• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek heyecanı

Kıyafetleri şimdi ben kabul ediyorum artık.

Zaten günde 3 defa elbise değiştiriyorum,iyi oluyor çok olması.

Ama bakımına hiç kimseyi karıştırmam.

İstedikleri kadar konuşsunlar asla kendi bildiğimden taviz vermem!

Pahalı birşey isteyin madem taksit yapınca başka birşey alamaz😅
🤣🤣Ya olay alması değil alsın ama almaya benden daha çok hevesli olması hoşuma gitmiyor. Saçma sapan yagdiracak sonra ben e ben ne alcam şimdi diye kalcam böyle giderse

Hem daha yeni geldik o yüzden onay çıkmaz hem de bunu en başta eşim kimse kabul etmez. Dönüyoruz desek kv görümce muhtemelen kahirlarindan ölürler. Defalarca dedim sıkıntım yok kalırım diye asla anlamadılar. Hamile insan yalnız mı kalirmis saçmalama dediler 😒

Bu şartlarda daha huzursuz ve stresli olduğunuzu eşinizle paylaşın. Aynı evin içinde; kendi evliliğiniz zarar görecek. Eşinizle başbaşa, kendi evinizde daha mutlu ve huzurlu olursunuz.

Bu şartlarda daha huzursuz ve stresli olduğunuzu eşinizle paylaşın. Aynı evin içinde; kendi evliliğiniz zarar görecek. Eşinizle başbaşa, kendi evinizde daha mutlu ve huzurlu olursunuz.
Eşimde yalnız kalmamı kabul etmiyor havayolunda çalıştığı için uçuşta benden bihaber oluyor aklı kalıyor o yüzden dönmez. Tek duam evimizi buraya tasiyabilmek

🤣🤣Ya olay alması değil alsın ama almaya benden daha çok hevesli olması hoşuma gitmiyor. Saçma sapan yagdiracak sonra ben e ben ne alcam şimdi diye kalcam böyle giderse
Yooo al kendin de. Hatta çok daha güzellerini al.

Gezmelere giderken kendi aldıklarını giydir,onlara giderken onların aldığını giydir bir iki defa. Gözlerine de sok,onların aldığı tişört,tayt diye. Sonra kendi aldıklarını giydir üzerine alınıyorlar “bunu da mı biz aldık” diye “yooo biz aldık” dersin. Çok eğlenceli oluyor.

bende tam tersi durumlar yasadım etrafımda böyle sarıp sarmalayan bir eş ailesi olmadı kendi ailemde sizinkiler gibi sakin bebek ve siz şanslı oldugunuzu düşünüyorum sevilen heves eden bir aile içinde olması çok güzel fakat dogugunca sizin kurallarınız sizin eğitiminiz ile yol almanız gerek onun içinde doguma kadar sabredin ve söyleyin şimdilik böyle ama dogunca annesi benim unutmayın benim kurallrıma uymanızı bekliyorum diyerek hazırlayın onlarıda

Her şeyi geçtim ev ev üstüne olur mu
Her şeyi geçtim daha kaç ay beraber kalacaksınız
Olmuyor asla. Rahat ettirmek için herşeyi düşünmüşler bişey diyemem ama düşünülmesi yetmiyor. Onlar bu kadar cirpinirken bişey desem afaroz edilirim heralde🙄 evi buraya getiremezsek en az 7-8 ay beraberiz bunun doğumdan sonrası da var

Benim kayınvalidem de böyleydi, ben net ve keskin tavırlar gösterdim. İstemiyorumsa istemiyorum, hayırsa hayır. Kim kırılır alınır düşünmedim ve şuan çok rahatım. Şimdi tavrınızı belli etmezseniz ipin ucu kaçar, doğumdan sonra daha da üstünüze gelirler. Dur demeyi bilmelisiniz. Ben yerinizde olsam çoktan anneme kaçmıştım bile.

Eşimde yalnız kalmamı kabul etmiyor havayolunda çalıştığı için uçuşta benden bihaber oluyor aklı kalıyor o yüzden dönmez. Tek duam evimizi buraya tasiyabilmek

Dünyanın binbir türlü hali var. Eşiniz bir kaç ay eve gelemese; yetişkin bir kadın olmanıza rağmen, kayınvalidenizin evinde kalmaya mecbur mu edileceksiniz ? Çocuğunuz doğunca ne olacak ? Onların izni olmadan çocuğunuzla nefes alabilecek misiniz ?

