• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan hediyesi

ikicocukannesiyim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
219
-55
13
30
iyi akşamlar kızlar ramazanda arkadaşlarla iftarda bulusacagiz ufak bi hediye almak istiyorum herkese Ramazan hediyesi olarak ? Sizce ne alabilirim çok samimiyetim yok eşlerimiz araciligiyla tanışıyoruz ufak bi jest yapmak istiyorum

Ramazan hediyesiyse seccade tesbih gibi şeyler olabilir kapalilarsa başörtü felanda olabilir.o olmazsa sus eşyası gibi bir şey Yada kahve takımı olabilir 2 li veya 6 li durumunuza gore

Son düzenleme:
bana da gereksiz geldi
hic samimiyetin olmayan esinin arkadaslarina ne alacaksin ki?
böyle gereksiz jestler beni gerer çünkü ister istemez benim de benzer bir sey yapmam gerekir. bu yuzden dogumgunumü hatirlayip cicek gonderen az samimi oldugum insanlara bile sevinemiyorum çünkü hatırlayıp benzer bir seye masraf yapmam gerektiği icin😅😅

*yakın oldugum kisilerle sebepli sebepsiz abartilmadan hediyelesmeyi - suprizler yapmayı/ yapilmasini cok severim. beni geren az samimi olduklarımdan gelenler

bana da gereksiz geldi
hic samimiyetin olmayan esinin arkadaslarina ne alacaksin ki?
böyle gereksiz jestler beni gerer çünkü ister istemez benim de benzer bir sey yapmam gerekir. bu yuzden dogumgunumü hatirlayip cicek gonderen az samimi oldugum insanlara bile sevinemiyorum çünkü hatırlayıp benzer bir seye masraf yapmam gerektiği icin😅😅

*yakın oldugum kisilerle sebepli sebepsiz abartilmadan hediyelesmeyi - suprizler yapmayı/ yapilmasini cok severim. beni geren az samimi olduklarımdan gelenler
Anlıyorum da yani karşılıklı olunca anlamsızlaşıyor mu yani ben biri bana bisey verdiğinde mutlu oluyorum ama bende yapmak zorundaymışım gibi hissetmiyorum anlık içten gelen şeyler bunlar

iyi akşamlar kızlar ramazanda arkadaşlarla iftarda bulusacagiz ufak bi hediye almak istiyorum herkese Ramazan hediyesi olarak ? Sizce ne alabilirim çok samimiyetim yok eşlerimiz araciligiyla tanışıyoruz ufak bi jest yapmak istiyorum
Ufak birer çiçek buketi, vazo, çerçeve gibi hediyeleri çok seviyorum ben

Maddi değeri çok düşük bir şey olabilir böylece karşı taraf kendini karşılık vermek zorunda hissetmez. Ben mesela arkadaşlarıma masa takvimi almıştım herkesin kendi çalışma masası var iş yerinde. Sevimli renkli takvimler almıştım. Bunun gibi 100 200 lirayı geçmeyen şeyler olabilir.

Birine hediye almak içten gelen bisey gereksiz olacağını dusunmuyorum
Ben yeni tanıştığım tanışacağım birinin bana hediye almasından hoşlanmam. İçten gelen bir şey diye siz düşünüyorsunuz. Tanıdığım arkadaşım olan biri tabi alır ben de ona alırım. Hediyeleşmek için değil, tarzlarımızı biliriz, bu hoşuna gider der alırız. Samimiyetim olmayan, eş arkadaşlığı nedeniyle tanıdığım biri bana hediye almasın. K kerkenes in dediği gibi açılıp yenen bir şey olursa kabul ederim. Açar ikram ederim herkes yer. Bir dahaki görüşmede ben de tatlı pasta vs götürürüm bir şey.

Anlıyorum da yani karşılıklı olunca anlamsızlaşıyor mu yani ben biri bana bisey verdiğinde mutlu oluyorum ama bende yapmak zorundaymışım gibi hissetmiyorum anlık içten gelen şeyler bunlar
tabii onlari tanımam herkes farklidir ama soyle bir sey var; sen bugün onlara hediye tespih alirsan yarin onlar sana oyali yazma alır. boyledir yani. su ulkede kac kisi var esinin arkadasi bayram degil seyran degil, ev hediyesi degil teşekkür hediyesi degil- durduk yere hediye alsa sonraki bulusmada benzerini alip altta kalmayacak?
sizin iyi niyetinizden suphem yok ama turkiyede her zaman bu işler böyle işler. o yuzden fazla samimiyetim olmayan kisilerden gelen jestler beni geriyor.
ille de hediye alacagim derseniz yukarida arkadasin dedigi gibi lokum alabilirsiniz.
senin icin chatgptye sordum şöyle dedi;
Tatlı & Atıştırmalıklar
Kaliteli Hurma & Lokum Seti – İftara uygun, şık bir kutuda sunulabilir.
Gurme Çikolata veya Makaron – Hem zarif hem de herkesin hoşuna gidebilecek bir seçenek.
Dekoratif Hediyeler
Cam veya Seramik Şamdan & Mum Seti – İftar sofralarına hoş bir dokunuş katar.
El Yapımı Seramik Tabak veya Kase – Sofralarda kullanılabilecek şık bir parça olabilir.
Minimalist Teraryum veya Küçük Saksı Bitkisi – Bitki sevenler için hoş bir hediye.
içecek Alternatifleri
Geleneksel Türk Kahvesi ve Fincan Seti – Ramazan temasına uygun olur.
Bitki Çayı Seti – Özellikle Ramazan sonrası sindirime yardımcı olabilir.
Hediyeyi biraz daha kişiselleştirmek istersen, eşin aracılığıyla arkadaşlarının ilgi alanlarını öğrenip ona göre seçim yapabilirsin. Küçük ama düşünceli bir hediye kesinlikle iyi bir izlenim bırakir!

Minik el kremi veya sukulent olabilir. Yanına da çikolata koyabilirsiniz.
Hediyeleşmeyi hiç sevmiyom ben ya 🙄

Back
X