Bebek hediyesi

Bu anlamayan kuş beyinli bir eşim var canım anlatamıyorum almıyo beyni. Ben 30 yaşındayım eltim 23. Ben ne acele ediyorum çocuğa eltimin varken dimi ama

Tamamen eşin saçmalıyor . Ne demek sen anne olmaya hazır değilsin asabisin ? Eğer madden az çok çocuğa yete bilecek durumda isen piskolojin normal ise ki yazdıklarından normal olduğun anlaşılıyor Tabi ki kısa zamanda Anne ol Eşin senin bu hakkını elinden alamaz Netice itibari ile evlenme nedenlerimizin biriside üremek Senin anne olma hakkını elinden alamaz kimse .Burada eşini haklı gören arkadaşlar inan senin durumunda olmuş olsaydı otralığı ayağa kaldırırdı çeyrek bile takma zaten arabasını almışsın en kötü araba 1000 lira. eşinin kardeşi ve yengesi sizden küçük olmalarına rağmen çocuk sahibi olmak için hazırlar ama sen değilmişsin vallahi aynısını kocam dese olacakları hayal edemiyorum illa bişey alacaksa çeyreğini alsın gitsin hiççççç fikir değiştirip yumuşama sana çok BÜYÜK SAYGISIZLIK yapılıyor

Zatwn gittim çektim parayı attım önüne ne yaparsa yapsın. Ben bu kadar hırpalandıktan sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil artıkz

İnan her ailede iyi niyeti sömüren birileri
bulunuyor parayı verdin madem bak hayatım bu sondu de biraz daha sakinleşince bebek büyüdükçe vay dişi çıktı vay d.g var bu uzar gider benim eşimde böyleydi ben direk gözüyle görene kadar kullanıldığını sabrettim şimdi hak veriyor..
Yinede bebişin suçu yok tabi Allah ona uzun ömürler sana ve eşinede huzurlu yuvanda bir bebek nasip etsin

Kimsenin kimsenin hayatında bu kadar yer etmesine gerek yok. Bu sorunu cozun en kısa zamanda. Bı şekilde. Her nasılsa. Gerçekten yorucu ve gereksiz. Sizin enerjinizi ve potansiyelinizi çalıyor bu insanlar. Bir daha elti konusu acmamaniz dileğiyle.

Kusura bakma ama enayi sen olmuşsun. Eşini cüzdan gibi gören adamlardan senin kocanda. İşi bıraksan nasıl tepki verir sana. Adamı bir yokla derim, sonra kararını ver. Kimse için bu kadar strese girmeye değmez.

Onun kardeşine yapılan benimkinde yapılacak sonuçta . Birde şöyle birşey var konu sahibinin eşi bebek istemiyor ama konu sahibi çok istiyor geçen burada konuşuldu diye hatırlıyorum inş yanlış değildir hafızam. Yapmasa kıskandı olacak ilk başta evlenirken filan yapılanlar fazla olmuş şuandaki yarım altın takması değil

Ben de ilk defa duydum yarım altın:) zenginler böyle takıyor demek ki.

Bu anlamayan kuş beyinli bir eşim var canım anlatamıyorum almıyo beyni. Ben 30 yaşındayım eltim 23. Ben ne acele ediyorum çocuğa eltimin varken dimi ama
Eşinin afedersin ama bi kazik yemesi lazim anlamasi için. Bu arada bebek Arabası da almissiniz o altina da gerek yok valla.Allah im eşine akil versin sizin de yuvanizda mutluluk huzut ve bebek nasip etsin

aynen katılıyorum

Görümcem de Doğum yapacak, bizim de ev kredisi kurbandı tatildi derken epey açıldık, ama eşim kardeşine baya iyi bir şey takmak istiyor, en az 20 gramlık bilezik falan diyor. Kardeşidir bir şey diyemem, bana kalsa bir tam altın iyiydi ama kendimde bu konuda söz hakkı bulmuyorum, bende aileme bir şey yapmak istediğimde eşim karışmaz, o yüzden bence bu konuda eşinizle tartışmayın, fazladan 350 tl daha sizi ne batırır ne çıkarır. Ayrıca bugün bana yarın sana demişler

Bi de kendi cebinde ki parayla alamıyor aenin köşendekinden istiyor ksuura bakmasın kıçına güvenmiyorsa elinden geldiğini takacak hiç zorlama kendini haklısın sen

