantıklı işler yapmayan insanlar malesef saçma sapan şeyler yaşarlar.

Biraz abartmışlar sevgiyi gerçekten.Hepimiz anane babane olduk elimizden geleni hatta fazlası ile yaptık.Bu biraz abartılı sevgi.Tersi de (ilgisizlik) yanlış bu da fazla.Ama yine de böyle aileler var.Kırıcı olmamak lazım.Nasıl yapılır bilemedim.Heveslerini de kırmamak adına düşündüm ne denebilir..
Örnekler
Etrafımda tecrübeli olanlar ,bebekler çabuk büyüyor çok fazla bebek giysi almayın çoğunu giyemiyor hemen büyüyorlar.Benim çok elde kaldı böyle giysi diyor.Bana göre sizde çok alıyorsunuz.Biliyorum ilk torun özeniyorsunuz çok teşekkür ederim size ama isterseniz doğduktan sonraya bırakalım alışverişi gibi....
Şaka yollu, bu kadar çok almayın bize hiç alışveriş imkanı bırakmadınız.Bizde bebeğimiz için alışverişi tadında yapmak istiyoruz.Eşle beraberken konuşun bunları...eşde desteklesin

Bu konular çok ilginç.Gençlik yıllarımda bir ark kv sinin çocuğu için veya onlar için hediye almadığını alması için onlara hep parasını verdiğini ve bundan hoşlanmadığını anlattığında diğer arkadaşım keşke benimki de böyle yapsa benim ki bana sormadan durmadan alıp geliyor ben de bundan hoşlanmıyorum demişti.Bakın kimse memnun olamiyor.Hep eleştirecek bir şey buluyor insan isterse...

Öyle bakınca haklısınız ama biz şu anda normal olmayan bi durum içindeyiz. Annenler çok düşkün insanlar sırf bu yüzden ben bu şartlarda çocuk yapmam diyemezdim. Eşimi çok seviyorum normal şartlarda çok mutluyuz ve bu bebeğin çok hayalini kurdum.Çoğu insana göre bu bi sorun bile değil ben mi çok abartiyorum diye kendimi sorguladigim bi noktadayim. Kaldı ki eşim onların herseyini doğru buluyor onaylıyor değil sadece sevgi gösterisinin abartisi ,düşkünlük normal ona göre

Çok doğru herşeyin ortası en iyisi. hayatı çok da uçlarda yaşamamak lazım ama gel de anlat işte ...

Evet aynen o sekilde annenler çok düskün, sınırlarını bilmiyor, kararlarımıza saygı duymuyor ve bu benim için çok büyük bir problem. Bu problemi birlikte çözmezsek, biz herkese karşı söz ve davranış birliği etmezsek, kendi sınırlarımızı çizip o çizgiyi kimse geçmesin diye korumazsak ben seninle çocuk yapmam diyecektiniz.

Ne münasebet hamileyken kendi hormonlarım vucudum hayatım değişiyorken, ben buna adapte olmaya çalışıyorken bir yandan da kocamın ailesinin gönlünü etmeye calısacagım. Bir hafta değil bir ay degil en az bir yıl kendi evim düzenim dısında, kaynanamın yok görümcemin yönlendirmeleriyle yaşayacagım. Bir de bundan rahatsız oluyorum diye suclanacagım ve ben de sucu kendimde arayacagım. Yani ne münasebet.

Bilemedim sizin ya aklınız karışmış ya da zaten tahayyül kabiliyetiniz yok.

Bu düşkünlük değil ki, bu resmen saygısızlık. Sadece size de değil.

Torunsa annenizin de torunu olacak. Acaba torununun isminin kendisini el kadar bebeyle bırakıp çekip giden adamın isminin olması annenize saygısızlık değil mi?

Ayy bende öyleydim ama ablama karşı.Anşam rahatsız olsaydı mutlaka söylerdi.Şimdi kocaman adam oldu benden epey bi faydalanıyor Bence çok güzel keşke benimde benim gibi teyzem olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…