Bebek hediyesi

Eşime çeyrek tak dedim ben ben dedi atın fiyatları bu haldeyken takmam gram götürcwm dedi kendi abisi için

çeyrek takın, zaten yeğeniniz olacak, arada hediyeler de alınır.
ilk doğumgününde, ilk okula başladığında falan amcası olarak eli dolu gider ziyaretine.
şimdi keseyi zorlamaya gerek yok.

ekleme: hediye verilmiş bile, geçmiş olsun, üzmeyin bu kadar kendinizi.

Bence birikmisinixi alıp bir süre evi terk edin,dayanilacak çile değil.emin olun eşiniz tıpış tıpış gelicek,gelmrsede kendi bilir.ama inanın ben olsaydım katliam çıkardı herhalde.

Konu sahibi tum yorumları okudum. Kendimi gördüm sende.
Ben yeni boşandım. Boşanma sebebi baska ları olunca bir sure birlikte yasadık belki hallederiz ufak bebeğimiz var diye. Ama malesef katlanamadım.
Tamamen hayatımdan çıkardım eşimi de ailesinide öyle kurtuldum. Bütçemde ve eve giren parada değişiklik olmadı hatta artırdım. Düşün yani.
Lütfen sende baskalarının konforu için çalışma. Önüne bak. Bebekte yokmuş. Daha kolay olur. Bizimki boşandığımızda 9aylıktı.

ya Allah askina yapmayin ne demek bosan! iki kurus para icin? konu sahibi su an ofkeli oyle konusuyor siz de iyice destekliyorsunuz? ayip bunu soyleyen hanimlar gercekten ayip...
kimbilir sizler neler yasiyorsunuz neden baskasinin kucuk bi konusunu gorunce hemen bosan? bu kadarcik seyden yuva yikilir mi

bence su an senin sorun ettigin sey dusuk yapmis olman ve tekrar bebek yapmaya esinin yanasmamasi.. evet o bebegi sevebilir ama sadece sever.. onun butun sorumlulugunu hayati boyunca almak urkutuyor olabilir. sen hala o yasadigim durumun etkisindesin ondan benve butun sitemin para pul bu kadar buyutulecek konular olamas bence... bosanacak kadar en azindan....????

Ben de ki degerlerine bagli. Normal sartlarda kardes çocuğuna bizde ceyrek az gelir. Genelde abla abi varsa künye alinir bebege. Ama haketmeyen adama çeyrek bile fazla. Tabi maddiyatya onemli

Eltine, kaynına onlar hareketlerine inanılmaz sinir oldum. Başkaları için eşinden yuvandan vazgeçme ama eşini uyandır bir şekilde.

Tamam kardeş evet yeğen ama birincisi siz bebek planı içindeyken onun hamile kalması sizi yıpratmış ki haklısınız insanız böyle hissetmeniz normal. Ama yok düğün yok bebek sürekli abiden tırtıklanması iğrenç bir şey.

Bakın desteklenir yardım edilir ama hep sizden gitmiş ve artık çıldırma noktasına gelmişsiniz haklısınız.

Bence ezin aşağılayın ciddiyim. Madem çocuğa bakmaya güçleri yok neden ilk gece yaptılar. Totolarını siz toplamak zorunda mısınız?? Eltinize saydırın ams tatlı tatlı. Kaynınıza saydırın. İçiniz soğur.

O kadar hırslandım ki şu an ve üzüldüm size anlatamam.

Her yerde anlatın bu yazdıklarınızı. Onu aldık bunu aldık beş kuruşları yok asalak gibi bizim üstümüzden geçiniyorlar. Her şeyi saydırın. Hayır elbette yapılır ama resmen psikolojik olarak sizi yormuşlar. Boşanmayın ama eşinize kendisini düzeltmesini söyleyip soğuk durun. Hediyeler için asla destek olmayın. Almak istediğini eşiniz aldın siz sağda solda lafını edin.

Ayrıca bende ilk okuduğumda çeyrek ne kardeş çocuğuna ne kadar ayıp demiştim. Ama olayın iç yüzü farklıymış.

Bence de boşanmamalısın, herkes o kadar kolay boşanmayı öneriyor ki şaşırıyorum. Çok vermesi konusunda haklısın Gerekirse bütçeni ayır, ben buna izin vermeyeceğim de. İlerde ev araba kendi üstüne alırsın. Bebek konusunda da mutlaka bir gün isteyecektir. Şahsen eşim bana eğer hemen bebek istemiyorsan ben boşanıp gidip başkasından yapayım, yoluma bakayım dese ben de o eşten emin olup hemen bebek yapamam. Eşin de bu konuda haklı. Bence önce aranızı düzeltin huzuru bulun, baktınız ki iş yürüyor, bebeği o zaman düşünün. Eşiniz istemedikçe sizde hırs artmış. Bir de kayınvalide ne dedi onu merak ettim?

