- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.367
- 333
Görümcenize böyle yaklaşmayın lütfen. Bırakın miniği sahiplensin ve çok sevsin. Siz o bebeğin annesisiniz bunu hiç kimse hiçbir şey değiştiremez ama 40’lı yaşlardaki çocuksuz görümcenizin bunu yapmasına ne olur kızmayın. Ben ailedeki ilk torundum. Dayım, teyzem, halam, amcam hep üzerime titrerdi. Anne ve babamın beni sahiplendiği kadar sahiplendiler hatta ben teyzeme de anne dedim anneannem ile birlikte bana baktıkları için. teyzem de görümceniz gibi bekardı ve yaşı büyüktü sonradan evlendi. Annem bir gün bile şikayet etmedi bu durumdan; çocuğunun böyle sevilmesi hep hoşuna gitmiştir. Empati yapın, miniğinizi herkesin sevmesine, onun iyiliğini istemesine izin verin. korkmayın o sizin ve hep sizin kalacak.
edit: bu arada bana babaannem kendi adını vermek istemiş fakat annem ve babam izin vermemiş modern güzel bir adım var.
ayrıca kardeşimin adını dayımın eşi verdi fikir olarak bizim de çok hoşumuza gitti koyduk.
Yani önyargılı olmayın; Size fikir versinler bırakın eğer beğenmezseniz aklınıza yatmazsa isim koymak zorunda değilsiniz, eşinizin de bu konuda size destek olması gerek tabi
edit: bu arada bana babaannem kendi adını vermek istemiş fakat annem ve babam izin vermemiş modern güzel bir adım var.
ayrıca kardeşimin adını dayımın eşi verdi fikir olarak bizim de çok hoşumuza gitti koyduk.
Yani önyargılı olmayın; Size fikir versinler bırakın eğer beğenmezseniz aklınıza yatmazsa isim koymak zorunda değilsiniz, eşinizin de bu konuda size destek olması gerek tabi