Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN tip okumadim fakat resme bakincada bisey anlamiyorum buda gayet normal ;siz gördügünüz cinsiyeti söylerseniz sevinirim
Son adet tarihim 1,12,11 fakat esimin isi dolayisi ile ayri yasiyoruz o ay 24,12 de bir araya geldik ve bebegin
rahme tutunma tarihi 8,1 ,12 tutunma kanamasi deniyor galiba türkcesini bilmiyorum insaAllah dogrudur:44:
bak canim sen esinle ayin 24.u birlikte olduysan ve sonra beraberliyiniz olmadiysa 24 u hamile kalmissin,1...mayalanma oldugu ilk gunden hamile kalirsin...2 bebek 2 hafta deyil,1 hafta 10 gun sonra rahme tutunur,sadece kanama birazcik gecikir...bebegin rahme tutundugu gunden degil,mayalanma oldugu gunden hamile sayilirsin canim...
SAT:28.01.2012
Doğum Tarihim:17.06.1982...
tibb okumadin,,,kabul etki tibb okumadin...ama doktorlari cinsiyet soylemis,resim vermis,sen resme inanmiyor,sadece ruh bedene gelince cinsiyet belirlenir demissin.o zaman bekle,bebek dogdugunda insallah kucagina alinca cinsiyetini gorursun...iyi sanslar...
19. haftamdayım dr %100 ERKEK dedi..bizde gördükk..
yumurtlama zaten benim icin artik önemli degil önemli olmadigi gibide Rahman isterse adet olacagimiz gün dahi hamilelik nasip eder ben bu sekilde inaniyorum evet yukarda yazmistiniz sagloun ,ben ekledigim ultrasyon remine göre
ARKADASLAR YUKARDAKI YAZIYA BAKIN LUTFEN...bir insan rahminden kan geldigi halde nasil hamile kala bilecegini dusunur??? canim sana ben daha hic bir sey yazmam,,,eyer birazcik,okumus olsaydin,cok azicik bir bilgin olsaydi,anlardinki,erkekte sperm sende yumurta hucre birlesince hamilelik oluyor,ve hamilelik olmuyirsa yumurta hucre mahv olur ve kanla birlikte gelir,,,kanama basladigi gun yumurtaliklarinda yumurta hucre yeniden buyumeye baslar yaklasik 12-14 gun sonra patlar ve borularda spermi bekler,,,senin adetin oldugu gun icerde asla bir yumurta hucre olmazki,hamile kalasin...bunlari 1 doktor olarak bilgisiz hanimlara iletmem bir borctur...ve sunuda bil Allaha ve onun adaletine mucizelerine senden cok inanirim.Allah istemesdi,doktorlarda olmazdi,hic bir sey olmazdi...o zaman sen neden ultrasona gidiyorsun,neden cinsiyet oyreniyorsun?neden doktorun verdiyi ilaci kullaniyorsun rahman isterse bebegimi virustan falan korur ilac istemem desene...git otur evinde dogumu bekle,,,lutfen boyle bilincsiz,hamileler,bilincsiz hanimlar,,,olmasin,,lutfen kendinizi,egitin,gelistirin...bu dusuncelerinle sana hayatda bol sanslar.sana tavsiyem inanmadigin doktorlaraa gitme evinde dogum yap..ALLAH KURTARIR...
bana da söyler misin rica etsem lütfeeen. Doğum tarihim 26.01.1978 sat:06.05.2012 mayıs ayında kalırsam cinsiyet ne olur....
ama bana ne zaman kız olabileceğini söylemediniz.
