- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.511
- 248
- Konu Sahibi tasmeclisi
-
aynen bende. hatta biri yazmis ya bizde arkadaslar uzak akrabalar ceyrek takar diye. benim arkadaslar gormeye bile gelmedi. bebek mevlutune falan cagirdim ona bile gelmediler. benim bildigim bebek icin max ceyrektir. annem babam ayri ayri ceyrek takti diye bile ayy ne akdar cok taktilar diye dusundumBen de ilk defa duydum yarım altın:) zenginler böyle takıyor demek ki.
Ay neden verdiniz ya? Ben sinir oldum burda.Zatwn gittim çektim parayı attım önüne ne yaparsa yapsın. Ben bu kadar hırpalandıktan sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil artıkz
Eşinin düşüncesi daha yerinde. Amca olacak. Küçük bir takı yakışmaz.kızlar eltimin çocuğu oldu geçen ay şimdi bayrama gittiğimizde bebeğin hediyesinide takıcaz ve orda kurbanda yapıcaz, eşim yarım altın takmak istiyor ve bende zaten kurban masrafıyla ağır geleceğini küçük altın takmamızın kesemiz için daha uygun olduğunu söyledim zatwn geçmişte hep onlardan dolayı tartıştığımız için artık tahammül edemiyorum çünkü hep veren taraf benim. Kenarda bi miktar birikmişim var ev alırız filan diye yavaştan biriktiriyorum, ordan biraz çek yarım altını alalım diyor? Şimdi haksız mıyım bilmiyorum ama çok kötü kavga ettik bu kadar tartışmaya ne gerek vardı?
Şunu okuyunca tahmin ettim hissettiklerinizi az çok, evlat sahibi olmayı istemek en doğal hakkınız eşiniz hem bencillik yapıyor hemde kenara attığınız paradan istiyor. Ne âlâ.. çeyrek bile fazla bence araba da almışsıniz zaten. Yarım altın çok abartı. Siz asla para vermeyinAhh kızlar biz 2,5 yıllık evliyiz onlarda 10 ay önce evlendiler ben çocuk hazırlığı yaparken eltim evlendiği gece hamile kaldı, düğünlerinde elimde avucumda ne varsa verdim eşimle yine kavgalar gürültüler durumları yokmuş çocuk nasıl yapıcak ış eşim okumuş kardeşi okuyamamış. Eltim hamile kalındica eşimde nasıl geçinecekler zaten düğünden yeni çıktılar sıkıntısı başladı, yok ben amcayım yok elimden geleni yapıcam filan bu arabida benim çocuk isteğime daha evliliğimiz oturmadı diyip reddetti. O arada hamile kaldım kazayla ve bebeğimin kalbi durdu alındı ama eşim hala bebek sahibi olmak istemiyor. Zate bebek arabası aldı şimdi tutturmuş yarım altın diye, bunun için zaten sallantıda olan evliliğim daha sarpa sarsı. Bende kendime hakim olamıyorum çünkü bebeğimiz olsun istemezken hep o tarafa çalışması beni fesatlığa ve kıskançlığa sürüklüyor.
Kocam kendi yeğenine altınını kendisi alsın. Biriktirdiğim paradan vermezdim çeyrekte almam.
Kesinlikle haklisin kiskanclik degil bu, oldu canm ben calisicam sonra eltimin durumu yok diye birikmisimden ona vericem,bakamayacaklari cocugu yapmasalardi kimse kusura bakmasin ama milletin anasi degilsin babasi degilsin, esinle de ne olacaksa olsun yani boyle bir konu yuzunden evliligi gozden cikariyorsa esin zaten olmamis demektir,nasil.sinjr oldum yaEvlendiğimde kimseden bi yardım görmedim ama onlar evlenirken elimde avucumda ne varsa verdim, ben çalışıyorum eltim hem evde oturuyor hemde hemen çocuk yaptı, durumu olmayan insan önce kendini garanti altına alırsı. Tahammülüm yokki artık eşim çöp verse gözüme batıyor.
Bence kadin hakli siz yanlis dusunuyorsunz, cocuk mevzusu bir kenara calismak kolay mi ya zaten dugunlerinde yapmislar araba da almislar onuny kesmezse bunu sonu gelmez, oldu canm kadin calissin biriktrsin eltisi evde otursun sonra durumlari yok diye birikmisten verilsin millet de enayi zatenİşte olay burada bitiyor sizin istediğiniz halde olmaması ve eşinizinde istememesi ama onun ilk geceden hamile kalmasını sindirememişsiniz..Konu altın falan değil amca olarak aldığı bebek arabası da gözünüze batmış.şimdi yarım altın fazla diyorsunuz ama kıskanıyorsunuz gözünüze batıyor eşiniz kendisi açısından hazır hissetmiyor olabilir.Bende tedavi gördüm kaç kere tüp yaptırdım ama kardeşimin karısı hemen hamile kaldı herşeylerini seve seve yaptım.