Haddim olmayarak söylüyorum Eşinizin size saygısı kalmamış zerre umurssmiyor adam ya.kaynananiz ne dedi sizin soyledimlerinize

Şok üstüne şok yaşıyorum biz kesemizi zorlarken kayınpederim para istiyorki yaptığı işi bitirmek için ve iş biterse 20 bin lira alıcakmış üstüne kredi çekip kaynıma araba alacakmış. Düşünün yani benim eşim kendini zengin gösterdiği için maşallah hepsi bizi sömürme derdinde bende bizde nerde para olucak kurbandı altındı yol benzin mazot bu ay mahvolduk dedim. Eşimde bizde şu an para yok borç bulabilirim anca dedi. Eşimin o an “taşmeclisinde” para var ordan veririz diceğini sandım. Neyseki o kadar gerizekalı değilmiş. Bu arada yine bi kavga ettik çünkü onlar eziği oynayıp benden gittikçe herkes onlara çalışıyor. Kimse bana zerre yardım etmedi maşallah kardeşine gelince sende dahil limitleri zorlama derdindesiniz ben o kadar çalıştıkça kıymet bilen yok eltim gibi evde oturup koca parası yemek lazım dedim. Bundan sonra benim maaşıma asla dokunma ne yapıyosan kendin yap ben enayi değilim, banada eşşek gibi bakıcaksın ddim.
Ayrıca bende ilk okuduğumda çeyrek ne kardeş çocuğuna ne kadar ayıp demiştim. Ama olayın iç yüzü farklıymış.
Ben de ki degerlerine bagli. Normal sartlarda kardes çocuğuna bizde ceyrek az gelir. Genelde abla abi varsa künye alinir bebege. Ama haketmeyen adama çeyrek bile fazla. Tabi maddiyatya onemli
Bence birikmisinixi alıp bir süre evi terk edin,dayanilacak çile değil.emin olun eşiniz tıpış tıpış gelicek,gelmrsede kendi bilir.ama inanın ben olsaydım katliam çıkardı herhalde.

Desteğin için teşekkürler canım

Milletin agiz kokusuna tahammul edip uc kurus biriktirdigimi de tutup,sorumsuzca bebek yapan insanlara yediremem de. Bir cocuk dunyaya getiriyorlarsa sorumlulugu benim ustume degil de. Ben de kendi cocugumu istiyorum, birikimimi ona harcayacagim de. Ay acayip sinirlendim

Bi altın icin çok kötü kavga etmeye değer mı sence ? Kardeş çocuğu sonuçta bencede cek para tak yarım altın bunun ıcın değmez kocanla problem yaşamaya

Neden böyle düşünüyorsun kiii olayın iç yüzü farklı dahi olsa yarım altın bir çocuğa çok fazla bence bu çocuk evlenecek yok sünneti olacak herkesin evi barkı var abartmamak mı bu işleri acep

Bi altın icin çok kötü kavga etmeye değer mı sence ? Kardeş çocuğu sonuçta bencede cek para tak yarım altın bunun ıcın değmez kocanla problem yaşamaya

Ben konu sahibini korumak için söylemiyorum tabiki ama yarım altını da Bi zahmet babaneler dedeler taksın abi kardeş abla takmak zorunda değil bence ya çünkü bu çocuk evlenirken sünnetinde oyun da boyunda zaten sen başı çekiyor olacaksın yeni doğmuş bebeğe annesi babası yesin diye yarım altın takmak bana akıllıca gelmiyor onun yerine evlenirken takarım işine yarar çocuğa faydası olur

Çok ilginç. Bu adamın evlenmeye parası yokmuş yardımlarla evlenmiş. Çocuk bakmaya parası yok araba derdindeler. Dede araba alacağına çoçuğun masraflarını karşılasın.

Bana öyle geliyor ki bunlar ailece seni yolma derdindeler, eşin dahil. Önce ki kavganızdan dolayı eşin öyle konuşmuş olabilir mi. Senin anlattıklarına bakarak eşin bana hiç güven vermiyor. Neyse ki resti çekmişsin eşinin gerçek yüzü bundan sonra belli olur. Umarım ben yanılıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…