Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
06/06/1975 doğum tarihim 04/04/2012 SAT doktor keseyi gördü 5 haftalık dedi
size özel mesaj yollamıştım okudunuzmu mesaj sayınız 100 olunca bana özelden cevap atabilirmisiniz
tatlım 9 haftalık oldum ben.2 hafta önce salı günü 7 dim.bu duruma göre değişme şansı varmıdır??
size özel mesaj yollamıştım okudunuzmu mesaj sayınız 100 olunca bana özelden cevap atabilirmisiniz
dün test yaptım pozitif çıktı bugün bi daha yapıcam belli olur ayrıca çok sağol cvp verdiğin için..
Allahım ya birde ben doktorum demez mi sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün şekerrr :)))) hadi tatlım sana kolay gelsin
Allahım ya birde ben doktorum demez mi sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün şekerrr :)))) hadi tatlım sana kolay gelsin
slm herkese..
tesadüfen gördüm burayı valla çok ilgimi çekti..rica etsem benim bebiş için de bakar mısın..
sat: 7 Mart
dt: 14.07.1986
merakla bekliyorum:))
bebeisin 2 aylik dimi??? KIZ OLUCAK...
cnm ben 6hafta 3 günlükken kalp atışlarını duydum..senin de duyma ihtimalin çok yüksek ama girdiğin ultrasona göre de değişiklik gösterebiliyor..inşallah duyarsın bebişinin pıt pıt atan kalbini :))
minurecim bişey sorucam tam hamile kaldığın güne göremi hesaplıorsun yoksa ortalama yumurtlama gününe göremi? ben size özelden msj attım cevap verebilrmisiniz??ay niyeyse taktım benn :::)))
canim sen boyle yazdin...ruh belirlenmemis ve.s dine gore bakinca evet allah belirler,,,ama tibba gore bakinca ne zaman belirlendigini biliyormusun,,,daha ilk hamile kaldigin gun bebegin cinsiyeti belli olur...cin takvimi falan bosseyler...biz doktorlar ultrasondan once kromosomlara gore hesaplariz...kadinda Y kromosom olur yani kadinda hep kiz olur ve bekler erkekdeyse xx erkekdir XY KIZDIR.MAYALANMA OLDUGU GUN HANGI YUMURTAYLA BIRLESIRSE BEBEGIN CINSIYETI O ZAMAN BELLI OLUR...ERKEYE NISBETEN KIZ KROMOSOMLAR DAHA HIZLI OLUYOLAR xy...ya hanimlar aslinda bu gibi durumlarin fasa fiso oldugunu hepimiz bilmekteyiz islama göre bebegin cinsiyetini Allah cc belirler
tibba göre ise erkek belirler hesaplamalarala cin takvimi bilmem ne takvimi ile cinsiyet belirlenmez tibbin ilerledigi bu asirda
dr lar en gelismis ulturasyonlarla dahi yanila biliyorlar kaldiki size tavsiyem ruh verilmemis organlar tamamlanmis bir bebegin
cinsiyetini hesaplamalarla ,fal yoluyla ögrenmeye calismayin ......
Ve ayni zamanda birakin Ana rahmine düsmemis bir cocugun cinsiyetinin bilinmesini veya belirlenmesini
ruh üfürülmemis bir cocugun cinsiyetide kesinlikle bazi özel tahliller yapilmadikca bilinmez bu tahlilleri
yaptirmak ise bebegin düsmesi tehlikesini meydana getireceginden genelde anneler yaptirmamakta ...
Bize düsen su cuma günü dogmus ,dogmamis henüz ana rahmine düsmemis bebegimize duadir ....
Allah cc cümlemize hayirli saglikli kendine itaatkar habibine hayirli evlatlar nasip etsin (amin
Ve bazi konularda dikkatli olmakta yarar var bebegin cinsiyeti konusuna Allah cc lokman suresinde deyinmistir ...
sana zahmet benmki de hesplr mısın
23 11 1985
29 ocak
canim sen boyle yazdin...ruh belirlenmemis ve.s dine gore bakinca evet allah belirler,,,ama tibba gore bakinca ne zaman belirlendigini biliyormusun,,,daha ilk hamile kaldigin gun bebegin cinsiyeti belli olur...cin takvimi falan bosseyler...biz doktorlar ultrasondan once kromosomlara gore hesaplariz...kadinda Y kromosom olur yani kadinda hep kiz olur ve bekler erkekdeyse xx erkekdir XY KIZDIR.MAYALANMA OLDUGU GUN HANGI YUMURTAYLA BIRLESIRSE BEBEGIN CINSIYETI O ZAMAN BELLI OLUR...ERKEYE NISBETEN KIZ KROMOSOMLAR DAHA HIZLI OLUYOLAR xy...
canim sende bebek erkek unutmayin arkadaslar ben kromosoma gore cinsiyyeti hesaplarim...ve bunu bilen benim gibi bazi doktorlar...
buna ben itiraz etmedim zaten bunuda belirttim zaten mesela bende yumurtlama günü ne zaman belli olmayan kimslerde
veya spermlerin daha fazla yasadigini düsünürsek yumurtlama döneminden bir kac gün önce iliskiye girilmisse
veya yumurtlama gününün ertesi günü hamile kalmis ise en kötü ihtimal benim gibi adetine 6-7 gün kala hamile
kalmis ise neye göre hesaplanir ....
ben is dolayisi ile esimden uzakta yasayan biriyim son adet tarihim 1,12,11 dir esimle görüstügüm ilk tarih ise 24,12,11 dir yani adetime
7 gün kala bu nedenle özellikle bizi yaradan lokman suresinde bildiriyor ruh verilmemis bebegin cinsiyetini kimse bilemez
dedigim gibi tip ilerledi bazi riskli tahliller sonucu bilinmekte fakat bu riskide hic bir anne göze almamakta ...