- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi tasmeclisi
-
Kalbimde siz gibi söylüyor, iyi niyetim kalmadı.Uyuz oldum
Buna çeyrek bile fazla aslında da neyse
Çok haklısın , her yazdığında ,istemediğin şeyi de yapmaAhh kızlar biz 2,5 yıllık evliyiz onlarda 10 ay önce evlendiler ben çocuk hazırlığı yaparken eltim evlendiği gece hamile kaldı, düğünlerinde elimde avucumda ne varsa verdim eşimle yine kavgalar gürültüler durumları yokmuş çocuk nasıl yapıcak ış eşim okumuş kardeşi okuyamamış. Eltim hamile kalındica eşimde nasıl geçinecekler zaten düğünden yeni çıktılar sıkıntısı başladı, yok ben amcayım yok elimden geleni yapıcam filan bu arabida benim çocuk isteğime daha evliliğimiz oturmadı diyip reddetti. O arada hamile kaldım kazayla ve bebeğimin kalbi durdu alındı ama eşim hala bebek sahibi olmak istemiyor. Zate bebek arabası aldı şimdi tutturmuş yarım altın diye, bunun için zaten sallantıda olan evliliğim daha sarpa sarsı. Bende kendime hakim olamıyorum çünkü bebeğimiz olsun istemezken hep o tarafa çalışması beni fesatlığa ve kıskançlığa sürüklüyor.
başkaları için yuva mı yıkılır, yıkılırmış demekki. Aklıma hiç gelmezdi böyle şeyler yaşayacağımxÇok haklısın , her yazdığında ,istemediğin şeyi de yapma
Bende aslında senle aynı fikirdeyim ama düğünde de ciddi para harcamışlar onu da gördüm . Ama yapardım biliyor musun yarımı takar daha sonra hediye filan almayı bırakırdım .okudum hepsını ben yınede yarım altın takılmalı derım
cunku bende yaptım bebek bohcası ustune de yarım taktım cunku eltıme degıl o yegenım ıcın
bır yenge amca olarak ustumuze dusen bu dıye
mevzuya eltı dıye bakıyor aslında oyuzden sıkıntı yasıyor yok ılk geceden hamıle kalmıs falan bunlar gereksız cırkın deteylar . aralarındakı sorunu cocuklara yansıtmamak gerek
eltımı gram sevmem ama cocugu ıcın ölürüm cunku yegenımız o
ınan benım ıcın bunların onemı yok herkes kendıne yakısanı yapar ben yegenım ıcın yapıyorum allah bılıyor o bana yeterlıNeden taktınız, kısasa kısas dinimizde bile var. Ben olsaydım takmazdım, gitmezdim. Böyle insanlar sizin yaptığınız inceliği anlayıp utanmazlar, bak ben onlara gitmedim ama onlar geldi modunda girerler.
bende oyle yapardımBende aslında senle aynı fikirdeyim ama düğünde de ciddi para harcamışlar onu da gördüm . Ama yapardım biliyor musun yarımı takar daha sonra hediye filan almayı bırakırdım .
Maalesef yıkılıyor , biz de sürekli o direklerdeyiz, benimkinin kardeşi gil hem hadsiz heömsaygısız hem işsiz güçsüz , hem de ikinciyi yaptılar, benim eşim de AMCA !!!başkaları için yuva mı yıkılır, yıkılırmış demekki. Aklıma hiç gelmezdi böyle şeyler yaşayacağımx
Bugün eşime enayi diye bağırdım. O bunu duyunca dahada delirdi ama enayi işte. Altınlarımı sattı bırsaya yatırdı onlarda battı gitti her taraftan zarar. İçim şişti boğazımda düğümlerMaalesef yıkılıyor , biz de sürekli o direklerdeyiz, benimkinin kardeşi gil hem hadsiz heömsaygısız hem işsiz güçsüz , hem de ikinciyi yaptılar, benim eşim de AMCA !!!
Öyle güzel tarif ettinizki, evliliğimin üzerinde gölge ve kambur gibiler. Sürekli onlar yüzünden kavga etmekten bıktım ben zaten elimden gelenin fazlasını yaptım ama eşim beni biblo gibi kenara koyup onları ön plana alması beni onlara karşı düşman etti. Aslında evimdekine düşmanım bana bunları yaşatan o aslında ama işte insanın kalbi kabullenmiyor hatayı başka yerde arıyoraunuz.Sizi eski konunuzdan hatırladım. Ama sizin sorununuz yarım altın değil. Sizin sorununuz onlara karşı beslediğiniz negatif duygular. Sizin sürekli elti konusu açmanız bile zihninizde ne kadar yer ettiklerini gösterir. Ben size düşünce detoksu öneriyorum. En azından kafanizdan onları çıkarın yoksa daha sizi çok yoracak bu meseleler. İşe kendinizi onlarla kıyaslamak tan vaz geçerek başlayın. İnanın çeyrekte takmaniz sizin içiniz sogumiycak. Onlara karsi ölü gibi olmayı ve kendi hayatınıza odaklanmanizi şiddetle tavsiye ediyorum
Çeyrek yeter.Bizim bebeğe gram taktı kaynım.kızlar eltimin çocuğu oldu geçen ay şimdi bayrama gittiğimizde bebeğin hediyesinide takıcaz ve orda kurbanda yapıcaz, eşim yarım altın takmak istiyor ve bende zaten kurban masrafıyla ağır geleceğini küçük altın takmamızın kesemiz için daha uygun olduğunu söyledim zatwn geçmişte hep onlardan dolayı tartıştığımız için artık tahammül edemiyorum çünkü hep veren taraf benim. Kenarda bi miktar birikmişim var ev alırız filan diye yavaştan biriktiriyorum, ordan biraz çek yarım altını alalım diyor? Şimdi haksız mıyım bilmiyorum ama çok kötü kavga ettik bu kadar tartışmaya ne gerek vardı?
Zatwn gittim çektim parayı attım önüne ne yaparsa yapsın. Ben bu kadar hırpalandıktan sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil artıkzBaya karışık bir mevzu ben sizi haklı buluyorum onu ilk başta yazayım.
Eğer sıraladığın nedenler olmasaydı yarım altın yakışır derdim de ben eşinden çok o eltiye gıcık oldum inada binmesin son bir kez daha dediği olsun yarım tak gitsineşinle aranı bozup o sinsiyi sevindirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?