- 13 Nisan 2007
- 33.073
- 100.269
- 1.123
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya olay alması değil alsın ama almaya benden daha çok hevesli olması hoşuma gitmiyor. Saçma sapan yagdiracak sonra ben e ben ne alcam şimdi diye kalcam böyle gidersePahalı birşey isteyin madem taksit yapınca başka birşey alamaz
Hem daha yeni geldik o yüzden onay çıkmaz hem de bunu en başta eşim kimse kabul etmez. Dönüyoruz desek kv görümce muhtemelen kahirlarindan ölürler. Defalarca dedim sıkıntım yok kalırım diye asla anlamadılar. Hamile insan yalnız mı kalirmis saçmalama dediler
Her şeyi geçtim ev ev üstüne olur mu
Her şeyi geçtim daha kaç ay beraber kalacaksınız
Eşimde yalnız kalmamı kabul etmiyor havayolunda çalıştığı için uçuşta benden bihaber oluyor aklı kalıyor o yüzden dönmez. Tek duam evimizi buraya tasiyabilmekBu şartlarda daha huzursuz ve stresli olduğunuzu eşinizle paylaşın. Aynı evin içinde; kendi evliliğiniz zarar görecek. Eşinizle başbaşa, kendi evinizde daha mutlu ve huzurlu olursunuz.
Yooo al kendin de. Hatta çok daha güzellerini al.Ya olay alması değil alsın ama almaya benden daha çok hevesli olması hoşuma gitmiyor. Saçma sapan yagdiracak sonra ben e ben ne alcam şimdi diye kalcam böyle giderse
Olmuyor asla. Rahat ettirmek için herşeyi düşünmüşler bişey diyemem ama düşünülmesi yetmiyor. Onlar bu kadar cirpinirken bişey desem afaroz edilirim heralde evi buraya getiremezsek en az 7-8 ay beraberiz bunun doğumdan sonrası da varHer şeyi geçtim ev ev üstüne olur mu
Her şeyi geçtim daha kaç ay beraber kalacaksınız
Eşimde yalnız kalmamı kabul etmiyor havayolunda çalıştığı için uçuşta benden bihaber oluyor aklı kalıyor o yüzden dönmez. Tek duam evimizi buraya tasiyabilmek
Kendisinin biraz sağlık sorunları var ve bugün aramızda şöyle bi diyalog geçti; Allah korusun ters bişey olursa sana bende kötü olursam ne yapcaz dedi kv. Bende dedim ki anneme giderim başka nolcak. Oda gözümün önünde olmayacan ha oldu canım dedi. Anlatmaya çalıştığım abartı bu işteBenim kayınvalidem de böyleydi, ben net ve keskin tavırlar gösterdim. İstemiyorumsa istemiyorum, hayırsa hayır. Kim kırılır alınır düşünmedim ve şuan çok rahatım. Şimdi tavrınızı belli etmezseniz ipin ucu kaçar, doğumdan sonra daha da üstünüze gelirler. Dur demeyi bilmelisiniz. Ben yerinizde olsam çoktan anneme kaçmıştım bile.
Kendisinin biraz sağlık sorunları var ve bugün aramızda şöyle bi diyalog geçti; Allah korusun ters bişey olursa sana bende kötü olursam ne yapcaz dedi kv. Bende dedim ki anneme giderim başka nolcak. Oda gözümün önünde olmayacan ha oldu canım dedi. Anlatmaya çalıştığım abartı bu işte
Aaah ah tehlikenin zaten farkındayım da çok seviyoruz çok düşkünüz adı altında esir oldum resmenDünyanın binbir türlü hali var. Eşiniz bir kaç ay eve gelemese; yetişkin bir kadın olmanıza rağmen, kayınvalidenizin evinde kalmaya mecbur mu edileceksiniz ? Çocuğunuz doğunca ne olacak ? Onların izni olmadan çocuğunuzla nefes alabilecek misiniz ?
Allah gecinden versin; eşinize bir şey olsa bir ömür eş ailesiyle mi yaşayacaksınız ?Tehlikenin farkına varın, geç olmadan kendi alanınıza ve haklarınıza sahip çıkın.
Çok doğru yanlış başlık secmisimVe bu tip insanlarla en az 1 yıl kalmak
Bence konu başlığı şöyle olmalı
Kv ile beraber yaşamaktan nasıl kurtulabilirim
Aaah ah tehlikenin zaten farkındayım da çok seviyoruz çok düşkünüz adı altında esir oldum resmen
Eh ama yuh artık doğumdan sonra başınıza gelecekleri hayal bile etmek istemiyorum Eşiniz uçuştayken annenizde kalsanız bir başlangıç olur en azından.Kendisinin biraz sağlık sorunları var ve bugün aramızda şöyle bi diyalog geçti; Allah korusun ters bişey olursa sana bende kötü olursam ne yapcaz dedi kv. Bende dedim ki anneme giderim başka nolcak. Oda gözümün önünde olmayacan ha oldu canım dedi. Anlatmaya çalıştığım abartı bu işte
Hevesli olmasına birşey yapamazsınız ki insanların duygularına müdahale edemeyiz biz. Tepkide gösteremezsiniz hevesli olması onun sorunu. Şöyle yapın mesela diyince şunları şunları ben alacağım annesi olarak heveslendim x şu eksiğimizi al sen ona göre bilinçli gidelim tarzında. Ya da dediğimi yapın işte oda takımı alsın 20 bin tutar onu 12 ayda ödese zıbın almaya parası kalmazYa olay alması değil alsın ama almaya benden daha çok hevesli olması hoşuma gitmiyor. Saçma sapan yagdiracak sonra ben e ben ne alcam şimdi diye kalcam böyle giderse
34 yasindayimKaç yaşındasınız ?
Düşük riskin var habire git gel tehlikeli annen gelsin sen gitme diyor arabayla 3 dk yol gitcem ne var onda diyorum olsun diyo ben burda seni besliyorum içim rahat ediyor diyo herşeye itirazEh ama yuh artık doğumdan sonra başınıza gelecekleri hayal bile etmek istemiyorum Eşiniz uçuştayken annenizde kalsanız bir başlangıç olur en azından.
Yok artik, bebegime tek baktim. Ismini babasi bile secemez Kv, hala kim oluyor cocuguma koyacagim isme karar veriyor. Gelir akraba gibi sever gider, cocugum ile ilgili karar alamaz.Sınır cizmelisinİsim konusunda bir krizimiz var bile zaten. Beni bebekken terkeden gorusmedigim babamın adını mübarek olduğuna,uğur getireceğine inanarak 2.isim olarak koymamız gerektiğini söylüyor kv. Oğluna koymak çok istemiş deli gibi pismanmis torununa mutlaka koycakmis asla benim ne hissettigimi düşünmüyor. Babanın adı diye düşünme diyip gecistiriyor