• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

bak canim o zaman tibb yoktu simdi baksana neler var? Allah istemesydi tibb bu kadar ilerlemezdi ve doktorlar ultrason falan,tubb bebek olmazdi,hersey allah istediyi icin oluyor...bebegin cinsiyetini hamile kaldigin gune yok aya gore hesaplariz,,,gune kalsaa bunu hickimse bilemez...oyle olunca tahminen adetden 2 hafta sonrasi hesaplanir...mesala bende 15 haziran son adet oldu,,,2temmuz duyunum oldu hamile kaldim,,,30 haziran yumurtlamaliytdim,ama dugun stersinden gecikmis ve 19.gunde 02 temmuz yumurtlamam olmus hamile kalmisim. Hatta bazi hastalarim var adete 3 gun kalmis duyunu oldu ve hamile kaldi ,,,dusunsene 27.28. Gun hamile kalanlarda var...

demın yalnıs yazdım 19 dıyıl 17.cı gunumde kalmıstım...

canlarımmm bence tartışmaya hiç gerek yok bu kadar minure arkadaşın belliki bir tekniği var biz de biraz eğlencesine biraz merakla işte soruyoruz tabiki hepimiz inançlı insanlarız kimse burda falcılık üfürükcülük filan yapmıyor Allahın işine karışmak ne mümkün bunca hastalık var çare üretiliyor çaresiz hastalıklar var şu kadar yaşarsın deniyor şu hastalığın var şunun kullan geçer diyor bu da mı falcılık ha cinsiyet tahmini yapılmış ha bir hastalık teşhisi bu bilim Rabbim insanların hizmetine sunmuş önemli olan niyet sen bilimi insanlığın yararına kullanırsın doktor olursun zararına kullanırsınzalim olursun yani bu arkadaşa bu kadar yüklenmek niye sonuçta kız da dese erkek de dese ne farkedecek kimse körü körüne bağlanmaz sadece bir tahmin tabiki en doğrusunu Rabbim bilir nerelere çektiniz konuları millet merakla heyecanla eğleniyor burda dinimizi filan karıştırmayın herşeyin hayırlısı olsun önce sağlıklı nur tou gibi evlatlarımız olsun gerisi boş....boş yere birbirinizi kırmayınnn lütfennnn

Bakın canlarım ben kendım doktor olup herkeze hamılelere ultrasonda ıyı kotu haberı verırken hıc aklıma gelmezdı,kendı bebegım ultrasonda hasta cıkıcak ve bunu bana benı calıstıran hocam dıyıcek...benım damlam oldu gıtdı.ustunden 5 ay gectı yıne ıstıyorum 2 ay korundum ve 3 aydır olmuyor,,,bırgun olucagını bılıyorum...bıraz bedenım rahmım toparlanmalı...dusunsenıze bebek yok ama goguslerımden 2-3gun sut geldı...tabı buyuk hamılelıktı benımkı. Benım melegım vardı konusunu okudunuzmu??? Orda bebek hıkayem var...sımdı adetıme 2gun kaldı cok heyecanlıyım ama 1 hıss bır duygu bana hamılesın dıyor,,,belkıde dıyılımdır...dua edın benım ıcın...

canlarımmm bence tartışmaya hiç gerek yok bu kadar minure arkadaşın belliki bir tekniği var biz de biraz eğlencesine biraz merakla işte soruyoruz tabiki hepimiz inançlı insanlarız kimse burda falcılık üfürükcülük filan yapmıyor Allahın işine karışmak ne mümkün bunca hastalık var çare üretiliyor çaresiz hastalıklar var şu kadar yaşarsın deniyor şu hastalığın var şunun kullan geçer diyor bu da mı falcılık ha cinsiyet tahmini yapılmış ha bir hastalık teşhisi bu bilim Rabbim insanların hizmetine sunmuş önemli olan niyet sen bilimi insanlığın yararına kullanırsın doktor olursun zararına kullanırsınzalim olursun yani bu arkadaşa bu kadar yüklenmek niye sonuçta kız da dese erkek de dese ne farkedecek kimse körü körüne bağlanmaz sadece bir tahmin tabiki en doğrusunu Rabbim bilir nerelere çektiniz konuları millet merakla heyecanla eğleniyor burda dinimizi filan karıştırmayın herşeyin hayırlısı olsun önce sağlıklı nur tou gibi evlatlarımız olsun gerisi boş....boş yere birbirinizi kırmayınnn lütfennnn