Yarım altın nedir ya kendi çocuğuna taksın yarım altını. Saçmalamış çeyrek neye yetmiyormuş? Kim kime yarım altın takıyor bu zamanda?kızlar eltimin çocuğu oldu geçen ay şimdi bayrama gittiğimizde bebeğin hediyesinide takıcaz ve orda kurbanda yapıcaz, eşim yarım altın takmak istiyor ve bende zaten kurban masrafıyla ağır geleceğini küçük altın takmamızın kesemiz için daha uygun olduğunu söyledim zatwn geçmişte hep onlardan dolayı tartıştığımız için artık tahammül edemiyorum çünkü hep veren taraf benim. Kenarda bi miktar birikmişim var ev alırız filan diye yavaştan biriktiriyorum, ordan biraz çek yarım altını alalım diyor? Şimdi haksız mıyım bilmiyorum ama çok kötü kavga ettik bu kadar tartışmaya ne gerek vardı?
Hakedene elimden gelenin en iyisini yaparım. Haketmeyene olması gerektiği kadar. Üzmeyin kendinizi hoşlanmadığınız insanlar içinkızlar eltimin çocuğu oldu geçen ay şimdi bayrama gittiğimizde bebeğin hediyesinide takıcaz ve orda kurbanda yapıcaz, eşim yarım altın takmak istiyor ve bende zaten kurban masrafıyla ağır geleceğini küçük altın takmamızın kesemiz için daha uygun olduğunu söyledim zatwn geçmişte hep onlardan dolayı tartıştığımız için artık tahammül edemiyorum çünkü hep veren taraf benim. Kenarda bi miktar birikmişim var ev alırız filan diye yavaştan biriktiriyorum, ordan biraz çek yarım altını alalım diyor? Şimdi haksız mıyım bilmiyorum ama çok kötü kavga ettik bu kadar tartışmaya ne gerek vardı?
Kesinlikle çok haklisin...bizimmdurum müsaut degil diye çocuk yapmayacak ama geo başkasinin çocuğuna çalişacak..oldu..başka..Ahh kızlar biz 2,5 yıllık evliyiz onlarda 10 ay önce evlendiler ben çocuk hazırlığı yaparken eltim evlendiği gece hamile kaldı, düğünlerinde elimde avucumda ne varsa verdim eşimle yine kavgalar gürültüler durumları yokmuş çocuk nasıl yapıcak ış eşim okumuş kardeşi okuyamamış. Eltim hamile kalındica eşimde nasıl geçinecekler zaten düğünden yeni çıktılar sıkıntısı başladı, yok ben amcayım yok elimden geleni yapıcam filan bu arabida benim çocuk isteğime daha evliliğimiz oturmadı diyip reddetti. O arada hamile kaldım kazayla ve bebeğimin kalbi durdu alındı ama eşim hala bebek sahibi olmak istemiyor. Zate bebek arabası aldı şimdi tutturmuş yarım altın diye, bunun için zaten sallantıda olan evliliğim daha sarpa sarsı. Bende kendime hakim olamıyorum çünkü bebeğimiz olsun istemezken hep o tarafa çalışması beni fesatlığa ve kıskançlığa sürüklüyor.
Çok haklisin valla bence resti çek..ya kendi yuvana sahip çıkarsın ya da başkalarininkine bekçilik yaparsin diye..Evlendiğimde kimseden bi yardım görmedim ama onlar evlenirken elimde avucumda ne varsa verdim, ben çalışıyorum eltim hem evde oturuyor hemde hemen çocuk yaptı, durumu olmayan insan önce kendini garanti altına alırsı. Tahammülüm yokki artık eşim çöp verse gözüme batıyor.
Seni yolunacak kaz görmüş bubadam bu ne ya..bunlari hepsini senin çalişmana güvenerek yapiyor bu devirde harcamalarinız ne demek..İşte nişanlandıklarından beri, kardeşim evlenicek yardım edelim(8000 tl), evlerine eşya alalım(2000 tl), altınını alalım(4000 tl), çocuk oldu nasıl geçinecekler bebek arabası (1000 tl) yarım altın(800 tl) 10 ay içinde iliğim kğim kurudı eltim öyle sinsiki eminim 6 aya kalmaz 2. Çocuğu yapacak. Ben evlenirken geceleri in gibi yerde nöbet tuttum ve boş vaktimde elimde işimi yaptım sattımda öyle kurdum evimi, insanın zoruna gidiyor.
Ay bu ne ya..yolarım o eltiyi ya ne demek kocamla böyle içli dışlı olmak..Ev alalım diyorum, istemiyorum diyor, çocuk yapalım istemiyorum. Birikim yapayım diyoeum ona göz dikiyor, napıcağını şaşırdım. Eltimi bi kaşık suda boğasım geliyor. Bu kadar sinsi bi kadın görmedi eşime aürekli mesaj atıyor amcası banyo yaptık amcası sana sevgiler sürekli video foto. Neden çünkü bebeği unutturmamak lazım, sponsor lazım. İyi niyet sezmiyorum hiç eşimde saf kendini bişey sanıp gaza geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?