Allah gecinden versin; eşinize bir şey olsa, bir ömür eş ailesiyle mi yaşayacaksınız ?Tehlikenin farkına varın, geç olmadan kendi alanınıza ve haklarınıza sahip çıkın.

Benim kayınvalidem de böyleydi, ben net ve keskin tavırlar gösterdim. İstemiyorumsa istemiyorum, hayırsa hayır. Kim kırılır alınır düşünmedim ve şuan çok rahatım. Şimdi tavrınızı belli etmezseniz ipin ucu kaçar, doğumdan sonra daha da üstünüze gelirler. Dur demeyi bilmelisiniz. Ben yerinizde olsam çoktan anneme kaçmıştım bile.
Kendisinin biraz sağlık sorunları var ve bugün aramızda şöyle bi diyalog geçti; Allah korusun ters bişey olursa sana bende kötü olursam ne yapcaz dedi kv. Bende dedim ki anneme giderim başka nolcak. Oda gözümün önünde olmayacan ha oldu canım dedi. Anlatmaya çalıştığım abartı bu işte

Kendisinin biraz sağlık sorunları var ve bugün aramızda şöyle bi diyalog geçti; Allah korusun ters bişey olursa sana bende kötü olursam ne yapcaz dedi kv. Bende dedim ki anneme giderim başka nolcak. Oda gözümün önünde olmayacan ha oldu canım dedi. Anlatmaya çalıştığım abartı bu işte

Ve bu tip insanlarla en az 1 yıl kalmak

Bence konu başlığı şöyle olmalı

Kv ile beraber yaşamaktan nasıl kurtulabilirim

Dünyanın binbir türlü hali var. Eşiniz bir kaç ay eve gelemese; yetişkin bir kadın olmanıza rağmen, kayınvalidenizin evinde kalmaya mecbur mu edileceksiniz ? Çocuğunuz doğunca ne olacak ? Onların izni olmadan çocuğunuzla nefes alabilecek misiniz ?

Allah gecinden versin; eşinize bir şey olsa bir ömür eş ailesiyle mi yaşayacaksınız ?Tehlikenin farkına varın, geç olmadan kendi alanınıza ve haklarınıza sahip çıkın.
Aaah ah tehlikenin zaten farkındayım da çok seviyoruz çok düşkünüz adı altında esir oldum resmen

Eh ama yuh artık 🙄 doğumdan sonra başınıza gelecekleri hayal bile etmek istemiyorum ☹️ Eşiniz uçuştayken annenizde kalsanız bir başlangıç olur en azından.

Hevesli olmasına birşey yapamazsınız ki insanların duygularına müdahale edemeyiz biz. Tepkide gösteremezsiniz hevesli olması onun sorunu. Şöyle yapın mesela diyince şunları şunları ben alacağım annesi olarak heveslendim x şu eksiğimizi al sen ona göre bilinçli gidelim tarzında. Ya da dediğimi yapın işte oda takımı alsın 20 bin tutar onu 12 ayda ödese zıbın almaya parası kalmaz🤣🤣

Kaç yaşındasınız ?
34 yasindayim
Eh ama yuh artık 🙄 doğumdan sonra başınıza gelecekleri hayal bile etmek istemiyorum ☹️ Eşiniz uçuştayken annenizde kalsanız bir başlangıç olur en azından.
Düşük riskin var habire git gel tehlikeli annen gelsin sen gitme diyor arabayla 3 dk yol gitcem ne var onda diyorum olsun diyo ben burda seni besliyorum içim rahat ediyor diyo herşeye itiraz

İsim konusunda bir krizimiz var bile zaten. Beni bebekken terkeden gorusmedigim babamın adını mübarek olduğuna,uğur getireceğine inanarak 2.isim olarak koymamız gerektiğini söylüyor kv. Oğluna koymak çok istemiş deli gibi pismanmis torununa mutlaka koycakmis 😤asla benim ne hissettigimi düşünmüyor. Babanın adı diye düşünme diyip gecistiriyor
Yok artik, bebegime tek baktim. Ismini babasi bile secemez 😅 Kv, hala kim oluyor cocuguma koyacagim isme karar veriyor. Gelir akraba gibi sever gider, cocugum ile ilgili karar alamaz.Sınır cizmelisin

Back