ama bir sey soylemem gerekir,bu yalniz benim teknigim diyil,,,bu kromosom okuyup bilen ve hangi ayda yumurtayi hangi kromosomun mayalayacagini bilen tum doktor arkadaslarimin teknigi ...bu tahmin diyil sadece hesaplama ben hastalarima ultrasonda bakinca once kagit elime alip bu yontemle cinsiyeti soylerim,sonrada ultrasonda desteklerim...dogruluk orani 100 de 95...

bak canim o zaman tibb yoktu simdi baksana neler var? Allah istemesydi tibb bu kadar ilerlemezdi ve doktorlar ultrason falan,tubb bebek olmazdi,hersey allah istediyi icin oluyor...bebegin cinsiyetini hamile kaldigin gune yok aya gore hesaplariz,,,gune kalsaa bunu hickimse bilemez...oyle olunca tahminen adetden 2 hafta sonrasi hesaplanir...mesala bende 15 haziran son adet oldu,,,2temmuz duyunum oldu hamile kaldim,,,30 haziran yumurtlamaliytdim,ama dugun stersinden gecikmis ve 19.gunde 02 temmuz yumurtlamam olmus hamile kalmisim. hatta bazi hastalarim var adete 3 gun kalmis duyunu oldu ve hamile kaldi ,,,dusunsene 27.28. gun hamile kalanlarda var...

yanlis anlamayin benim benim tibba tabiki itirazim yok benim itirazim daha ruh verilmemis bebegin cinsiyeti veya
daha hamile kalmadan cinsiyet tahmininedir burda da dedigim gibi en basit örnek benim
adetten 2 hafta sonra yumurtlama hesaplanacak olursa benim o ay hamile kalmis olmam imkansiz olmaliydi
su Anda 22 haftalik hamileyim ulturasyonda bebegin büyüklügüne göre cinsiyet konusuna gelince her kafadan bir ses cikmakta
banada dua etmek kaliyor geriye yarab sana itaatkar olsun saglikli olsun uzun ömürlü olsun taktir senindir :-)

Aha buda güya cinsiyetini gösteren bir resimmis :-))))

$ult.jpg

sana ozel mesaj yazdim 100 olursa gelicek...

yanlis anlamayin benim benim tibba tabiki itirazim yok benim itirazim daha ruh verilmemis bebegin cinsiyeti veya
daha hamile kalmadan cinsiyet tahmininedir burda da dedigim gibi en basit örnek benim
adetten 2 hafta sonra yumurtlama hesaplanacak olursa benim o ay hamile kalmis olmam imkansiz olmaliydi
su Anda 22 haftalik hamileyim ulturasyonda bebegin büyüklügüne göre cinsiyet konusuna gelince her kafadan bir ses cikmakta
banada dua etmek kaliyor geriye yarab sana itaatkar olsun saglikli olsun uzun ömürlü olsun taktir senindir :-)

Eki Görüntüle 413588

canim eyer sen okumus olsaydin o resme bakinca bebegin ne oldugunu anlardir,hatta o resimdeki kucucuk bobreklerini bile gorurdun...

neden o ay hamile kalman imkansiz olucakmis??? son adet tarihin ne zaman???

canim eyer sen okumus olsaydin o resme bakinca bebegin ne oldugunu anlardir,hatta o resimdeki kucucuk bobreklerini bile gorurdun...

BEN tip okumadim fakat resme bakincada bisey anlamiyorum buda gayet normal ;siz gördügünüz cinsiyeti söylerseniz sevinirim :-)

neden o ay hamile kalman imkansiz olucakmis??? son adet tarihin ne zaman???