Aramayın başka yerde. Kardeşinin durumu düzelse bile eşiniz kahramanlık yapacak başka birini bulur. Huyu bu. Bu adamın huyunu değiştiremezseniz yaşadıklarınız değişmez. Elti gider amca kızı gelir. Sorun burnunuzun ucunda.onunla ilgili ne yapmak istediğiniZe karar verin.

boyleleri adam olmaz anca omurden yer. cocuk olunca hepten sinirlerin bozulur. sen cocugunu birakip ise gidersin. o sizin rızkınızi onlara dagitir..eltin evde coluguyla cocugyla gamsizca yasarken sen sinir harbi yasarsin ha bire. sinir oluyorum hem çalışmayıp hem yardim bekleyenlere. bahane de cocuk. biz 3,5 aylikken birakirken cocuk olmuyor sanki. yada hamileyken biz calisirken calisiliyor. yapabiliyorsan ayril cocuk varken hersey cok daha zoruna gidecek. olan cocuguna olacak. calisana ekmek cok..evden is yapabilir igne oyasi falan yapabilir. benim de cok dar zamanlarim oldu babamdan bile almaya çekindim. hamileykem hem calistim hem is sonrasi ozel derse gittim. masraflarımı çıkardım. annemlee besigimi almak istedi aldirmadim kendim aldim. bizde mesela annem bir ceyrek babam bir ceyrek abim bir ceyrek takti. hic bebege yarim takildigini duymadim ben benim cevremde.

Bence çeyrek biraz az gelir. Yarım daha iyi. Sonuçta eşinizin yeğenine takacaksınız. İleride sizin de çocuğunuz olduğunda onlar da size sizin taktığınızın aynısını takacaktır büyük ihtimalle. Yani bir kaybınız olmaz. Ben olsam karışmazdım.

birde eger evliligi devam ettirecekseniz bu tip hesabini bilmeyen adamlar icin kesinlikle hesaplari ayirmak gerekiyor. asla maasinizi vermeyin eve de harcamayin. madem gelenek gorenek biliyor. madem kardesine bakmasi gerektigini biliyor karisina bakmasi gerektigininde bilsin. evini gecindirdikten sonra kalanini ne yapiyorsa yapsın. yarim takmak istiyorsa da ek is yapsin taksin.

Soyle konulari görünce,icimden diyorum ki,iyiki eltim yok. Olsa döverdim. Hic cekinmem cok vukuatim var. Sonrada köşemde cekirdek citlerdim adimda yaman a cirkef e nelere çıkardı umrumda olmazdı. Neyseki eltim yok. Döverdim evet. Bildiginiz dövmek yumruk tekme tokat

Nasıl dayaniyorsunuz boyle krizlere anlamiyorum esinle kavga etmen normal taviz verme bence suratini da as gerekirse esinide ye

Ne demek asabisin hazir degilsin cocuga. O akli sıra seni mi deniyor. Cocugunuz olmus olsa sana lütufta mi bulunmus olcak ben seni anne ettim mi dicek. Bence esiniz cok yanlis konuşuyor nasil dayaniyorsunuz muhtemelen cevap veriyorsunuzdur da baya saglam sinirleriniz varmis tebrik ettim gercekten. Benim esim ben biraz dağınık ve pasakli sayılırım onlara laf ettiginde bile cok daha iyisini biliyorsan sen yap

Evin hanimi sensin zaten gibi laflar sokuyorum

Ev hanimi baksanaaaaaaa diye ukalaca cevaplar veriyorum simsiyah oluyor

Sunu bilir sunu konusurum. Beni kimse ezemez. Ben ne dersem o olur. Eger benim dedigim olmazsa sıkıntı çıkar kaşınırım hastanelik olurum atesim yükselir. Galiba ben daha toyum illaki olgunlasirim.

Zatwn gittim çektim parayı attım önüne ne yaparsa yapsın. Ben bu kadar hırpalandıktan sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil artıkz
karsisinda yenilmeyin. istemediginiz seyi sizin araciliginiz ile yapmasina izin vermeyin. elinizi kolunuzu kurtaramazsiniz. daha neler cikar neler

Esinizde sacmalamasin araba almis ceyrek taksin yeter.ayy boyle kocalarla hayat cok zor.esinize diyin istiyosan onlari nufusumuza da alalim tam olsun.madem parasi yok neye guvenip evlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…