• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Canım arkadaslar ben sımdı cıkıyorum.saat 3-4 arası tekrar gelıcem... Gebe kalmak ısteyenler,bebek cınsıyetı,kac haftalık,dgoum tarıhı en dogru bılmek ısteyenler,yardımcı ola bılırım...hatta hamıle kalmanıza nelerın engel oldugunu sperı nelerın oldurduyunu,zayıflatdıgını sızlerle paylasa bılırım.byeeeeeeeeeeeeeeee

size özel mesaj yollamıştım okudunuzmu mesaj sayınız 100 olunca bana özelden cevap atabilirmisiniz

tatlım 9 haftalık oldum ben.2 hafta önce salı günü 7 dim.bu duruma göre değişme şansı varmıdır??

canım arkadaş son adettarihinden hesaplamıyor adetten 2 hafta sonra yumurtalama olduğu için öyle hesaplıyor adete göre 9 haftalıksın ama adetliyken hamile olmadığına göre bebek 7 haftalık

mrb bende bebek sahibi olmak istiyorum yaklaşık bir 3 yıldır çok düzenli ilişkimiz oldugunu söyleyemicem benim yumurtlamam normal hsg temiz eşimin spremiyoğramıda normal 4 ayrı doktora gittim bu doktorlardan bi tanesi bana yumurtaların çatlamıyor kistleşiyor demişti bana 2 kutu fitil verdi kullandım sonrasında 2 doktora daha gitip takip yaptırdım öyle bişe görmediler adetlerim düzenlidir

20 mart-15 nisan-11 mayıs son adet tarihlerim bilgilerini bekliyorum

canim senin sat 15 nisan sa daha hamile oldugunu bilmiyorsunki...ama hamile olursan suan 2 haftalik bebis var,ve ERKEK...hadii sen 15 mayisi bekle bakalim...
dün test yaptım pozitif çıktı bugün bi daha yapıcam belli olur ayrıca çok sağol cvp verdiğin için..

dün test yaptım pozitif çıktı bugün bi daha yapıcam belli olur ayrıca çok sağol cvp verdiğin için..

canım normalde hangi gün adet olman gerekiyordu. benimde sat ım 15 nisan. 15 mayısın geçmesini bekliyordum test için acaba bende mi test yapsam. :18:

canım normalde hangi gün adet olman gerekiyordu. benimde sat ım 15 nisan. 15 mayısın geçmesini bekliyordum test için acaba bende mi test yapsam. :18:
canım aslında benim 15 mayıs regli günüm, ekimde düşük yaptım o günden beri 1-2 gün öncede olabiliyor biraz karışık anlattım sanırım :) test yap bakalım belki çıkar inş hamişsindir...

canım aslında benim 15 mayıs regli günüm, ekimde düşük yaptım o günden beri 1-2 gün öncede olabiliyor biraz karışık anlattım sanırım :) test yap bakalım belki çıkar inş hamişsindir...

bi test alayım iş çıkışı o zaman :18: heyecan yaptım şimdi

yanildin canim senin bu takvimin yalnis...kiza yazmissinki,sanada kiz diyicek bak gorr... acaba neden erkek cikti??? belkide cin takvimini burakip doktorlara inanmaliyiz...okismi canim??? bi daha bana yazmazsan iyi olur,,,zaten yanima gelen hastalarda boyle yapinca onu hic goresim gelmiyor...UNUTMA...BAZI DOKTORLAR ULTRASONDAN ONCE AYA GORE CINSIYYETI BELIRLERLER...

Allahım ya birde ben doktorum demez mi :52::52::52: sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün şekerrr :)))) hadi tatlım sana kolay gelsin :1::1::1::1::1::1::1:

canim senin siklusun kac gunluk..neden 9 ve 12 nisanda iliskilerin oldu???hamile oldugunu yenimi oyrendin 10 gunmu gecti vaktinden...

soyle anlatayim kasimda bebegin kalbi durmasiyla kurtaj oldum 1 ay duzene girmedi sonra benim adetler 24 gunde 1 olmaya basladi
ama mart ayinda 5 gun gecerek 31 martta oldu. normalde 26 mart civari bekliyordum
ben hamile sanmistim kendimi o son adetim oldu son iliskimde 12 nisan cunku esim enf. oldu daha iliskiye giremedik
28nisan sabahida ilk idrarla test yaptim diger cizgiden sadece bir ton acik kalin bir cizgi gordum
1 hafta sonrada keseyi gorduk. (yani gecen cumartesi) ve doktor tam 5 haftalik dedi. drumum bu umarim karisik anlatmamisimdir.
bu arada yarin randevum var acaba bu haftada kalp atisi gorebilirmiyim?
dogum tarihim 09 01 1983 sat 31 mart

Son düzenleme:
slm herkese..

tesadüfen gördüm burayı valla çok ilgimi çekti..rica etsem benim bebiş için de bakar mısın..
sat: 7 Mart
dt: 14.07.1986

merakla bekliyorum:))

soyle anlatayim kasimda bebegin kalbi durmasiyla kurtaj oldum 1 ay duzene girmedi sonra benim adetler 24 gunde 1 olmaya basladi
ama mart ayinda 5 gun gecerek 31 martta oldu. normalde 26 mart civari bekliyordum
ben hamile sanmistim kendimi o son adetim oldu son iliskimde 12 nisan cunku esim enf. oldu daha iliskiye giremedik
28nisan sabahida ilk idrarla test yaptim diger cizgiden sadece bir ton acik kalin bir cizgi gordum
1 hafta sonrada keseyi gorduk. (yani gecen cumartesi) ve doktor tam 5 haftalik dedi. drumum bu umarim karisik anlatmamisimdir.
bu arada yarin randevum var acaba bu haftada kalp atisi gorebilirmiyim?
dogum tarihim 09 01 1983 sat 31 mart

cnm ben 6hafta 3 günlükken kalp atışlarını duydum..senin de duyma ihtimalin çok yüksek ama girdiğin ultrasona göre de değişiklik gösterebiliyor..inşallah duyarsın bebişinin pıt pıt atan kalbini :))

cnm ben 6hafta 3 günlükken kalp atışlarını duydum..senin de duyma ihtimalin çok yüksek ama girdiğin ultrasona göre de değişiklik gösterebiliyor..inşallah duyarsın bebişinin pıt pıt atan kalbini :))

canim ins agzin bal yesin tam 6+0 olmus olucam
tr ye gelme durumum vardi pazar gunu. carsambaya ertelendi belki sali ya ertelerim dr randevumu bende 6. haftayi biraz gecsin istiyorum
ayarlayabilirsem oyle gidicem.

canim ins agzin bal yesin tam 6+0 olmus olucam
tr ye gelme durumum vardi pazar gunu. carsambaya ertelendi belki sali ya ertelerim dr randevumu bende 6. haftayi biraz gecsin istiyorum
ayarlayabilirsem oyle gidicem.

sen bilirsin cnm ama bikaç gün sonra gitmen daha iyi olur çünkü gün gün öyle büyüyorlar ki akıl ermiyo...

cnm doktoruna da sor mutlaka yolculuk yapıcaksın anladığım kadarıyla şu dönemlerinde risk olur mu diye..

minurecim bişey sorucam tam hamile kaldığın güne göremi hesaplıorsun yoksa ortalama yumurtlama gününe göremi? ben size özelden msj attım cevap verebilrmisiniz??ay niyeyse taktım benn :::)))

Back