Son adet tarihim 1,12,11 fakat esimin isi dolayisi ile ayri yasiyoruz o ay 24,12 de bir araya geldik ve bebegin
rahme tutunma tarihi 8,1 ,12 tutunma kanamasi deniyor galiba türkcesini bilmiyorum insaAllah dogrudur:44:

Son adet tarihim 1,12,11 fakat esimin isi dolayisi ile ayri yasiyoruz o ay 24,12 de bir araya geldik ve bebegin
rahme tutunma tarihi 8,1 ,12 tutunma kanamasi deniyor galiba türkcesini bilmiyorum insaAllah dogrudur:44:

2 hafta tahmini bir rakamdir demin soyledim ya bazilari adete 3 gun kaldikta hamilekaliyor...offfff neyse artik kendi ultrason doktorun durumu izah eder,,,,yumurtlamayi sor soylesin.kusura bakama...1 seyi kac defa yazarlar insana...

2 hafta tahmini bir rakamdir demin soyledim ya bazilari adete 3 gun kaldikta hamilekaliyor...offfff neyse artik kendi ultrason doktorun durumu izah eder,,,,yumurtlamayi sor soylesin.kusura bakama...1 seyi kac defa yazarlar insana...

sen adetden 12 gun sonra esinle gorusmussun,,,zaten cinsiyet ve bebek haftasi o aydan hesaplanir,esinle hangi gun gorsutunden degil,o ay gorusmus ve hamile kalmissin,sonuc bu...o aydan hesaplanir,,,neyse...

yumurtlama zaten benim icin artik önemli degil önemli olmadigi gibide Rahman isterse adet olacagimiz gün dahi hamilelik nasip eder ben bu sekilde inaniyorum evet yukarda yazmistiniz sagloun ,ben ekledigim ultrasyon remine göre
benim bebegimin cinsiyetini sormustum sanirim o mesaji okumadiniz ..

bana da söyler misin rica etsem lütfeeen. doğum tarihim 26.01.1978 sat:06.05.2012 mayıs ayında kalırsam cinsiyet ne olur....

sen bilirsin cnm ama bikaç gün sonra gitmen daha iyi olur çünkü gün gün öyle büyüyorlar ki akıl ermiyo...

cnm doktoruna da sor mutlaka yolculuk yapıcaksın anladığım kadarıyla şu dönemlerinde risk olur mu diye..
evet sorayim canim zaten riskli yani 2 kayip olunca bu bebegin cok ustunde titiriyoruz ama elden geleceklerde sinirli.

Bakın canlarım ben kendım doktor olup herkeze hamılelere ultrasonda ıyı kotu haberı verırken hıc aklıma gelmezdı,kendı bebegım ultrasonda hasta cıkıcak ve bunu bana benı calıstıran hocam dıyıcek...benım damlam oldu gıtdı.ustunden 5 ay gectı yıne ıstıyorum 2 ay korundum ve 3 aydır olmuyor,,,bırgun olucagını bılıyorum...bıraz bedenım rahmım toparlanmalı...dusunsenıze bebek yok ama goguslerımden 2-3gun sut geldı...tabı buyuk hamılelıktı benımkı. Benım melegım vardı konusunu okudunuzmu??? Orda bebek hıkayem var...sımdı adetıme 2gun kaldı cok heyecanlıyım ama 1 hıss bır duygu bana hamılesın dıyor,,,belkıde dıyılımdır...dua edın benım ıcın...

gecmis olsun canim bebek kaybi cok zor Allah yasatmasin kimseye
benim bir onceki gebeligim kalbi durdu ve 7+2 de kurtaj oldum ondan oncekini spiral yuzunden kaybettim
bu bebegede birsey olucak diye cok korkuyorum ama korkununda ecele daydasi yok
Allah sanda kaustursun tez zamanda

bana soylemedin ama kiz mi oglanmi?
tekrar yazayim sat 31 mart
dogum tarihim 09 01 1983

Back