• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

canim sende bebek ...ERKEK...daha yenimi hamilesin???daha 3 haftalik...arkadas sanada kiz der dedi ama doktor hesaplamasi erkek dedi...

ya doktor bana 4 haftalık demişti bundan 1 hafta önce dünde kalp atışlarını dnlemek için çagrdı bebeğin kalp atısı duyulmadı kan tahlılı yaptırdı haftaya salı gel duyulmazsa kürtaj olucksn dedi.Tabi gitmicem ama neden byle bişey söylemiş olabilir.

kızlar

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya

bu sayfayı tıklayın cinsiyetini öğrenin..zaten buna bakıpta söyleniyor size ne söyleniyorsa

yanildin canim senin bu takvimin yalnis...kiza yazmissinki,sanada kiz diyicek bak gorr... acaba neden erkek cikti??? belkide cin takvimini burakip doktorlara inanmaliyiz...okismi canim??? bi daha bana yazmazsan iyi olur,,,zaten yanima gelen hastalarda boyle yapinca onu hic goresim gelmiyor...UNUTMA...BAZI DOKTORLAR ULTRASONDAN ONCE AYA GORE CINSIYYETI BELIRLERLER...

yok canım herhangi bi şey söylemedi doktorum. ameliyattan 15 gün sonra kontrole gittiğimde hayatına her anlamda devam edebilirsin dedi. :17:
kesinlikle yasak falan yok dedi.

Anliyorum canim,

ya birsey daha sormaliyim,canim senin kistinin tipini tespit etmek icin hangi kontrolleri yaptilar??

kan tahlilinden haric?

ya doktor bana 4 haftalık demişti bundan 1 hafta önce dünde kalp atışlarını dnlemek için çagrdı bebeğin kalp atısı duyulmadı kan tahlılı yaptırdı haftaya salı gel duyulmazsa kürtaj olucksn dedi.Tabi gitmicem ama neden byle bişey söylemiş olabilir.

senin sat 3 nisan dimi??? 14-15 gun sonra yumurtlaman vardi...demekki,17-18 nisan hamile kalmissin...bugune kadar hesapla bakalim kac haftalik.doktorlarin cogu hamile kalininan gunu kesin bilmedikleri icin son adetden hesaplarlar,ona gore 1-2 hafta fazla gosterir...

senin sat 3 nisan dimi??? 14-15 gun sonra yumurtlaman vardi...demekki,17-18 nisan hamile kalmissin...bugune kadar hesapla bakalim kac haftalik.doktorlarin cogu hamile kalininan gunu kesin bilmedikleri icin son adetden hesaplarlar,ona gore 1-2 hafta fazla gosterir...

canim bebegin kalp atislari 4-5 haftada belli olur seninki,daha 3 haftalik...yumurtlama gununden hesapla bak gor nasil yalnis soylemisler... adet gordugun gunmu hamile kaldinki,4 haftalik olsun bebek... 1 hafta daha bekel,,sakin bisey yapma...

yani bebeğimin daha kalbinin atmaması normal.Çok tşkkr edicem bilgilendirdiğin için.Beklicem zaten.

Son düzenleme:
Anliyorum canim,

ya birsey daha sormaliyim,canim senin kistinin tipini tespit etmek icin hangi kontrolleri yaptilar??

kan tahlilinden haric?

MR çekildi, detaylı ultrasonla bakıldı canım bi de tomo ya girmiştim. MR dan sonra dermoid kist olduğuna karar verdi doktorum.

Son düzenleme:

canim bi sey daha yazicam zaten 17-18 mayis senin 4 haftan tamam olucak...satdan 2 hafta cik...20 si falan gidersin dinlerler.

rica etsem banada bakarmisiniz dogum tarihi 7,7,77 ,sat 1,12,2011,yanliz gec döllenme simdiden tesekkürler

Canım arkadaslar ben sımdı cıkıyorum.saat 3-4 arası tekrar gelıcem... Gebe kalmak ısteyenler,bebek cınsıyetı,kac haftalık,dgoum tarıhı en dogru bılmek ısteyenler,yardımcı ola bılırım...hatta hamıle kalmanıza nelerın engel oldugunu sperı nelerın oldurduyunu,zayıflatdıgını sızlerle paylasa bılırım.byeeeeeeeeeeeeeeee

MR çekildi, detaylı ultrasonla bakıldı canım bi de tomo ya girmiştim. MR dan sonra dermoid kist olduğuna karar verdi doktorum.

Sagolasin canim,

bende henüz yapilamadi MR ama banada dediler yapilmali...

birde iste bazi spesif hormonlarin tahlili icin kan alindi.

Back