- 23 Temmuz 2018
- 311
- 291
- 23
- Konu Sahibi tasmeclisi
-
Bu anlamayan kuş beyinli bir eşim var canım anlatamıyorum almıyo beyni. Ben 30 yaşındayım eltim 23. Ben ne acele ediyorum çocuğa eltimin varken dimi amaKardeşimin sen haklisin kimse kusura bakmasin eger ki durumları yoksa korunsalarmis ne demek amcası yardim eder.siz kendi yaginizfa kavruluyorsunuz size birsey yok veren taraf siz..bende benzer şeyler yasadim sonuna kadar haklisin ceyrek altin cok bile gercekten
Zatwn gittim çektim parayı attım önüne ne yaparsa yapsın. Ben bu kadar hırpalandıktan sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil artıkz
Kimsenin kimsenin hayatında bu kadar yer etmesine gerek yok. Bu sorunu cozun en kısa zamanda. Bı şekilde. Her nasılsa. Gerçekten yorucu ve gereksiz. Sizin enerjinizi ve potansiyelinizi çalıyor bu insanlar. Bir daha elti konusu acmamaniz dileğiyle.Öyle güzel tarif ettinizki, evliliğimin üzerinde gölge ve kambur gibiler. Sürekli onlar yüzünden kavga etmekten bıktım ben zaten elimden gelenin fazlasını yaptım ama eşim beni biblo gibi kenara koyup onları ön plana alması beni onlara karşı düşman etti. Aslında evimdekine düşmanım bana bunları yaşatan o aslında ama işte insanın kalbi kabullenmiyor hatayı başka yerde arıyoraunuz.
Bugün eşime enayi diye bağırdım. O bunu duyunca dahada delirdi ama enayi işte. Altınlarımı sattı bırsaya yatırdı onlarda battı gitti her taraftan zarar. İçim şişti boğazımda düğümler
Onun kardeşine yapılan benimkinde yapılacak sonuçta . Birde şöyle birşey var konu sahibinin eşi bebek istemiyor ama konu sahibi çok istiyor geçen burada konuşuldu diye hatırlıyorum inş yanlış değildir hafızam. Yapmasa kıskandı olacak ilk başta evlenirken filan yapılanlar fazla olmuş şuandaki yarım altın takması değilbende oyle yapardım
akraba olmak kolay degıl ıste bırıyle evlenıyorsun tum aılesıyle evlenıyorsun dengeyı bır sekılde saglamak gerekıyor
ve boyle seyler ıcın kocamla asla aramı bozduguma degmez dıye dusunuyorum okadar anlam önem yuklemem meseleye eltı yanı altı ustu elti :)))
bırde bunun ıcın esle tartısınca es eltıyı kıskandıgımızı falan sanır dusunsenıze altı ustu eltı olan eltıyı kıskanmıs durumuna dusmek bence bu daha fecı ...
Kendimi garip hissettim yorumları okuyunca, nasıl bir çevrede yaşıyorum dedim. Kayınvalidem, kaynım, görümcem iki çocuğuma da çeyrek altın taktılar. Babam da çocuklara çeyrek altın taktı baba altın şık bir set aldı.
Çevremde hiç bu yakınlıkta birinin çocuğa yarım altın yapanını görmedim. Yarım altın takılmalı mutlaka sözlerini daha önce okusaydım bunalıma girerdim sanırım
Konu sahibine gelince, zaten her şey fazla fazla yapılmış ve anladığım ömür boyu da böyle olacak. Allah kolaylık versin, bir yol göstersin ihşallah.
Eşinin afedersin ama bi kazik yemesi lazim anlamasi için. Bu arada bebek Arabası da almissiniz o altina da gerek yok valla.Allah im eşine akil versin sizin de yuvanizda mutluluk huzut ve bebek nasip etsinBu anlamayan kuş beyinli bir eşim var canım anlatamıyorum almıyo beyni. Ben 30 yaşındayım eltim 23. Ben ne acele ediyorum çocuğa eltimin varken dimi ama
aynen katılıyorumOnun kardeşine yapılan benimkinde yapılacak sonuçta . Birde şöyle birşey var konu sahibinin eşi bebek istemiyor ama konu sahibi çok istiyor geçen burada konuşuldu diye hatırlıyorum inş yanlış değildir hafızam. Yapmasa kıskandı olacak ilk başta evlenirken filan yapılanlar fazla olmuş şuandaki yarım altın takması değil
Öyle güzel tarif ettinizki, evliliğimin üzerinde gölge ve kambur gibiler. Sürekli onlar yüzünden kavga etmekten bıktım ben zaten elimden gelenin fazlasını yaptım ama eşim beni biblo gibi kenara koyup onları ön plana alması beni onlara karşı düşman etti. Aslında evimdekine düşmanım bana bunları yaşatan o aslında ama işte insanın kalbi kabullenmiyor hatayı başka yerde arıyoraunuz.
karsisinda yenilmeyin. istemediginiz seyi sizin araciliginiz ile yapmasina izin vermeyin. elinizi kolunuzu kurtaramazsiniz. daha neler cikar nelerZatwn gittim çektim parayı attım önüne ne yaparsa yapsın. Ben bu kadar hırpalandıktan sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil artıkz
Esinizde sacmalamasin araba almis ceyrek taksin yeter.ayy boyle kocalarla hayat cok zor.esinize diyin istiyosan onlari nufusumuza da alalim tam olsun.madem parasi yok neye guvenip evlendi.Hem onlar yüzünden kavga ediyorum biriktirdiğim üç kurulu düğünüydü çocuğuydu arabasıydı veriyorum, hemde bu sebepten sen asabisin çocuk sahibi olmaya hazır değilsin diyen bi eşim var.bu arada aylardır ne acelen var diyen adam bugün hazır değilsin Asabisin dedi. Kendimi enayi gibi hissediyorum onlar hayatlarına bakarken biz onlar yüzünden birbirimizi yiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?