yumurtlama zaten benim icin artik önemli degil önemli olmadigi gibide Rahman isterse adet olacagimiz gün dahi hamilelik nasip eder ben bu sekilde inaniyorum evet yukarda yazmistiniz sagloun ,ben ekledigim ultrasyon remine göre
ARKADASLAR YUKARDAKI YAZIYA BAKIN LUTFEN...bir insan rahminden kan geldigi halde nasil hamile kala bilecegini dusunur??? canim sana ben daha hic bir sey yazmam,,,eyer birazcik,okumus olsaydin,cok azicik bir bilgin olsaydi,anlardinki,erkekte sperm sende yumurta hucre birlesince hamilelik oluyor,ve hamilelik olmuyirsa yumurta hucre mahv olur ve kanla birlikte gelir,,,kanama basladigi gun yumurtaliklarinda yumurta hucre yeniden buyumeye baslar yaklasik 12-14 gun sonra patlar ve borularda spermi bekler,,,senin adetin oldugu gun icerde asla bir yumurta hucre olmazki,hamile kalasin...bunlari 1 doktor olarak bilgisiz hanimlara iletmem bir borctur...ve sunuda bil Allaha ve onun adaletine mucizelerine senden cok inanirim.Allah istemesdi,doktorlarda olmazdi,hic bir sey olmazdi...o zaman sen neden ultrasona gidiyorsun,neden cinsiyet oyreniyorsun?neden doktorun verdiyi ilaci kullaniyorsun rahman isterse bebegimi virustan falan korur ilac istemem desene...git otur evinde dogumu bekle,,,lutfen boyle bilincsiz,hamileler,bilincsiz hanimlar,,,olmasin,,lutfen kendinizi,egitin,gelistirin...bu dusuncelerinle sana hayatda bol sanslar.sana tavsiyem inanmadigin doktorlaraa gitme evinde dogum yap..ALLAH KURTARIR...
Benim yazdiklarim acik ve nettir bebek olusumunu emin ol iyi bilirim ,ilac kullanmak ile daha ana rahmine düsmemis cocugun
cinsiyetini bilecek kadar tecrübelisiniz bilgilisiniz insanlara umut dagitacak kadar keramet sahibisiniz uzmansiniz
benim ekledigim ultrasyon resmini yorumlamayacak kadar cekingensiniz
Neyse bacim hadi isine bak bana tabi bir sey yazmassin yazacak bir sey kalmadi cünkü millet tarih yaziyor
ben direk tarihte yazdim ultrasyon resmide ekledim ... evimde bekliycem tabi dogumu sokakta veya baska yerde degil
sancilar baslamadan komplikasyon olmadan hastahaneye gitmek kimseye fayda saglamaz ....
hadi sana selametle dr hanim bu arada forumda cinsiyet sorunundan baska sorunlara sahip olup
sorularina cevap ve tedavi methodu aramaktalar onlara yardimci olursaniz daha cok sevaba girersiniz insaAllah
Allah kurtarir yazisini büyük yazmaniza gerek yoktur burda her anne adayi zaten bu sözü kalbine yazmistir ....
hayirli hafta sonlari DR HANIM ...
canim ,benim bebege ruh verileli cok oldu hesaplamalarla degil sana ultrasyon resminide dahi ekledim ,anladigim kadariyla
iyi bir doktorsunuz ultrasyon resmindeki böbrekleri gördügünüze göre cinsiyetini hay hay görürüsünüz diye düsünmekteyim ..
Tarih ile cinsiyet bilen bir uzmanin ultrasyon resminden bilmemesi imkansiz gibi bisey ...
NOT:benim bebegimin cinsiyeti tam belli degil iki dr erkek 3 dr kiz dedi
evet sorayim canim zaten riskli yani 2 kayip olunca bu bebegin cok ustunde titiriyoruz ama elden geleceklerde sinirli.
gecmis olsun canim bebek kaybi cok zor Allah yasatmasin kimseye
benim bir onceki gebeligim kalbi durdu ve 7+2 de kurtaj oldum ondan oncekini spiral yuzunden kaybettim
bu bebegede birsey olucak diye cok korkuyorum ama korkununda ecele daydasi yok
Allah sanda kaustursun tez zamanda
IYI DILEKLERIN ICIN TESEKKURLER...SENDE ERKEK GELIYOR...
20 10 1989
1.sat 11.12.2011
2.sat 02.02.2012
2 ayrı gebelikler bunlar birinci istekle sonlandırıldı ikinci düşük
ama merak işte..
ço merak ettim lütfen benimkini de söyler misiniz? D.t:19.11.1984 sat:04.03.2012 şimdiden teşekkürler:))
minure bana da tahminde bulunabilirmisin acaba...bugün 12 hafta bitiyor 13.haftama giriyorum...doğum tarihim:10.08.1984 sat:18.02.2012
merhaba benim sat 05.04.2012
doğum tarihim 03.02.1986
daha yeni hamileyim :) ilk beta 351 çıktı 2 gün sonraki 763 çıktı.
Sizce kaç haftalık hamileyim. Geç döllenme olabilirmiş.
Yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler :)